Radna tela

Šesta sednica Odbora za zaštitu životne sredine

Petak, 25. novembar 2022. |

Odbor za zaštitu životne sredine, na sednici od 25. novembra 2022. godine, razmotrio je pitanja iskorišćavanja litijuma na području Republike Srbije, sa osvrtom na uticaj na životnu sredinu i osvrtom na celokupni ekonomski razvoj Republike Srbije.

 • Sreda, 23. novembar 2022.

  Peta sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Na sednici Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu održanoj 23. novembra 2022. godine, članovi Odbora razgovarali su o snabdevenosti tržišta poljoprivrednim proizvodima i prehrambenim namirnicama.

 • Ponedeljak, 21. novembar 2022.

  Šesta sednica Odbora za spoljne poslove

  Na sednici Odbora za spoljne poslove, održanoj 21. novembra, članovi Odbora su na predlog predsednika Narodne skupštine, a nakon konsultacija sa predstavnicima poslaničkih grupa formiranih u Narodnoj skupštini, usvojili Predlog o formiranju 161 poslaničke grupe prijateljstva i izabrali predsednike tih grupa.

 • Sreda, 16. novembar 2022.

  Druga sednica Odbora za Kosovo i Metohiju

  Odbor za Kosovo i Metohiju Narodne skupštine Republike Srbije je na sednici održanoj 16. novembra 2022. godine razmotrio informacije o stanju bezbednosti na Kosovu i Metohiji, sa aspekta ugrožavanja bezbednosti srpskog naroda, koje su dostavili: Ministarstvo unutrašnjih poslova, Ministarstvo odbrane, Bezbednosno-informativna agencija, Kancelarije za Kosovo i Metohiju i Kancelarija za koordinacione poslove u pregovaračkom procesu sa Privremenim institucijama samouprave u Prištini, koju je obrazložio v.d. direktora Kancelarije za KiM dr Petar Petković.

 • Četvrtak, 10. novembar 2022.

  13. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja je na sednici, održanoj 10. novembra 2022. godine, razmotrio ostavku koju je na funkciju narodnog poslanika podneo Marko Kešelj.

 • Sreda, 9. novembar 2022.

  Treća sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

  Na sednici od 9. novembra 2022. godine, članovi Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva razmotrili su, u pojedinostima, Predlog zakona o dopuni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju.

 • Utorak, 8. novembar 2022.

  Šesta sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 8. novembra, razmotreni su, u pojedinostima, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2022. godinu sa Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plana Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2022. godinu i Predlog zakona o Privremenom registru državljana Republike Srbije od 16 do 29 godina kojima se uplaćuje novčana pomoć, koje je podnela Vlada, u pojedinostima.

 • Utorak, 8. novembar 2022.

  Osma sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 8. novembra, razmatran je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2022. godinu sa Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plana Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2022. godinu, koji je podnela Vlada. Razmotren je i Predlog zakona o Privremenom registru državljana Republike Srbije od 16 do 29 godina kojima se uplaćuje novčana pomoć, koji je podnela Vlada, u pojedinostima.

 • Ponedeljak, 7. novembar 2022.

  Druga sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

  Na sednici Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva održanoj 7. novembra 2022. godine, članovi Odbora razmatrali su Predlog zakona o dopuni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, u načelu.

 • Nedelja, 6. novembar 2022.

  Peta sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Na sednici, od 6. novembra, Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo razmotrio je šest predloga zakona predloženih za dnevni red Druge sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2022. godini.

 • Nedelja, 6. novembar 2022.

  Sedma sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na sednici, koja je održana 6. novembra, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava obavili su zajednički i načelni pretres Predloga zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2022. godinu sa Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plana Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2022. godinu, koji je podnela Vlada i Predlog zakona o Privremenom registru državljana Republike Srbije od 16 do 29 godina kojima se uplaćuje novčana pomoć, koje je podnela Vlada.

 • Nedelja, 6. novembar 2022.

  Četvrta sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Na sednici Odbora održanoj 6. novembra, članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu razmotrili su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2022. godinu, Razdeo 24 - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, koji je podnela Vlada.

 • Nedelja, 6. novembar 2022.

  Druga sednica Odbora za zdravlje i porodicu

  Na sednici Odbora održanoj 6. novembra, članovi Odbora razmotrili su u načelu Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2022. godinu, Razdeo 27 - Ministarstvo zdravlja, sa Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plan Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2022. godinu, koji je podnela Vlada.

 • Petak, 4. novembar 2022.

  Druga sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

  Na sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku održanoj 4. novembra 2022. godine, razmatran je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu za 2022. godinu, za Ministarstvo privrede, Ministarstvo rudarstva i energetike, Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine i Ministarstvo turizma i omladine.

 • Petak, 4. novembar 2022.

  Treća sednica Odbora za evropske integracije

  Na sednici Odbora, održanoj 4. novembra, predstavljen je Godišnji izveštaj Evropske komisije za Srbiju za 2022. godinu i razmotren je Izveštaj o pregovorima o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji tokom predsedavanja Republike Slovenije (jul - decembar 2021. godine), koji je podnela Vlada. Članovi Odbora su informisani o Zaključku o usvajanju Nacionalnog programa za usvajanje pravnih tekovina Evropske unije (NPAA) 2022-2025, koji je donela Vlada.

 • Utorak, 1. novembar 2022.

  12. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, održanoj 1. novembra, članovi Odbora razmotrili su razlog prestanka mandata narodnoj poslanici Antoneli Jelić.

 • Sreda, 26. oktobar 2022.

  11. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, koja je održana 26. oktobra 2022. godine, članovi Odbora su razmotrili Rešenje Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnih poslanika radi popune upražnjenih poslaničkih mesta u Narodnoj skupštini.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
subota, 26. novembar
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar dogadjaja