Petak, 11. decembar 2015.

Sazvana Deveta sednica Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković sazvala je Devetu sednicu redovnog zasedanja za ponedeljak, 14. decembra, sa 13 tačaka dnevnog reda.


Na dnevnom redu biće Predlog zakona o izvršenju i obezbeđenju, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom beležništvu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o uređenju sudova i Predlog zakona o dopuni Zakona o sudijama, koje je podnela Vlada Srbije.

Pred poslanicima će biti i Predlog zakona o dopunama Zakona o javnom tužilaštvu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Visokom savetu sudstva, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Državnom veću tužilaca, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Pravosudnoj akademiji i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sudskim taksama, koje je takođe podnela Vlada.

Predsednica Narodne skupštine predložila je da se na sednici razmatra i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Poljske o uzajamnoj zaštiti tajnih podataka, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zdravstvenoj zaštiti, Predlog zakona o izmenama Zakona o zdravstvenom osiguranju, Predlog zakona o izmenama Zakona o zdravstvenoj dokumentaciji i evidencijama u oblasti zdravstva.

Sednica će biti održana u Domu Narodne skupštine, sa početkom u 10 časova.