28. decembar 2022. Prva sednica Pododbora za praćenje stanja u poljoprivredi u marginalnim – najnerazvijenijim područjima Republike Srbije - područja sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi u Sjenici

28. decembar 2022. Prva sednica Pododbora za praćenje stanja u poljoprivredi u marginalnim – najnerazvijenijim područjima Republike Srbije - područja sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi u Sjenici

Četvrtak, 29. decembar 2022.

Prva sednica Pododbora za praćenje stanja u poljoprivredi u marginalnim – najnerazvijenijim područjima Republike Srbije - područja sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi

Pododbor za praćenje stanja u poljoprivredi u marginalnim - najnerazvijenijim područjima Republike Srbije - područja sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi održao je 28. i 29. decembra 2022. godine sednicu van sedišta Narodne skupštine, u opštinama Sjenica i Ivanjica, na kojoj je razmatrana tačka dnevnog reda: Stočarstvo i poljoprivreda - šansa održivog razvoja u nerazvijenim područjima Republike Srbije i uticaj na život i standard građana.


Prvog dana sednici je, pored članova Pododbora, prisustvovao državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Veljko Odalović, predsednik Opštine Sjenica Munib Mujagić i predstavnici poljoprivrednika.

Sednici je predsedavao predsednik Pododbora Milija Miletić, a prisustvovali su članovi Pododbora Dejan Ignjatović, Milovan Jakovljević i dr Nenad S. Mitrović.

Drugog dana, 29. decembra 2022. godine, sednici je pored članova Pododbora, prisustvovala državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Blagojević, predsednik Skupštine opštine Ivanjica Vladimir Bojanović i predstavnici poljoprivrednika.

Sednici je predsedavao predsednik Pododbora Milija Miletić, a prisustvovali su članovi Pododbora Dejan Ignjatović, Milovan Jakovljević i dr Nenad S. Mitrović i narodni poslanik Branko Vukajlović, koji nije član Pododbora.

Podršku za održavanje sednice Pododbora pružio je UNDP i Švajcarska kancelarija za saradnju, kroz projekat Jačanja parlamentarne demokratije i inkluzivnog političkog dijaloga – treća faza.


Foto galerijaPrethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
subota, 25. mart
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar dogadjaja