Predsednik

11. vanredno zasedanje Narodne skupštine u ponedeljak, 11. februara

Petak, 8. februar 2019. |

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Jedanaesto vanredno zasedanje Narodne skupštine za ponedeljak, 11. februar, sa početkom u 10 časova, na zahtev 154 narodna poslanika.

 • Četvrtak, 24. januar 2019.

  Predsednica Narodne skupštine sazvala Posebnu sednica na kojoj će se obratiti predsednik Republike Slovenije Pahor

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Dvadesetu posebnu sednicu za ponedeljak, 28. januar, na kojoj će se obratiti predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, koji će boraviti u zvaničnoj poseti Srbiji.

 • Ponedeljak, 21. januar 2019.

  Gojković sa predsednikom Republike Palau

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Republike Palau Tomijem Rimendžisom, koji boravi u poseti Srbiji.

 • Subota, 5. januar 2019.

  Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković čestita Božić

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestita Božić svim građanima Srbije, koji ovaj praznik slave po julijanskom kalendaru.

 • Nedelja, 30. decembar 2018. u 09:00 časova

  Novogodišnja čestitka predsednice Narodne skupštine

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestita građanima novu 2019. godinu:

 • Sreda, 26. decembar 2018.

  Sudije i zamenici javnih tužilaca položili zakletvu u Narodnoj skupštini

  Sudije, koje su prvi put izabrane na sudijsku funkciju, na Četvrtoj sednici Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2018. godini, položile su zakletvu u Narodnoj skupštini pred predsednicom Narodne skupštine Republike Srbije Majom Gojković.

 • Sreda, 26. decembar 2018.

  Gojković se sastala sa ministrom spoljnih poslova Rumunije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa ministrom spoljnih poslova Rumunije Teodorom Meleškanuom, a na sastanku je istaknuto da dve zemlje vezuju tradicionalno dobri i prijateljski odnosi, kao i značaj redovnog političkog dijaloga u cilju daljeg unapređenja odnosa.

 • Ponedeljak, 24. decembar 2018.

  Predsednica Narodne skupštine čestita Božić

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestita Božić svim građanima Srbije, koji taj praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

 • Nedelja, 16. decembar 2018.

  Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković na inauguraciji predsednice Gruzije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković prisustvovala je u ime Republike Srbije inauguraciji novoizabrane predsednice Gruzije Salome Zurabišvili.

 • Petak, 14. decembar 2018.

  Gojković: Odluka Prištine brutalno kršenje Rezolucije SB UN 1244

  „Odluka privremenih institucija u Priština o formiranju tzv. „vojske Kosova“, predstavlja brutalan čin kršenja Rezolucije SB UN 1244 i u direktnoj je suprotnosti sa svim relevantnim regionalnim sporazumima.
  Reč je o poslednjem u nizu jednostranih i nasilnih rešenja kojima Priština pribegava, a koja su usmerena protiv srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i kojim se razaraju temelji bezbednosne arhitekture koja je stvarana poslednjih decenija sa ciljem da se obezbedi dugoročna stabilnost regiona.
  Ovakva pretnja miru i stabilnosti regiona ne sme da ostane bez odgovora međunarodnih institucija, a pre svega onih čija je neposredna odgovornost da se staraju o očuvanju pravnog poretka i garantovanju bezbednosti svih građana KiM“, izjavila je predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maje Gojković.

 • Četvrtak, 13. decembar 2018.

  Gojković otvorila Konferenciju „Ekonomist: Svet u 2019“

  Predsednica Narode skupštine Republike Srbije Maja Gojković otvorila je Konferenciju „Ekonomist: Svet u 2019“ u Domu Narodne skupštine i naglasila da u složenim okolnostima, vođenje spoljne politike u skladu sa nacionalnim prioritetima, negovanje vojne neutralnosti, uz snažan i održiv ekonomski rast, nedvosmisleno predstavljaju najvažnije zadatke koji stoje pred Srbijom u 2019. godini.

 • Sreda, 12. decembar 2018.

  Gojković se sastala sa predsednikom Parlamenta Slovenije, potpisan Memorandum o saradnji

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Državnog zbora Republike Slovenije Dejanom Židanom, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji, a nakon sastanka potpisali su Memorandum o saradnji između Narodne skupštine Republike Srbije i Državnog zbora Slovenije.

 • Ponedeljak, 10. decembar 2018.

  Gojković otvorila Konferenciju „Razvoj rodne ravnopravnosti kroz regionalnu saradnju“

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković otvorila je danas regionalnu Konferenciju „Razvoj rodne ravnopravnosti kroz regionalnu saradnju“, i tom prilikom naglasila da je aktivna uloga žena neophodna u našem regionu, posebno imajući u vidu sve političke i ekonomske izazove sa kojima se suočavamo na Zapadnom Balkanu, kao i u Evropskoj uniji.

 • Ponedeljak, 3. decembar 2018.

  Gojković na otvaranju izložbe „1914-1918“

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković otvorila je izložbu „1914-1918“ likovnog umetnika Nemanje Okiljevića i tom prilikom istakla da se kroz umetnost ovog mladog autora snažno oslikava, bolje od svih reči, stradanje i uzvišenost čoveka i čitavog jednog naroda u prvom svetskom ratu.

 • Sreda, 28. novembar 2018.

  Gojković sa ministrom spoljnih poslova Libana

  Predsednica Narodna skupština Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa ministrom spoljnih poslova i emigracije Libana Džibranom Basilom, a na sastanku je istaknuto da su bilateralni odnosi tradicionalno dobri i prijateljski, kao i da su dve zemlje spremne da te odnose unapređuju i jačaju u svim oblastima.

 • Utorak, 27. novembar 2018.

  Gojković sa ministrom unutrašnjih poslova Azerbejdžana

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa ministrom unutrašnjih poslova Azerbejdžana Ramilom Usubovim i istakla da je ova poseta podsticaj daljem razvoju odnosa i naglasila značaj saradnje u svim oblastima od zajedničkog interesa.

 • Nedelja, 25. novembar 2018.

  Gojković na otvaranju Muzeja prisajedinjenja

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković istakla je danas, na otvaranju Muzeja prisajedinjenja u Novom Sadu, povodom obeležavanja 100 godina od prisajedinjenja Srema, Bačke, Banata i Baranje Kraljevini Srbiji, da smo i danas ponosni na veliku pobedu koju su izvojevali naši preci i istorijsku odluku o prisajedinjenju koje su doneli pre jednog veka.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
Nedelja, 17. februar
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja