Radna tela

 • Ponedeljak, 21. novembar 2022.

  Šesta sednica Odbora za spoljne poslove

  Na sednici Odbora za spoljne poslove, održanoj 21. novembra, članovi Odbora su na predlog predsednika Narodne skupštine, a nakon konsultacija sa predstavnicima poslaničkih grupa formiranih u Narodnoj skupštini, usvojili Predlog o formiranju 161 poslaničke grupe prijateljstva i izabrali predsednike tih grupa.

 • Sreda, 16. novembar 2022.

  Druga sednica Odbora za Kosovo i Metohiju

  Odbor za Kosovo i Metohiju Narodne skupštine Republike Srbije je na sednici održanoj 16. novembra 2022. godine razmotrio informacije o stanju bezbednosti na Kosovu i Metohiji, sa aspekta ugrožavanja bezbednosti srpskog naroda, koje su dostavili: Ministarstvo unutrašnjih poslova, Ministarstvo odbrane, Bezbednosno-informativna agencija, Kancelarije za Kosovo i Metohiju i Kancelarija za koordinacione poslove u pregovaračkom procesu sa Privremenim institucijama samouprave u Prištini, koju je obrazložio v.d. direktora Kancelarije za KiM dr Petar Petković.

 • Četvrtak, 10. novembar 2022.

  13. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja je na sednici, održanoj 10. novembra 2022. godine, razmotrio ostavku koju je na funkciju narodnog poslanika podneo Marko Kešelj.

 • Sreda, 9. novembar 2022.

  Treća sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

  Na sednici od 9. novembra 2022. godine, članovi Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva razmotrili su, u pojedinostima, Predlog zakona o dopuni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju.

 • Utorak, 8. novembar 2022.

  Šesta sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 8. novembra, razmotreni su, u pojedinostima, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2022. godinu sa Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plana Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2022. godinu i Predlog zakona o Privremenom registru državljana Republike Srbije od 16 do 29 godina kojima se uplaćuje novčana pomoć, koje je podnela Vlada, u pojedinostima.

 • Utorak, 8. novembar 2022.

  Osma sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 8. novembra, razmatran je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2022. godinu sa Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plana Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2022. godinu, koji je podnela Vlada. Razmotren je i Predlog zakona o Privremenom registru državljana Republike Srbije od 16 do 29 godina kojima se uplaćuje novčana pomoć, koji je podnela Vlada, u pojedinostima.

 • Ponedeljak, 7. novembar 2022.

  Druga sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

  Na sednici Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva održanoj 7. novembra 2022. godine, članovi Odbora razmatrali su Predlog zakona o dopuni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, u načelu.

 • Nedelja, 6. novembar 2022.

  Peta sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Na sednici, od 6. novembra, Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo razmotrio je šest predloga zakona predloženih za dnevni red Druge sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2022. godini.

 • Nedelja, 6. novembar 2022.

  Sedma sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na sednici, koja je održana 6. novembra, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava obavili su zajednički i načelni pretres Predloga zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2022. godinu sa Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plana Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2022. godinu, koji je podnela Vlada i Predlog zakona o Privremenom registru državljana Republike Srbije od 16 do 29 godina kojima se uplaćuje novčana pomoć, koje je podnela Vlada.

 • Nedelja, 6. novembar 2022.

  Četvrta sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Na sednici Odbora održanoj 6. novembra, članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu razmotrili su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2022. godinu, Razdeo 24 - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, koji je podnela Vlada.

 • Nedelja, 6. novembar 2022.

  Druga sednica Odbora za zdravlje i porodicu

  Na sednici Odbora održanoj 6. novembra, članovi Odbora razmotrili su u načelu Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2022. godinu, Razdeo 27 - Ministarstvo zdravlja, sa Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plan Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2022. godinu, koji je podnela Vlada.

 • Petak, 4. novembar 2022.

  Druga sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

  Na sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku održanoj 4. novembra 2022. godine, razmatran je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu za 2022. godinu, za Ministarstvo privrede, Ministarstvo rudarstva i energetike, Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine i Ministarstvo turizma i omladine.

 • Petak, 4. novembar 2022.

  Treća sednica Odbora za evropske integracije

  Na sednici Odbora, održanoj 4. novembra, predstavljen je Godišnji izveštaj Evropske komisije za Srbiju za 2022. godinu i razmotren je Izveštaj o pregovorima o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji tokom predsedavanja Republike Slovenije (jul - decembar 2021. godine), koji je podnela Vlada. Članovi Odbora su informisani o Zaključku o usvajanju Nacionalnog programa za usvajanje pravnih tekovina Evropske unije (NPAA) 2022-2025, koji je donela Vlada.

 • Utorak, 1. novembar 2022.

  12. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, održanoj 1. novembra, članovi Odbora razmotrili su razlog prestanka mandata narodnoj poslanici Antoneli Jelić.

 • Sreda, 26. oktobar 2022.

  11. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, koja je održana 26. oktobra 2022. godine, članovi Odbora su razmotrili Rešenje Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnih poslanika radi popune upražnjenih poslaničkih mesta u Narodnoj skupštini.

 • Utorak, 25. oktobar 2022.

  Peta sednica Odbora za spoljne poslove

  Na sednici, održanoj 25. oktobra 2022. godine, članovi Odbora za spoljne poslove su usvojili inicijative za posete i redovne aktivnosti stalnih delegacija u narednom periodu.

 • Utorak, 25. oktobar 2022.

  Deseta sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja su na sednici, održanoj 25. oktobra 2022. godine, razmotrili ostavke koje su na funkciju narodnog poslanika podneli Milan Krkobabić, Goran Vesić, dr Aleksandar Martinović, prof. dr Danica Grujičić, doc. dr sci. med. Marija Zdravković, Ivica Dačić, Rade Basta, Novica Tončev, Đorđe Milićević, Tomislav Žigmanov i Sanja Vuković – Ivančević.

 • Ponedeljak, 24. oktobar 2022.

  Treća sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Na sednici Odbora koja je održana 24. oktobra 2022. godine, van sedišta Narodne skupštine, u Skupštini opštine Inđija, članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu razmotrili su sledeće tačke dnevnog reda:

 • Ponedeljak, 24. oktobar 2022.

  Šesta sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na sednici Odbora, održanoj 24. oktobra 2022. godine, razmotren je Izveštaj o radu Fiskalnog saveta za 2021. godinu, koji je obrazložio predsednik Fiskalnog saveta Pavle Petrović.

 • Četvrtak, 20. oktobar 2022.

  Treća sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

  Odbor za kontrolu službi bezbednosti održao je, 20. oktobra 2022. godine, Treću sednicu Odbora. Na sednici koja je bila zatvorena za javnost Odbor je razmatrao i usvojio redovne izveštaje o radu generalnog inspektora službi Ministarstva odbrane, koji obuhvataju period od 1. jula 2021. godine do 30. juna 2022. godine.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2