Predsednik

Predsednica Narodne skupštine sazvala Osmo vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu

Sreda, 20. jun 2018. |

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je za četvrtak, 21. jun Osmo vanredno zasedanje Skupštine Srbije, na zahtev 154 narodnih poslanika.

 • Četvrtak, 7. jun 2018.

  Gojković sa predsednikom Parlamenta Slovačke

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se sa predsednikom Nacionalnog saveta Slovačke Republike Andrejom Dankom, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji, na poziv predsednice Skupštine Srbije.

 • Utorak, 5. jun 2018.

  Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković sazvala Šesnaestu posebnu sednicu

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je 16. Posebnu sednicu Narodne skupštine za četvrtak, 7. juna, na kojoj će se obratiti predsednik Nacionalnog saveta Slovačke Republike Andrej Danko, koji će boraviti u zvaničnoj poseti Republici Srbiji.

 • Sreda, 30. maj 2018.

  Predsednica Narodne skupštine sazvala Šesto vanredno zasedanje Narodne skupštine u Jedanaestom sazivu

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Šesto vanredno zasedanje za petak, 1. jun, na zahtev 154 poslanika Narodne skupštine.

 • Utorak, 29. maj 2018.

  Gojković sa predsednikom Parlamenta Gvineje Bisao

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Parlamenta Republike Gvineje Bisao Siprianom Kasamom, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji, a Gojković i Kasama su naglasili da su dve zemlje opredeljene da jačaju svoje odnose, polazeći od tradicionalno prijateljskih odnosa iz perioda dekolonijalizacije i Pokreta nesvrstanih zemalja.

 • Ponedeljak, 28. maj 2018.

  Gojković sa predsednikom Parlamenta Gane

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se sa predsednikom Parlamenta Republike Gane Aronom Majklom Okvajeom, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji.

 • Petak, 25. maj 2018.

  Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković sazvala Petnaestu posebnu sednicu

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Posebnu sednicu Narodne skupštine za ponedeljak, 28. maja, a na dnevnom redu biće izbor i polaganje zakletve člana Vlade Republike Srbije.

 • Petak, 25. maj 2018.

  Gojković i Kuevas o Globalnom parlamentarnom izveštaju

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković i predsednica Interparlamentarne unije Gabrijela Kuevas Baron predstavile su Globalni parlamentarni izveštaj 2017: Parlamentarni nadzor: Ovlašćenje parlamenata da preispituje rad vlade, u Domu Narodne skupštine, koji je rezultat istraživanja Interparlamentarne unije i Programa za razvoj Ujedinjenih nacija o aktivnostima parlamenata u svetu.

 • Četvrtak, 24. maj 2018.

  Predsednice Narodne skupštine i Interparlamentarne unije otvorile Regionalni seminar o Ciljevima održivog razvoja

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković i predsednica Interparlamentarne unije Gabrijela Kuevas Baron otvorile su Regionalni seminar „Parlamentarna saradnja za održivi razvoj: borba protiv siromaštva i promovisanje zdravstvene zaštite“, u Domu Narodne skupštine u organizaciji Skupštine Srbije i IPU, i podršku UNDP.

 • Četvrtak, 24. maj 2018.

  Gojković sa predsednicom Interparlamentarne unije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednicom Interparlamentarne unije Gabrijelom Kuevas Baron i tom prilikom naglasila da ova posetа predstavlja važan kontinuitet dobre saradnje Skupštine Srbije i Interparlamentarne unije.

 • Sreda, 23. maj 2018.

  Gojković sa predsednikom Parlamenta Republike Makedonije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Skupštine Republike Makedonije Taletom Džaferijem, koji se nalazi u radnoj poseti Republici Srbiji.

 • Subota, 19. maj 2018.

  Gojković uputila saučešće predsedniku Narodne skupštine Kube

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković uputila je saučešće predsedniku Narodne skupštine Republike Kube Huanu Estebanu Laso Hernandesu, povodom pada aviona.

 • Sreda, 16. maj 2018.

  Gojković u Istanbulu sa predsednicima parlamenata CES

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković učestvovaće na samitu predsednika parlamenata Parlamentarne skupštine Crnomorsko ekonomske saradnje (PSCES) u Istanbulu u sredu, 16. maja, povodom povodom 25 godina postojanja ove organizacije.

 • Ponedeljak, 14. maj 2018.

  Gojković sa potpredsednikom Svekineskog narodnog kongresa

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa potpredsednikom Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Narodne Republike Kine Cao Đianmingom, koji boravi u Srbiji u okviru održavanja Prvog sastanka Komisije za saradnju dva parlamenta.

 • Petak, 11. maj 2018.

  Gojković sazvala novu sednicu Narodne skupštine, na dnevnom redu i Predlog odluke o obrazovanju Komisije za istragu posledica NATO bombardovanja

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Petu sednicu Prvog redovnog zasedanja za ponedeljak, 14. maja.

 • Petak, 11. maj 2018.

  Gojković na otvaranju skupa „Idejom EU do mira i razvoja“

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković govorila je na otvaranju međunarodne parlamentarne konferencije „Idejom EU do mira i razvoja“ u Domu Narodne skupštine i tom prilikom je istakla da je puna privrženost Srbije procesima evrointegracija, kroz poštovanje principa i kriterijuma za pridruživanje, zasnovana na uverenju da su svi ti napori, nekada teške i bolne mere, u najboljem interesu naših građana, odnosno mira, stabilnosti i prosperiteta regiona.

 • Petak, 11. maj 2018.

  Gojković sa predsednikom Odbora za odnose sa EU nemačkog Bundestaga Ginterom Kirhbaumom

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Odbora za odnose sa EU nemačkog Bundestaga Ginterom Kirhbaumom, koji boravi u Beogradu, u okviru parlamentarne konferencije „Idejom EU do mira i razvoja“.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1