20. novembar 2020. predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić u razgovoru sa šefom Misije Saveta Evrope u Beogradu Tobiasom Flesenkemperom

20. novembar 2020. predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić u razgovoru sa šefom Misije Saveta Evrope u Beogradu Tobiasom Flesenkemperom

Petak, 20. novembar 2020.

Dačić: Srbija pridaje poseban značaj aktivnostima Saveta Evrope

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić primio je danas šefa Misije Saveta Evrope u Beogradu Tobiasa Flesenkempera.


Tobias Flesenkemper je čestitao stupanje na dužnost predsedniku Narodne skupštine i poželo mu uspeh u obavljanju nove funkcije. Zahvalio se na učešću predsednika Narodne skupštine na obeležavanju sedamdestogodišnjice usvajanja Evropske konvencije o ljudskim pravima. Preneo je spremnost Saveta Evrope i Misije u Beogradu za nastavak i jačanje saradnje sa Narodnom skupštinom Republike Srbije.

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić se zahvalio na čestitkama. Ukazao je da Srbija pridaje poseban značaj aktivnostima Saveta Evrope i izrazio zadovoljstvo što će u narednom periodu biti na čelu Stalne parlamentarne delegacije Narodne skupštine Republike Srbije pri Savetu Evrope, ističući da će delegacija Srbije nastojati da svojim aktivnim učešćem doprinese efikasnom radu Parlamentarne skupštine Saveta Evorpe.

Tokom razgovora razmotrene su mogućnosti buduće saradnje između Narodne skupštine i Misije Saveta Evrope u Beogradu kroz intenziviranje dijaloga sa skupštinskim odborima i članovima stalne delegacije Narodne skupštine pri Savetu Evrope. Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić izrazio je spremnost da pruži podršku programima saradnje, kao i da svojim ličnim angažmanom doprinese unapređenju ukupne saradnje između Saveta Evrope i Republike Srbije.


Foto galerijaPrethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
subota, 5. decembar
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar dogadjaja