Utorak, 8. april 2008.

Delegacija Parlamentarne skupštine OEBS-a u poseti Narodnoj skupštini

Delegacija Narodne skupštine Republike Srbije, koju su činili predsednica Poslaničke grupe DS-a Nada Kolundžija, predsednik Poslaničke grupe DSS-a Miloš Aligrudić i zamenica predsednice Poslaničke grupe G17 plus Snežana Stojanović-Plavšić, primila je danas u Domu Narodne skupštine Roberta Batelija (Roberto Batteli), specijalnog predstavnika za Jugoistočnu Evropu u Parlamentarnoj skupštini OEBS-a i Andreasa Notela (Andreas Nothelle), ambasadora i specijalnog predstavnika Parlamentarne skupštine OEBS-a.Delegacija Narodne skupštine Republike Srbije, koju su činili predsednica Poslaničke grupe DS-a Nada Kolundžija, predsednik Poslaničke grupe DSS-a Miloš Aligrudić i zamenica predsednice Poslaničke grupe G17 plus Snežana Stojanović-Plavšić, primila je danas u Domu Narodne skupštine Roberta Batelija (Roberto Batteli), specijalnog predstavnika za Jugoistočnu Evropu u Parlamentarnoj skupštini OEBS-a i Andreasa Notela (Andreas Nothelle), ambasadora i specijalnog predstavnika Parlamentarne skupštine OEBS-a.

Zvaničnici Narodne skupštine upoznali su goste sa političkom situacijom u Srbiji uoči održavanja vanrednih parlamentarnih izbora raspisanih za 11. maj 2008. godine. Sagovornici su razmenili mišljenja i o trenutnim okolnostima na domaćoj i međunarodnoj političkoj sceni koje utiču na predizborni proces u Srbiji.

Posebna pažnja u razgovoru zvaničnika posvećena je pitanju evropskih integracija Srbije, a sagovornici su izrazili uverenje da će predstojeći izborni proces proteći u fer i demoktarskoj atmofseri.