Predsednik

Gojković otvorila 6. Nacionalnu konferenciju Ženske parlamentarne mreže

Petak, 19. oktobar 2018. |

Predsednica Narodne skupština Republike Srbije Maja Gojković otvorila je 6. godišnju Nacionalnu konferenciju Ženske parlamentarne mreže „Žene grade budućnost“ u Skupštini Srbije i tom prilikom istakla da bez žena i njihovog potencijala, znanja i kreativnosti ne može biti ni bolje budućnosti Srbije, ni ovog regiona.

 • Utorak, 16. oktobar 2018.

  Gojković imala brojne susrete u okviru 139. zasedanja Interparlamentarne unije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja učestvuje na 139. zasedanju Interparlamentarne unije, imala je brojne susrete sa predsednicima parlamenata zemalja učesnika, na kojima je razgovarala o parlamentarnoj saradnji i unapređenju bilateralnih odnosa.

 • Petak, 12. oktobar 2018.

  Predsednica Narodne skupštine sazvala Drugu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2018. godini

  Predsednica Narodne skupština Republike Srbije sazvala je Drugu sednicu Drugog redovnog zasedanja za utorak, 16. oktobra, sa početkom u 10 časova.

 • Četvrtak, 11. oktobar 2018.

  Predsednica Narodne skupštine otvorila konferenciju povodom početka projekta i kampanje Niste sami

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković otvorila je u Domu Narodne skupštine konferenciju povodom početka projekta i kampanje „Niste sami“, koja ima za cilj prevazilaženje predrasuda prema mladim osobama sa problemima mentalnog zdravlja.

 • Utorak, 9. oktobar 2018.

  Gojković na Konferenciji predsednika parlamenata Evroazije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković učestvuje na Trećem sastanku predsednika parlamenata zemalja Evroazije u Turskoj, a na skupu je istakla da je Srbija snažno opredeljena da nastavi da radi na sveobuhvatnom unapređenju prijateljskih odnosa i saradnje sa zemljama evroazijskog regiona.

 • Utorak, 9. oktobar 2018.

  Gojković na sastanku sa predsednicima parlamenata Irana i Kazahstana

  Predsednica Narodne skupštine, koja učestvuje na Trećem sastanku predsednika parlamenata Evroazijskih zemalja, koji se održava 8-10. oktobra u Turskoj, sastala se danas sa predsednikom Islamske konsultativne skupštine Islamske Republike Iran Alijem Laridžanijem.

 • Utorak, 9. oktobar 2018.

  Gojković sa predsednikom Državne dume Rusije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja učestvuje na 3. sastanku predsednika parlamenata zemalja Evroazije u Turskoj, sastala se danas sa predsednikom Državne dume Federalne skupštine Ruske Federacije Vječislavom Volodinom.

 • Petak, 5. oktobar 2018.

  Gojković sa predsednicima parlamenata Mađarske i Slovenije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja učestvuje na Petoj Konferenciji parlamenata Dunavskog regiona u Budimpešti, sastala se danas sa predsednikom Parlamenta Mađarske Laslom Koverom.

 • Petak, 5. oktobar 2018.

  Gojković na Konferenciji parlamenata Dunavskog regiona

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković istakla je na Petoj Konfereciji parlamenata Dunavskog regiona u Budimpešti da je od izuzetnog značaja da region prepozna i sagleda uticaj klimatskih promena na poljoprivredu, granu privrede koja je u većini podunavskih zemalja od sve većeg strateškog interesa i da je na parlamentima da putem zakonodavne aktivnosti i svojih nadležnosti doprinesu boljem suočavanju sa klimatskim promenama.

 • Četvrtak, 27. septembar 2018.

  Gojković otvorila izložbu „Umetnost koja čeka pravdu“

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković otvorila je danas izložbu „Umetnost koja čeka pravdu“ u Domu Narodne skupštine, posvećenu nestalim slikama, skulpturama i mobilijaru u događajima 5. oktobra 2000. godine.

 • Sreda, 26. septembar 2018.

  Gojković i Čubrilović potpisali Memorandum o formiranju parlamentarne Komisije za saradnju

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljkom Čubrilovićem, a nakon susreta potpisan je Memorandum o obrazovanju Komisije za saradnju Narodne skupštine Srbije i Narodne skupštine Republike Srpske.

 • Ponedeljak, 24. septembar 2018.

  Predsednica Narodne skupštine sazvala Prvu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2018. godini

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Prvu sednicu Drugog redovnog zasedanja za utorak, 2. oktobar, sa početkom u 10 časova.

 • Četvrtak, 20. septembar 2018.

  Gojković o ulozi žena na Evroazijskom ženskom forumu u Sankt Peterburgu

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković obratila se danas na Drugom evroazijskom ženskom forumu „Žene za globalnu bezbednost i održivi razvoj“, u Sankt Peterburgu, na kome učestvuju predstavnici 110 država, a koji je otvorio predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin.

 • Četvrtak, 20. septembar 2018.

  Gojković se sastala sa predsednicom Saveta Ruske Federacije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja učestvuje na Drugom evroazijskom ženskom forumu u Sankt Peterburgu, sastala se danas sa predsednicom Saveta Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Valentinom Matvijenko.

 • Utorak, 18. septembar 2018.

  Predsednica Narodne skupštine sazvala Deseto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je, na zahtev 157 narodnih poslanika, Deseto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu, za petak, 21. septembar 2018. godine.

 • Ponedeljak, 17. septembar 2018.

  Gojković na Generalnoj konferenciji MAAE

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković koja, kao šef delegacije Republike Srbije, učestvuje na godišnjem zasedanju 62. Generalne konferencije Međunarodne agencije za atomsku energiju (MAAE) u Beču, istakla je da će Republika Srbija nastaviti da pruža snažnu podršku globalnim naporima međunarodne zajednice, usmerenim na jačanje efikasnih mehanizama u borbi protiv nedozvoljene trgovine nuklearnim materijalima i drugim izvorima zračenja.

 • Subota, 15. septembar 2018.

  Gojković sa potpredsednikom Indije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa potpredsednikom Republike Indije i predsednikom Gornjeg doma parlamenta Indije M. Venkajom Naiduom, a tom prilikom je ocenjeno da poseta ima istorijski značaj, jer je prva poseta predsednika Gornjeg doma Parlamenta Indije i ujedno prva poseta visokog zvaničnika nakon više decenija.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4