Sreda, 8. februar 2023.

Četvrta sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

Na sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, započetoj 7. februara i nastavljenoj 8. februara 2023. godine, razmatrana je Informacija i više izveštaja o radu Ministarstva privrede:


  1. Informacija o radu Ministarstva privrede za period oktobar-decembar 2022. godine;
  2. Izveštaj Ministarstva privrede o stanju postupka privatizacije za jul 2022. godine ;
  3. Izveštaj Ministarstva privrede o stanju postupka privatizacije za avgust 2022. godine;
  4. Izveštaj Ministarstva privrede o stanju postupka privatizacije za oktobar 2022. godine;
  5. Izveštaj Ministarstva privrede o stanju postupka privatizacije za novembar 2022. godine;
  6. Izveštaj Ministarstva privrede o stanju postupka privatizacije za decembar 2022. godine;
  7. Razno.
Akte dnevnog reda sednice Odboru je predstavio državni sekretar ministarstva privrede Darko Mitrović.

Nakon rasprave koja je usledila, članovi Odbora većinom glasova usvojili su navedenu Informaciju o radu i izveštaje Ministarstva privrede.

U nastavku sednice, 8. februara, određene su narodne poslanice Snežana Paunović i dr Aleksandra Tomić, kao predstavnice Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku u Komisiji za sprovođenje postupka za izbor kandidata za članove Saveta Agencije za energetiku Republike Srbije, o čemu će Odbor obavestiti Ministarstvo rudarstva i energetike.

Sednici je predsedavao predsednik Odbora Dejan Radenković, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova: dr Živan Bajić, Dalibor Jekić, Dalibor Šćekić, Nikola Nešić, Veroljub Arsić, dr Aleksandra Tomić, Zoran Tomić, Nikola Radosavljević, mr Ninoslav Erić, Radovan Tvrdišić, Zoran Sandić, Zoran Zečević, Života Starčević i Đorđe Stanković.


Odbori vezani za ovu aktivnost


Video (2)

Utorak, 7. februar 2023. | Četvrta sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku 07.02.2023.

Sreda, 8. februar 2023. | nastavak Četvrte sednice Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku 08.02.2023.