Petak, 14. jul 2006.

76. sednica Administrativnog odbora

Administrativni odbor je na sednici održanoj 14. jula, razmotrivši zahtev Okružnog javnog tužilaštva u Smederevu da se sudiji Opštinskog suda u Smederevskoj Palanci Marini Jovanović-Bajović odobri određivanje pritvora zbog sumnje da je počinila krivično delo kršenja zakona od strane sudije, doneo odluku da predloži Narodnoj skupštini da predlog odluke o određivanju pritvora ovoj sudiji razmatra po hitnom postupku, na sednici koja je u toku.Administrativni odbor je na sednici održanoj 14. jula, razmotrivši zahtev Okružnog javnog tužilaštva u Smederevu da se sudiji Opštinskog suda u Smederevskoj Palanci Marini Jovanović-Bajović odobri određivanje pritvora zbog sumnje da je počinila krivično delo kršenja zakona od strane sudije, doneo odluku da predloži Narodnoj skupštini da predlog odluke o određivanju pritvora ovoj sudiji razmatra po hitnom postupku, na sednici koja je u toku.

Na sednici je, nakon dodatnih konsultacija obavljenih tokom dana, razmatran i utvrđen Predlog odluke o organizaciji i radu Službe Narodne skupštine Republike Srbije. Razmatrano je i prihvaćeno više zahteva za utvrđivanje prava na platu po prestanku funkcije izabranih, imenovanih i postavljenih lica u bivšoj Skupštini Srbije i Crne Gore, kao i Predlog razvrstavanja položaja u grupe Republičkog odbora za rešavanje o sukobu interesa.

Administrativni odbor je prihvatio Predlog odluke o utvrđivanju osnovice za obračun i isplatu plata zaposlenih u Službi Narodne skupštine Republike Srbije.

Sednicom Odbora je predsedavao zamenik predsednika Petar Cvetković.


Odbori vezani za ovu aktivnostPrethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4