Petak, 16. jun 2017.

15. sednica Odbora za kulturu i informisanje

Članovi Odbora za kulturu i informisanje, na sednici održanoj 16. juna, razmotrili su podnete prigovore na listu kandidata i listu organizacija za člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije, koje je predložio ovlašćeni predlagač nacionalni saveti nacionalnih manjina, zajedničkim dogovorom.


Članovi Odbora doneli su Odluku o obustavi postupka predlaganja kandidata za izbor člana Saveta REM, u delu koji se odnosi na ovlašćenog predlagača nacionalni saveti nacionalnih manjina i Odluku o pokretanju postupka predlaganja kandidata za izbor člana Saveta REM, koji se bira na predlog nacionalnih saveta nacionalnih manjina.

Sednici je predsedavala predsednica Odbora Maja Gojković, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova Odbora: dr Ana Stevanović, Dragana Kostić, Mirko Krlić, Đorđe Vukadinović, prof. dr Snežana Bogosavljević Bošković, Stanija Kompirović, Enis Imamović, prof. dr Marko Atlagić, Maja Videnović, Nataša Mihailović Vacić, Tatjana Macura, Ana Ćirić, Snežana Paunović i Jasmina Obradović.


Odbori vezani za ovu aktivnost

Video

Petak, 16. jun 2017. | 15. sednica Odbora za kulturu i informisanje 16.06.2017.