Radna tela

Osma sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

Četvrtak, 3. decembar 2020. |

Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održao je 3. decembra sednicu van sedišta Narodne skupštine, u hotelu Metropol u Beogradu, na kojoj je predstavljen Izveštaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta Grada Niša za 2019. godinu.

 • Utorak, 1. decembar 2020.

  Deseta sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici, održanoj 1. decembra 2020. godine, članovi Odbora razmotrili su ostavke koje su na funkciju narodnog poslanika podneli Anamarija Viček i Atila Juhas.

 • Ponedeljak, 30. novembar 2020.

  Druga sednica Odbora za zaštitu životne sredine

  Na sednici, održane 30. novembra 2020. godine, članovi Odbora razmotrili su Informaciju o radu Ministarstva za zaštitu životne sredine za period avgust-oktobar 2020. godine.

 • Četvrtak, 26. novembar 2020.

  Četvrta sednica Odbora za kulturu i informisanje

  Na sednici, održanoj 26. novembra, članovi Odbora obavili su razgovor sa kandidatima za člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije koje je predložio ovlašćeni predlagač nadležni odbor Narodne skupštine, Oliverom Zekić i Milošem Gajevićem.

 • Četvrtak, 26. novembar 2020.

  Peta sednica Odbora za spoljne poslove

  Na sednici, održanoj 26. novembra, članovi Odbora usvojili su inicijativu za posetu, odnosno poziv za učešće na Interparlamentarnom sastanku odbora za spoljne poslove u organizaciji Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta na temu “Zapadni Balkan: 25 godina posle Dejtonskog sporazuma “, koji će se održati virtuelno, 2. decembra 2020. godine, a na kojem je odlučeno da će učestvovati prof. dr Žarko Obradović i Vesna Marković.

 • Sreda, 25. novembar 2020.

  Deveta sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 25. novembra, članovi Odbora raztmotrili su Odluku Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnog poslanika radi popune upražnjenih poslaničkih mesta u Narodnoj skupštini.

 • Utorak, 24. novembar 2020.

  Treća sednica Odbora za kulturu i informisanje

  Članovi Odbora za kulturu i informisanje su na sednici, održanoj 24. novembra utvrdili Listu kandidata za člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije koju je predložio nadležni Odbor Narodne skupštine.

 • Utorak, 24. novembar 2020.

  Osma sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici Odbora, održanoj 24. novembra, dnevni red sednice dopunjen je zahtevom narodnog poslanika Ninoslava Erića za davanje pozitivnog mišljenja za obavljanje druge javne funkcije, te je Odbor usvojio sledeći dnevni red:

 • Utorak, 24. novembar 2020.

  Osma sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Na sednici Odbora, održanoj 24. novembra, pre prelaska na rad, članovi Odbora su se jednoglasno odlučili da, na predlog Vlade Republike Srbije, sa dnevnog reda sednice bude povučena 13. tačka, odnosno Predlog zakona o davanju garancije Republike Srbije u korist Banke Poštanske štedionice a.d. Beograd, OTP banke Srbija a.d. Beograd i Vojvođanske banke a.d. Novi Sad, po zaduženju Javnog preduzeća „Srbijagas“ Novi Sad, po osnovu ugovora o dugoročnom kreditu za izgradnju gasovoda na teritoriji Republike Srbije od granice sa Republikom Bugarskom do granice sa Mađarskom i drugim susednim zemljama sa Republikom Srbijom kroz ulaganje u kapital akcionarskog društva South stream Serbia AG, Zug, Švajcarska, koji je podnela Vlada.

 • Ponedeljak, 23. novembar 2020.

  Sedma sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na sednici Odbora, održanoj 23. novembra, u načelu su razmatrani sledeći predlozi zakona:

 • Ponedeljak, 23. novembar 2020.

  Sedma sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Na sednici Odbora, održanoj 23. novembra, obavljen je razgovor sa kandidatom za izbor Poverenika za zaštitu ravnopravnosti i utvrđen je Predlog odluke o izboru Poverenika za zaštitu ravnopravnosti.

 • Petak, 20. novembar 2020.

  Četvrta sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

  Predsednik Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku Veroljub Arsić je na početku sednice, u ime Narodne skupštine i svoje ime, izjavio saučešće povodom upokojenja Njegove svetosti Patrijarha Irineja, a zatim su mu prisutni odali počast minutom ćutanja.

 • Sreda, 18. novembar 2020.

  Šesta sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održao je 18. novembra sednicu van sedišta Narodne skupštine, u sali Skupštine opštine Vračar, na kojoj je predstavljen Izveštaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta Gradske opštine Vračar za 2019. godinu.

 • Sreda, 18. novembar 2020.

  Sedma sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici, održanoj 18. novembra, članovi Odbora utvrdili su predlog skupštinskog budžeta za 2021. godinu, koji je pripremio generalni sekretar Narodne skupštine u iznosu od 2 254 927 000 dinara i uputili ga Ministarstvu finansija na mišljenje, u skladu sa Zakonom o Narodnoj skupštini i Poslovnikom.

 • Utorak, 17. novembar 2020.

  Treća sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

  Na Trećoj sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, održanoj 17. novembra, razmotrena je Informacija o radu Ministarstva privrede za period jul–septembar 2020. godine, kao i izveštaji Ministarstva o stanju postupka privatizacije za avgust i septembar tekuće godine.

 • Ponedeljak, 16. novembar 2020.

  Druga sednica Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova

  Na sednici, održanoj 16. novembra, članovima Odbora resorna ministarka Gordana Čomić predstavila je planirane aktivnosti Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog.

 • Ponedeljak, 16. novembar 2020.

  Druga sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

  Na drugoj sednici Odbora, održanoj 16. novembra, razmotrena je Informacija o radu Ministarstva unutrašnjih poslova za period od jula do septembra 2020. godine.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
subota, 5. decembar
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar dogadjaja