Predsednik

Gojković sa predsednikom Velike narodne skupštine Turske

Ponedeljak, 23. oktobar 2017. |

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Velike narodne skupštine Turske Ismailom Karamanom, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji.

 • Nedelja, 15. oktobar 2017.

  Gojković se sastala sa predsednikom Parlamenta Jermenije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Parlamenta Republike Jermenije Arom Bablojanom u Sankt Peterburgu, gde učestvuje na 137. zasedanju Interparlametarne unije.

 • Subota, 14. oktobar 2017.

  Gojković na Forumu žena Interparlamentarne unije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković učestvovala je danas na debati Foruma žena u okviru 137. zasedanja Interparlamentarne unije u Sankt Peterburgu i tom prilikom naglasila da princip ravnopravnosti predstavlja jednu od temeljnih vrednosti Republike Srbije i da ravnopravnost polova i jednake mogućnosti za žene i muškarce spadaju u osnovna demokratska načela predviđena našim Ustavom i zakonima.

 • Subota, 14. oktobar 2017.

  Gojković se sastala sa predsednikom Državne dume Ruske Federacije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Državne dume Federalne skupštine Ruske Federacije Vjačeslavom Volodinom u Sankt Peterburgu, gde učestvuje na 137. zasedanju Interparlametarne unije.

 • Subota, 14. oktobar 2017.

  Gojković se sastala sa predsednikom Gornjeg doma Parlamenta Belorusije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Gornjeg doma Parlamenta Belorusije Mihailom Mjasnikovičem, u Sankt Peterburgu, gde učestvuje na 137. zasedanju Interparlametarne unije.

 • Četvrtak, 12. oktobar 2017.

  Gojković sa predsednikom Skupštine Crne Gore

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Skupštine Crne Gore Ivanom Brajovićem, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji.

 • Sreda, 4. oktobar 2017.

  Gojković uputila čestitku ženskoj reprezentaciji Srbije na EP u stonom tenisu

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je danas ženskoj paraolimpijskoj reprezentaciji Srbije osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u stonom tenisu u Sloveniji.

 • Utorak, 3. oktobar 2017.

  Gojković čestitala osvajanje bronzanih medalja

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je paraolimpijcima Srbije Mitru Palikući, Miroslavu Homi, Milanu Zelenu, Goranu Perliću i Borisu Stojiljkoviću osvajanje dve bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u stonom tenisu u Sloveniji.

 • Ponedeljak, 2. oktobar 2017.

  Predsednica Narodne skupštine se sastala sa predsednikom Republike Grčke

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Republike Grčke Prokopiosom Pavlopulosom, a na sastanku je istaknuto da su odnosi tradicionalno veoma dobri, zasnovani na čvrstom prijateljstvu i istorijski potvrđenoj bliskosti dva naroda.

 • Ponedeljak, 2. oktobar 2017.

  Gojković sa delegacijom Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa članovima delegacije Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva, sa kojima je razgovarala o unapređenju bilateralnih odnosa, evropskim integracijama Srbije, kao i saradnji u regionu Zapadnog Balkana.

 • Nedelja, 1. oktobar 2017.

  Gojković čestitala odbojkašicama osvajanje zlata

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je odbojkašicama Srbije osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu.

 • Petak, 29. septembar 2017.

  Održana svečana sednica Odbora za prava deteta pod nazivom „Most razumevanja - međugeneracijska solidarnost“

  Predsednica Narodne skupštine i Odbora za prava deteta Maja Gojković otvorila je svečanu sednicu Odbora za prava deteta Narodne skupštine u saradnji sa Poverenikom za zaštitu ravnopravnosti, povodom 1. oktobra, Međunarodnog dana starih, na kojoj su uručene nagrade pobednicima konkursa za učenike u Srbiji na temu međugeneracijske solidarnosti.

 • Četvrtak, 28. septembar 2017.

  Gojković sazvala Posebnu sednicu za ponedeljak, 2. oktobra

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Posebnu sednicu Narodne skupštine za ponedeljak, 2. oktobra, na kojoj će se obratiti predsednik Republike Grčke Prokopios Pavlopulos, koji će boraviti u zvaničnoj poseti Republici Srbiji.

 • Ponedeljak, 25. septembar 2017.

  Gojković sazvala Prvu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2017. godini

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Prvu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine za utorak, 3. oktobar, sa 11 tačaka dnevnog reda.

 • Petak, 22. septembar 2017.

  Gojković otvorila manifestaciju Karavan „Duh mladosti“ u Subotici

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković otvorila je danas u Subotici manifestaciju Karavan „Duh mladosti“, čiji je cilj predstavljanje dualnog obrazovanja i tom prilikom naglasila da je jedan od prioriteta Srbije reforma obrazovnog sistema, razvoj praktičnih i primenjivih znanja kako bi bolje uskladili obrazovanje i tržište rada, što je važan preduslov smanjenja nezaposlenosti mladih i daljeg privrednog razvoja.

 • Utorak, 19. septembar 2017.

  Gojković: Ulazak u Savet guvernera povećava prepoznatljivost Srbije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se sa generalnim direktorom Međunarodne agencije za atomsku energiju Jukijaom Amanom u Beču, gde je predvodila delegaciju Republike Srbije na zasedanju Generalne konferencije Međunarodne agencije za atomsku energiju (MAAE).

 • Ponedeljak, 18. septembar 2017.

  Gojković na Generalnoj konferenciji MAAE, Srbija ulazi u Savet guvernera

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, kao šef delegacije Republike Srbije, učestvuje na godišnjem zasedanju Generalne konferencije Međunarodne agencije za atomsku energiju (MAAE) u Beču, tokom kojeg Srbija po prvi put ulazi u Savet guvernera ove međunarodne organizacije za period 2017-2019. godine.