Predsednik

Predsednica Narodne skupštine najoštrije osudila ubistvo Olivera Ivanovića

Utorak, 16. januar 2018. |

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković najoštrije je osudila ubistvo Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici.

 • Subota, 23. decembar 2017.

  Predsednica Narodne skupštine čestita Božić

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestita Božić svim građanima Srbije, koji taj praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

 • Subota, 23. decembar 2017.

  Gojković u Skupštini otvorila svečanu akademiju povodom završetka ovogodišnjeg projekta Karavan „Duh mladosti“

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković otvorila je svečanu akademiju u Domu Narodne skupštine, povodom završetka ovogodišnjeg projekta Karavan „Duh mladosti“ i naglasila da je Karavan, koji je obišao 34 grada i opštine, ostvario važne rezultate na promociji dualnog i preduzetničkog obrazovanja.

 • Utorak, 19. decembar 2017.

  Gojković čestitala Hanuku

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je pripadnicima jevrejske zajednice u Srbiji praznik Hanuku.

 • Petak, 15. decembar 2017.

  Održana Peta konferencija Ženske parlamentarne mreže

  U Domu Narodne skupštine održana je Peta po redu konferencija Ženske parlamentarne mreže, u saradnji sa Misijom OEBS u Srbiji, na kojoj je učestvovalo 500 odbornica iz opština širom Republike Srbije. Predstavljeni su rezultati Mreže u proteklih godinu dana, oblici povezanosti žena na lokalnom i pokrajinskom nivou, kao i dostignuća zakonodavnog sistema i njegove primene na suzbijanju diskriminacije i rodne ravnopravnosti.

 • Četvrtak, 14. decembar 2017.

  Saopštenje predsednice i potpredsednika povodom zatamnjenja sajta Otvoreni parlament

  Zatečeni smo postupanjem nevladine organizacije CRTA i odlukom da zatamni navodno informativni sajt „Otvoreni parlament“, koji je svoja sopstvena vrata zatvorio za javnost Srbije, fingirajući protest, a zapravo sprovodeći očiglednu političku agendu.

 • Četvrtak, 14. decembar 2017.

  Konferencija „Svet u 2018“ u Domu Narodne skupštine

  Najvažniji zadaci pred Srbijom u 2018. očuvanje samostalne spoljne politike, regionalne stabilnosti i zadržavanje kursa fiskalne stabilnosti i ekonomskog rasta

 • Četvrtak, 14. decembar 2017.

  Gojković sa ministrom spoljnih poslova Tunisa

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa ministrom spoljnih poslova Republike Tunis Kemaisom Ženauiem, koji boravi u poseti Srbiji, a na sastanku je istaknuto da su politički odnosi između dve zemlje tradicionalno prijateljski i bez otvorenih pitanja.

 • Subota, 9. decembar 2017.

  Gojković čestitala osvajanje medalja Milici Mandić i Nađi Savković

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je reprezentativkama Srbije Milici Mandić osvajanje srebrne medalje, a Nađi Savković bronzane na Evropskom prvenstvu u tekvandou u Bugarskoj.

 • Sreda, 6. decembar 2017.

  Gojković se sastala sa članovima Predsedništva Bosne i Hercegovine

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa članovima Predsedništva Bosne i Hercegovine, koji borave u zvaničnoj poseti Srbiji i tom prilikom naglasila da Srbija podržava razvoj odnosa sa Bosnom i Hercegovinom i istakla značaj redovnog političkog dijaloga.

 • Ponedeljak, 4. decembar 2017.

  Predsednica Narodne skupštine sazvala Petu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2017. godini

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković zakazala je Petu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine za sredu, 6. decembra, na kojoj će narodni poslanici razmatrati Predlog zakona o budžetu Republike Srbije za 2018. godinu.

 • Sreda, 29. novembar 2017.

  Gojković u Šangaju, u okviru zvanične posete Kini

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković u okviru zvanične posete Narodnoj Republici Kini, na poziv predsednika Svekineskog narodnog kongresa Džanga Deđijanga, posetila je Šangaj i razgovarala sa predsednicom Svekineskog narodnog kongresa grada Šangaja Jin Jicun i obišla Centar za žene i decu.

 • Ponedeljak, 27. novembar 2017.

  Gojković sa predsednikom Svekineskog narodnog kongresa Džangom Deđijangom

  Predsednica Narodna skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Svekineskog narodnog kongresa NR Kine Džangom Deđijangom, na čiji poziv boravi u zvaničnoj poseti Kini, a tom prilikom su poručili da „čelične“ prijateljske odnose Srbije i Kine karakteriše poverenje, međusobno razumevanje i uzajamna podrška i intenzivni razvoj saradnje u svim oblastima.

 • Ponedeljak, 27. novembar 2017.

  Osnovana zajednička parlamentarna komisija Srbije i Kine

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković i predsednik Svekineskog narodnog kongresa Narodne Republike Kine Džang Deđijang potpisali su danas, u cilju jačanja prijateljskih odnosa, Protokol o uspostavljanju Komisije za saradnju između Narodne skupštine i Svekineskog narodnog kongresa, kojim je formirano zajedničko parlamentarno telo.

 • Nedelja, 26. novembar 2017.

  Gojković razgovarala sa potpredsednicom Svekineskog narodnog kongresa

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas, prvog dana zvanične posete Narodnoj Republici Kini sa potpredsednicom Svekineskog narodnog kongresa Narodne Republike Kine Šen Juejue.

 • Subota, 25. novembar 2017.

  Gojković susretom sa rukovodstvom ZTE korporacije započela posetu Kini

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković započela je danas zvaničnu posetu Narodnoj Republici Kini posetom ZTE korporaciji za telekomunikacionu opremu i sisteme u Pekingu i razgovorom sa potpredsednikom kompanije Alanom Linom.

 • Sreda, 22. novembar 2017.

  Predsednica Narodne skupštine sazvala Četvrtu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2017. godini

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je za četvrtak, 23. novembra Četvrtu sednicu Drugog redovnog zasedanja, sa četiri tačke dnevnog reda.

P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Subota, 20. januar
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja