Predsednik

Gojković čestita građanima Uskrs po gregorijanskom kalendaru

Subota, 20. april 2019. |

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestita Uskrs građanima Srbije koji ovaj hrišćanski praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

 • Ponedeljak, 8. april 2019.

  Gojković na Konferenciji predsednika parlamenata EU i zemalja kandidata

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković učestvuje danas na Konferenciji predsednika parlamenta Evropske unije i predsednika parlamenata zemalja kandidata u Beču, u organizaciji Parlamenta Austrije.

 • Nedelja, 7. april 2019.

  Gojković se sastala sa predsednicom IPU

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednicom Interparlamentarne unije Gabrijelom Kuevas Baron u Dohi u okviru 140. zasedanja Interparlamentarne unije u Dohi.

 • Nedelja, 7. april 2019.

  Gojković se obratila na generalnoj debati Interparlamentarne unije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja učestvuje na 140. zasedanju Interparlamentarne unije u Dohi, istakla je da nema moderizacije i razvoja nijednog društva bez oslanjanja na obrazovanje stanovništva i poručila da suštinsko unapređenje obrazovanja podrazumeva da niko ne bude zaboravljen.

 • Četvrtak, 28. mart 2019.

  Gojković sa predsednikom Parlamenta Gruzije, potpisan Sporazum o partnerstvu

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Parlamenta Gruzije Iraklijem Kobahidzeom, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji, a nakon sastanka Gojković i Kobahidze su potpisali Sporazum o partnerstvu dva parlamenta.

 • Ponedeljak, 25. mart 2019.

  Gojković sazvala posebnu sednicu Narodne skupštine, na dnevnom redu obraćanje predsednika Parlamenta Gruzije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Dvadeset prvu Posebnu sednicu Narodne skupštine za četvrtak, 28. marta, sa jednom tačkom dnevnog reda - obraćanje Narodnoj skupštini predsednika Parlamenta Gruzije Iraklija Kobahidzea.

 • Petak, 22. mart 2019.

  Gojković na Konferenciji „Žene u političkom životu“

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković učestvovala je danas na Konferenciji „Žene u političkom životu“ u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine u Novom Sadu, u organizaciji Ženske parlamentarne mreže Skupštine AP Vojvodine.

 • Četvrtak, 21. mart 2019.

  Predsednica Narodne skupštine sazvala Treću sednicu Prvog redovnog zasedanja u 2019. godini

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Treću sednicu Prvog redovnog zasedanja za sredu, 27. marta.

 • Utorak, 19. mart 2019. u 16:17 časova

  Srbija preuzima predsedavanje Jadransko-jonskoj inicijativi 1. juna

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, na XVI konferenciji predsednika parlamenata Jadransko-jonske inicijative u Crnoj Gori, istakla je da je Srbija posvećena sveobuhvatnom i sadržajnom povezivanju jadransko-jonskog regiona u oblasti privrede, transporta, infrastrukture, energetike, turizma, kulture i napomenula da će Srbija od 1. juna preuzeti predsedavanje ovoj inicijativi na godinu dana, i u okviru tog predsedavanja organizovati konferenciju predsednika parlamenata.

 • Utorak, 19. mart 2019.

  Gojković: Turizam i kultura povezuju region i omogućavaju zajednički razvoj

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja učestvuje na XVI konferenciji predsednika parlamenata Jadransko-jonske inicijative u Crnoj Gori, istakla je da su turizam i kultura oblasti koje pružaju brojne mogućnosti saradnje u regionalnom okviru i otvaraju put ka razvoju, kako pojedinačnih zemalja, tako i čitavog regiona.

 • Utorak, 19. mart 2019.

  Gojković sa predsednikom Parlamenta Slovenije i zamenikom predsedavajućeg Skupštine BiH

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Državnog zbora Republike Slovenije Dejanom Židanom u Budvi, gde boravi u okviru održavanja 16. konferencije predsednika parlamenata Jadransko-jonske inicijative.

 • Ponedeljak, 18. mart 2019.

  Gojković se sastala sa predsednikom Skupštine Crne Gore

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Skupštine Crne Gore Ivanom Brajovićem u Budvi, gde boravi u okviru održavanja 16. Konferencije predsednika parlamenata Jadransko-jonske inicijative.

 • Ponedeljak, 11. mart 2019.

  Gojković sazvala novu sednicu za 20. mart

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je drugu sednicu redovnog zasedanja Narodne skupštine za sredu, 20. marta.

 • Ponedeljak, 11. mart 2019.

  Gojković se sastala sa ambasadorom SAD u Srbiji

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković primila je danas ambasadora SAD u Srbiji Kajla Skota, sa kojim je razgovarala o unapređenju parlamentarne saradnje i odnosa Srbije i SAD.

 • Petak, 8. mart 2019.

  Gojković otvorila Konferenciju „Žene žive i na selu“, kojom započinje kampanja razgovora sa ženama na selu

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković otvorila je danas, na Međunarodni dan žena, Konferenciju „Žene žive i na selu“ u Domu Narodne skupštine, kojom započinje kampanja i serija obilazaka seoskih područja i razgovora sa ženama koje žive i rade na selu, sa ciljem da se ukaže na njihov položaj i da se društveno i ekonomski osnaže.

 • Četvrtak, 7. mart 2019.

  Gojković: Rodna ravnopravnost nije ustupak koji se čini ženama

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković obratila se na seminaru „Za kohezivnu Evropu: rodna ravnopravnost i prava žena”, organizovanom u okviru rumunskog predsedavanja Savetu Evropske unije i tom prilikom istakla da rodna ravnopravnost nije ustupak koji se čini ženama, već preduslov razvoja društva i zajednice u celini.

 • Sreda, 6. mart 2019.

  Gojković se sastala sa predsednicima Predstavničkog doma i Senata Češke – podrška evrointegracijama Srbije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Predstavničkog doma Parlamenta Republike Češke Radekom Vondračekom, na čiji poziv boravi u zvaničnoj bilateralnoj poseti Češkoj.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5