Predsednik

Gojković sa predsednicima parlamenata zemalja Evropske unije

Ponedeljak, 24. april 2017. |

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković učestvuje na Konferenciji predsednika parlamenata država članica Evropske unije u Bratislavi, kojoj prisustvuje 30 predsednika parlamenata zemalja EU, država kandidata za članstvo u EU, kao i predsednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani.

 • Četvrtak, 20. april 2017.

  Gojković uputila telegram saučešća povodom smrti Raše Popova

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije i Odbora za kulturu i informisanje Maja Gojković uputila je porodici Raše Popova telegram saučešća.

 • Četvrtak, 13. april 2017.

  Gojković čestita Vaskrs

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestita Vaskrs građanima Srbije i svim vernicima koji slave ovaj najveći hrišćanski praznik.

 • Utorak, 11. april 2017.

  Gojković sazvala novu sednicu Narodne skupštine za petak, 21. april

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Drugu sednicu Prvog redovnog zasedanja za petak, 21. aprila, sa početkom u 10 časova.

 • Utorak, 11. april 2017.

  Nastavak Prve sednice u sredu, 19. aprila

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković obavestila je narodne poslanike da će Prva sednica Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2017. godini, biti nastavljena u sredu, 19. aprila 2017. godine u 10,00 časova.

 • Ponedeljak, 10. april 2017.

  Gojković u Grčkoj - susret sa predsednikom Grčke i sa predsednikom Parlamenta, formirana parlamentarna Komisija za saradnju

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, u okviru zvanične posete Grčkoj, imala je odvojene susrete sa predsednikom Parlamenta Nikolaosom Vucisom i predsednikom države Prokopisom Pavlopulosom, a tom prilikom je istaknuto da su odnosi dve države, kao i dva naroda istorijski bliski i prijateljski i da je zato važno da se neguju i unapređuju u današnjim savremenim okvirima.

 • Ponedeljak, 10. april 2017.

  Gojković uputila saučešće povodom napada u Egiptu

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković uputila je telegram saučešća predsedniku Parlamenta Arapske Republike Egipat Ali Abdel Al Sajed Ahmedu, povodom bombaškog napada u Egiptu.

 • Petak, 7. april 2017.

  Gojković uputila telegram saučešća povodom napada u Stokholmu

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković uputila je telegram saučešća predsedniku Parlamenta Kraljevine Švedske Urbanu Alinu, povodom napada u Stokholmu.

 • Sreda, 5. april 2017.

  Saopštenje za javnost predsednice Narodne skupštine i Odbora za kulturu i informisanje Maje Gojković

  „Tokom protesta koji je juče održan ispred Narodne skupštine Republike Srbije oštećena su umetnička dela ispisivanjem grafita autolakovima na delu skulpture „Igrali se konji vrani“, autora Tome Rosandića, koja je postavljena ispred Doma Narodne skupštine 1938. godine.

 • Ponedeljak, 3. april 2017.

  Gojković uputila telegram saučešća povodom napada u Sankt Peterburgu

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković uputila je telegrame saučešća predsedniku Državne dume Ruske Federacije Vjačeslavu Volodinu i predsednici Saveta Federacije Valentini Matvijenko, povodom napada u metrou u Sankt Peterburgu.

 • Četvrtak, 23. mart 2017.

  Gojković uputila saučešće povodom napada u Londonu

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković uputila je saučešće predsednicima Donjeg i Gornjeg doma Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva Džonu Berkovu i Lordu Fauleru, povodom napada u Londonu.

 • Sreda, 15. mart 2017.

  Podstaći osobe sa invaliditetom na veće učešće u politici

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković učestvovala je na Nacionalnoj konferenciji „Jačanje političkog učešća osoba sa invaliditetom u Srbiji“, u organizaciji Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije i Nacionalne organizacije osoba sa invaliditetom Srbije.

 • Četvrtak, 9. mart 2017.

  Predstavljen Beogradski festival igre

  Predsednica Narodne skupštine i Odbora za kulturu i informisanje Maja Gojković istakla je danas, povodom predstavljanja 14. Beogradskog festivala igre, na konferenciji u Domu Narodne skupštine, da će se i ovog marta i aprila Beograd i Srbija naći na kulturnoj mapi sveta i da s pravom mogu da se ponose ovom prestižnom manifestacijom.

 • Četvrtak, 9. mart 2017.

  Gojković se sastala sa ministrom spoljnih poslova Države Eritreje

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa ministrom spoljnih poslova Države Eritreje Osmanom Salehom Mohamedom, u okviru njegove poseti Srbiji.

 • Sreda, 8. mart 2017.

  Gojković sa delegacijom Parlamenta Irana

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa delegacijom Odbora za nacionalnu bezbednost i spoljnu politiku Islamske konsultativne skupštine Islamske Republike Iran, koju predvodi predsednik Odbora Alaedin Boruđerdi.

 • Sreda, 8. mart 2017.

  Gojković: Ostvaren napredak, nastaviti rad na punoj ravnopravnosti žena

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je danas ženama 8. mart, Međunarodni dan žena i ukazala da je, i pored napretka koji je ostvaren u oblasti prava žena u Srbiji, neophodno da se nastavi borba protiv nasilja nad ženama, rad na većoj zastupljenosti i punoj ravnopravnosti u društvu.

 • Nedelja, 5. mart 2017.

  Gojković čestita Ivani Španović zlatnu medalju na Evropskom dvoranskom prvenstvu u atletici

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je našoj atletičarki Ivani Španović na osvajanju zlatne medalje na Evropskom dvoranskom prvenstvu u atletici.

P U S Č P S N
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30