Odbori, pododbori, radne grupe

 • Sreda, 13. februar 2019.

  63. sednica Odbora za spoljne poslove

  Na sednici održanoj 13. februara, članovi Odbora za spoljne poslove razmotrili su Izveštaj o radu Ministarstva spoljnih poslova za period od 1. maja 2018. godine do 1. februara 2019. godine.

 • Sreda, 13. februar 2019.

  41. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

  Na sednici Odbora, održanoj 13. februara, razmotrene su predstavke na predlog Radne grupe Odbora.

 • Sreda, 13. februar 2019.

  63. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici, održanoj 13. februara, Odbor je razmotrio Odluku Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnog poslanika radi popune upražnjenih poslaničkih mesta u Narodnoj skupštini.

 • Sreda, 13. februar 2019.

  51. sednica Odbora za evropske integracije

  Odbor za evropske integracije je, na sednici održanoj 13. februara 2019. godine, razmotrio Izveštaj o sprovođenju Nacionalnog programa za usvajanje pravnih tekovina EU (NPAA), za treće tromesečje 2018. godine.

 • Sreda, 13. februar 2019.

  25. sednica Odbora za kulturu i informisanje

  Članovi Odbora za kulturu i informisanje su, na sednici od 13. februara, razmotrili u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Srpskoj književnoj zadruzi.

 • Sreda, 13. februar 2019.

  96. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 13. februara, razmotreni su amandmani na predloge zakona koji su na dnevnom redu Jedanaestog vanrednog zasedanja Narodne skupštine u Jedanaestom sazivu.

 • Sreda, 13. februar 2019.

  32. sednica Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo

  Na sednici, održanoj 13. februara, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o predškolskom vaspitanju i obrazovanju, u pojedinostima, koji je podnela Vlada.

 • Sreda, 13. februar 2019.

  24. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

  Na sednici Odbora, održanoj 13. februara, razmotrena su dva amandmana koja su predložena na Predlog zakona o izmeni Zakona o oružju i municiji, koji je podnela Vlada.

 • Ponedeljak, 11. februar 2019.

  52. sednica Odbora za evropske integracije

  Na sednici Odbora održanoj 11. februara, razmotren je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o radijacionoj i nuklearnoj sigurnosti i bezbednosti, koji je podnela narodni poslanik Maja Gojković.

 • Ponedeljak, 11. februar 2019.

  40. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

  Na sednici održanoj 11. februara članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Republike Srbije i Transportne zajednice o sedištu Stalnog sekretarijata Transportne zajednice, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Vlade Republike Srbije i Vlade Demokratske Socijalističke Republike Šri Lanke, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Kanade o vazdušnom saobraćaju, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Indije i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Azerbejdžan.

 • Ponedeljak, 11. februar 2019.

  63. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na sednici Odbora, održanoj 11. februara, razmotreni su, u načelu, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Države Izrael o uzajamnoj pomoći u carinskim pitanjima, Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Srbije i Vlade Države Izrael o izbegavanju dvostrukog oporezivanja i sprečavanju poreske evazije u odnosu na poreze na dohodak i Predlog zakona o potvrđivanju Finansijskog ugovora Razvoj rečne transportne infrastrukture u Srbiji između Republike Srbije i Evropske investicione banke.

 • Ponedeljak, 11. februar 2019.

  95. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Članovi Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo su, na sednici održanoj 11. februara, razmotrili predloge zakona koji su na dnevnom redu Jedanaestog vanrednog zasedanja Narodne skupštine u Jedanaestom sazivu.

 • Ponedeljak, 11. februar 2019.

  24. sednica Odbora za kulturu i informisanje

  Na sednici održanoj 11. februara, članovi Odbora razmatrali su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Srpskoj književnoj zadruzi, koji je podnela Vlada, u načelu.

 • Ponedeljak, 11. februar 2019.

  62. sednica Odbora za spoljne poslove

  Na sednici, održanoj 11. februara, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Gruzije o ukidanju viza za nosioce običnih pasoša.

 • Ponedeljak, 11. februar 2019.

  31. sednica Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo

  Na sednici Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo, održanoj 11. februara, razmotreni su Predlog zakona o potvrđivanju Konvencije o osnivanju Evropske organizacije za nuklearna istraživanja i Predlog zakona o potvrđivanju Protokola o privilegijama i imunitetima Evropske organizacije za nuklearna istraživanja, koje je podnela Vlada.

 • Ponedeljak, 11. februar 2019.

  33. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

  Na sednici, održanoj 11. februara, članovi Odbora su razmotrili Predlog zakona o potvrđivanju Konvencije koja se odnosi na bezbednost i zdravlje u poljoprivredi.

 • Ponedeljak, 11. februar 2019.

  38. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Na sednici, održanoj 11. februara, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Indije o saradnji u oblasti zdravlja bilja i biljnog karantina, koji je podnela Vlada.

 • Ponedeljak, 11. februar 2019.

  23. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

  Na sednici Odbora održanoj 11. februara, razmotreni su, u načelu, Predlog zakona o izmeni Zakona o oružju i municiji, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Kazahstan o saradnji u borbi protiv kriminala i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Mađarske o izmenama i dopunama Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Mađarske o graničnoj kontroli u drumskom, železničkom i vodnom saobraćaju, koje je podnela Vlada.

 • Petak, 8. februar 2019.

  62. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 8. februara, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja su razmotrili predloge odluka za utvrđivanje maksimalnog broja zaposlenih na neodređeno vreme za 2019. godinu, u službama sledećih nezavisnih državnih organa, organizacija i tela: Komisije za zaštitu konkurencije, Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, Fiskalnog saveta, Zaštitnika građana, Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti i Komisije za hartije od vrednosti.

 • Četvrtak, 7. februar 2019.

  35. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

  Na sednici održanoj 7. februara, članovi Odbora razmatrali su Godišnji izveštaj Sekretarijata Energetske zajednice o napretku Republike Srbije u implementaciji propisa iz oblasti energetike.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
ponedeljak, 19. avgust
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar dogadjaja