Utorak, 5. oktobar 2021.

12. sednica Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo

Na sednici Odbora, održanoj 5. oktobra, obrazovano je Radno telo Odbora za izbor kandidata iz reda fakultetskog nastavnog osoblja za članove Komisije za etiku, iz člana 23. Kodeksa ponašanja narodnih poslanika.


Za članove Radnog tela predloženi su predsednik i zamenik predsednika Odbra, odnosno akademik Muamer Zukorlić i prof. dr Marko Atlagić i član Odbora prof. dr Ljubiša Stojmirović.

Članovi Odbora jednoglasno su usvojili predlog za članove Radnog tela Odbora za izbor kandidata iz reda fakultetskog nastavnog osoblja za članove Komisije za etiku, iz člana 23. Kodeksa ponašanja narodnih poslanika.

Sednici je predsedavao predsednik Odbora akademik Muamer Zukorlić, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova: Samirа Ćosović, Nandor Kiš, Svetlana Milijić, Goran Spasojević, Milija Sakić, Milica Dačić, Nataša Jovanović, doc.dr Mihailo Jokić, prof. dr Žarko Obradović, Bratislav Jugović i Nevena Đurić.


Odbori vezani za ovu aktivnost


Video (1)

Utorak, 5. oktobar 2021. | 12. sednica Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo 05.10.2021.