Odbori, pododbori, radne grupe

59. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

Petak, 9. novembar 2018. |

Na sednici održanoj 9. novembra, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmatrali su predlog skupštinskog budžeta za 2019. godinu.

 • Ponedeljak, 5. novembar 2018.

  89. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Na sednici održanoj 5. novembra 2018. godine, članovi Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo razmatrali su amandman na Predlog zakona o dobrovoljnom vatrogastvu.

 • Ponedeljak, 5. novembar 2018.

  88. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Na sednici održanoj 5. novembra 2018. godine, članovi Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo razmatrali su više predloga zakona, u pojedinostima, koji su na dnevnom redu Treće sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2018. godini.

 • Ponedeljak, 5. novembar 2018.

  21. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

  Na sednici Odbora, održanoj 5. novembra, razmatrani su u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o detektivskoj delatnosti, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o policiji, kao i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, koje je podnela Vlada. Na sednci su razmotreni i Predlog zakona o dopuni Zakona o zaštiti od požara, Predlog zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama, Predlog zakona o kritičnoj infrastrukturi, Predlog zakona o dobrovoljnom vatrogastvu, Predlog zakona o ispitivanju, žigosanju i obeležavanju oružja, naprava i municije i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o privatnom obezbeđenju, koje je podnela Vlada.

 • Petak, 2. novembar 2018.

  21. sednica Odbora za kulturu i informisanje

  Na sednici Odbora, održanoj 2. novembra 2018. godine, članovi Odbora razmatrali su Informaciju o radu Ministarstva kulture i informisanja za period jul–septembar 2018. godine.

 • Četvrtak, 1. novembar 2018.

  16. sednica Odbora za zaštitu životne sredine

  Članovi Odbora za zaštitu životne sredine su, na sednici održanoj 1. novembra 2018. godine, razmotrili Izveštaj o stanju životne sredine u Republici Srbiji za 2017. godinu, koji je podnela Vlada.

 • Utorak, 30. oktobar 2018.

  20. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

  Na sednici Odbora, održanoj 30. oktobra, razmotreni su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o detektivskoj delatnosti, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o policiji, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima i Predlog zakona o dopuni Zakona o zaštiti od požara.

 • Ponedeljak, 29. oktobar 2018.

  47. sednica Odbora za evropske integracije

  Odbor za evropske integracije je, na sednici održanoj 29. oktobra 2018. godine, razmotrio u načelu Predlog zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama, Predlog zakona o kritičnoj infrastrukturi, Predlog zakona o ispitivanju, žigosanju i obeležavanju oružja, naprava i municije, Predlog zakona o zaštiti podataka o ličnosti i Predlog zakona o besplatnoj pravnoj pomoći.

 • Ponedeljak, 29. oktobar 2018.

  54. sednica Odbora za spoljne poslove

  Na sednici održanoj 29. oktobra, članovi Odbora usvojili su osam inicijativa za posete, konstatovali redovne aktivnosti stalnih delegacija, usvojili izveštaje o realizovanim posetama i konstatovali ostale realizovane kontakte.

 • Ponedeljak, 29. oktobar 2018.

  87. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Na sednici, održanoj 29. oktobra 2018. godine, članovi Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo razmotrili su više predloga zakona koji su uvršteni na dnevni red Treće sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine.

 • Ponedeljak, 29. oktobar 2018.

  41. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici, održanoj 29. oktobra, članovi Odbora razmotrili su više predloga zakona koji se nalaze na dnevnom redu Treće sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2018. godini, u načelu.

 • Petak, 26. oktobar 2018.

  58. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja su na sednici, održanoj 26. oktobra, utvrdili Predlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopuni Odluke o obrazovanju i radu Stručne službe Zaštitnika građana i na Pravilnik o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta u Stručnoj službi Zaštitnika građana, i uputili je Narodnoj skupštini, sa zahtevom da razmatra i usvoji po hitnom postupku.

 • Četvrtak, 25. oktobar 2018.

  Radna grupa za prikupljanje činjenica i dokaza u rasvetljavanju zločina nad pripadnicima srpskog naroda i ostalih nacionalnih zajednica na Kosovu i Metohiji prezentovala rad predstavnicima međunarodnih organizacija i ambasada u Beogradu

  Članovi Radne grupe za prikupljanje činjenica i dokaza u rasvetljavanju zločina nad pripadnicima srpskog naroda i ostalih nacionalnih zajednica na Kosovu i Metohiji prezentovali su danas predstavnicima ambasada i međunarodnih organizacija u Beogradu rezultate dosadašnjeg rada i zatražili od onih organizacija koje poseduju dokumentaciju o zločinima da je stave na raspolaganje radi nastavka rada na njihovom rasvetljavanju.

 • Četvrtak, 25. oktobar 2018.

  40. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici održanoj 25. oktobra, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmatrao je Predlog odluke o prestanku funkcije predsednika Višeg suda u Beogradu, Predlog odluke o prestanku funkcije predsednika Trećeg osnovnog suda u Beogradu i Predlog odluke o prestanku funkcije predsednika Prekršajnog suda u Nišu.

 • Sreda, 24. oktobar 2018.

  35. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

  Na sednici održanoj 24. oktobra, članovi Odbora razmatrali su Informaciju o radu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za period januar–mart 2018. godine, i za period april–jun 2018. godine.

 • Utorak, 23. oktobar 2018.

  Peta sednica Odbora za prava deteta

  Na sednici Odbora, održanoj 23. oktobra, razmotren je Izveštaj o radu Saveta za prava deteta Vlade Republike Srbije, koji je podnelo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

 • Utorak, 23. oktobar 2018.

  46. sednica Odbora za evropske integracije

  Na sednici Odbora za evropske integracije, održanoj 23. oktobra 2018. godine, koja je bila zatvorena za javnost, razmotrio je i dao pozitivno mišljenje na Predlog pregovaračke pozicije Republike Srbije za Međuvladinu konferenciju o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji za poglavlje 21 - Transevropske mreže i na Predlog pregovaračke pozicije Republike Srbije za Međuvladinu konferenciju o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji za poglavlje 14 - Transportna politika.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
Ponedeljak, 12. novembar
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja