Sreda, 10. decembar 2014.

Predsednica Narodne skupštine sazvala Desetu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2014. godini

Predsednica Narodne Skupštine Maja Gojković sazvala je Desetu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2014. godini, za ponedeljak, 15. decembar 2014. godine, sa početkom u 10 časova.


Predsednica Narodne skupštine predložila je da Narodna skupština na ovoj sednici razmotri Predlog zakona o osiguranju, Predlog zakona o platnim uslugama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o deviznom poslovanju i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma, koje je podnela Narodna banka Srbije.

Za ovu sednicu predloženo je da se razmotri i Predlog zakona o izmeni i dopuni Zakona o izvršenju i obezbeđenju, koji je podnela grupa od 131 narodnog poslanika i Lista kandidata za izbor jednog člana Nacionalnog prosvetnog saveta, koje je podneo Odbor za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo.

Sednica će se održati u Velikoj sali Doma Narodne skupštine Republike Srbije u Beogradu, Trg Nikole Pašića broj 13.