Sreda, 23. jun 2021.

12. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

Na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, održanoj 23. juna 2021. godine, razmotren je predlog Vlade Republike Srbije za davanje saglasnosti za privremenu primenu Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Saveta ministara Bosne i Hercegovine o graničnim prelazima


Takođe, razmatrani su i predlog Vlade Republike Srbije za davanje saglasnosti za privremenu primenu Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Saveta ministara Bosne i Hercegovine o pograničnom saobraćaju i predlog Vlade Republike Srbije za davanje saglasnosti za privremenu primenu Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Saveta ministara Bosne i Hercegovine o zajedničkim lokacijama na graničnim prelazima.

Predloge Vlade, članovima Odbora, obrazložio je državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Milisav Miličković.

Odbor je jednoglasno prihvatio sve tačke dnevnog reda 12. sednice Odbora.

Sednici je predsedavao predsednik Odbora Aleksandar Marković, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova Odbora: Uglješa Mrdić, Nataša Ljubišić, Nataša Mihailović-Vacić, Ivan Ribać, Srbislav Filipović, Jelena Mijatović, Duško Tarbuk, Justina Pupin Košćal, prof dr. Zoran Dragišić, Boris Bursać, Dragan M. Marković, dr Boban Birmančević i Tamara Pilipović.


Odbori vezani za ovu aktivnost


Video (1)

Sreda, 23. jun 2021. | 12. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove 23.06.2021.