Ponedeljak, 5. novembar 2007. - Sreda, 7. novembar 2007.

Druga sednica Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2007.godini

Za Drugu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2007. godini, koju je predsednik Narodne skupštine Oliver Dulić otvorio 5. novembra, odmah po završetku Prve sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2007. godini, usvojen je sledeći dnevni red: 1. Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Republike Srbije i Evropske zajednice o olakšanoj proceduri za izdavanje viza, koji je podnela Vlada,2. Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Republike Srbije i Evropske zajednice o readmisiji lica koja nezakonito borave, koji je podnela Vlada,3. Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Saveta ministara Srbije i Crne Gore i Vlade Republike Francuske o vraćanju i prihvatanju lica u neregularnoj situaciji, sa Protokolom, koji je podnela Vlada.Za Drugu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2007. godini, koju je predsednik Narodne skupštine Oliver Dulić otvorio 5. novembra, odmah po završetku Prve sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2007. godini, usvojen je sledeći dnevni red:

1. Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Republike Srbije i Evropske zajednice o olakšanoj proceduri za izdavanje viza, koji je podnela Vlada,

2. Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Republike Srbije i Evropske zajednice o readmisiji lica koja nezakonito borave, koji je podnela Vlada,

3. Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Saveta ministara Srbije i Crne Gore i Vlade Republike Francuske o vraćanju i prihvatanju lica u neregularnoj situaciji, sa Protokolom, koji je podnela Vlada.


Prvog dana rada Narodna skupština je otvorila zajednički jedinstveni pretres o predlozima tri zakona o potvrđivanju sporazuma. Narodni poslanici su postavili više pitanja Vladi i zatražili obaveštenja o pojedinim aktuelnim pitanjima.

Drugog dana rada, 6. novembra, Narodna skupština je vodila zajednički jedinstveni pretres o Predlogu zakona o potvrđivanju Sporazuma između Republike Srbije i Evropske zajednice o olakšanoj proceduri za izdavanje viza, Predlogu zakona o potvrđivanju Sporazuma između Republike Srbije i Evropske zajednice o readmisiji lica koja nezakonito borave i Predlogu zakona o potvrđivanju Sporazuma između Saveta ministara Srbije i Crne Gore i Vlade Republike Francuske o vraćanju i prihvatanju lica u neregularnoj situaciji.


Dan za glasanje


U prepodnevnom delu rada, 7. novembra, Narodna skupština je zaključila jedinstveni pretres o predlozima svih tačaka dnevnog reda sednice.

Predsednik Narodne skupštine Oliver Dulić je, po završetku rasprave, odredio Dan za glasanje sa početkom u 12 časova.

U Danu za glasanje Narodna skupština je usvojila u celini Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Republike Srbije i Evropske zajednice o olakšanoj proceduri za izdavanje viza, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Republike Srbije i Evropske zajednice o readmisiji lica koja nezakonito borave i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Saveta ministara Srbije i Crne Gore i Vlade Republike Francuske o vraćanju i prihvatanju lica u neregularnoj situaciji, sa Protokolom.

Pošto je Narodna skupština obavila razmatranje svih tačaka dnevnog reda i odlučivanje o njima, predsednik Narodne skupštine Oliver Dulić je zaključio Drugu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2007. godini.


Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31