Sednice odbora van sedišta Narodne skupštine

Beograd

Četvrtak, 11. oktobar 2007.

Šesta sednica Odbora za zdravlje i porodicu

Odbor za zdravlje i porodicu održao je Šestu sednicu 11. oktobra, u Institutu za javno zdravlje Srbije ''Dr Milan Jovanović Batut'', kojoj je predsedavala Snežana Stojanović-Plavšić, predsednik Odbora.


Odbor za zdravlje i porodicu održao je Šestu sednicu 11. oktobra, u Institutu za javno zdravlje Srbije ''Dr Milan Jovanović Batut'', kojoj je predsedavala Snežana Stojanović-Plavšić, predsednik Odbora. Sednici je prisustvovala i državni sekretar Nevena Karanović.

Članove Odbora, kao domaćin, pozdravila je direktor Instituta, dr Tanja Knežević. Tema na ovoj sednici bilo je stanje zdravlja stanovnika Republike Srbije sa posebnim osvrtom na masovne nezarazne bolesti . Ispred Instituta prezentacije su održali dr Ivan Ivanović koji je predstavio Zdravstveni statistički godišnjak Republike Srbije. Dr Maja Krstić upoznala je Odbor sa osnovnim rezultatima istraživanja zdravlja stanovnika Republike Srbije u 2006, dok je u izlaganju na temu ''Nezarazne bolesti u Republici Srbiji'' dr Dragan Miljuš skrenuo pažnju i na porast malignih oboljenja, dijabetesa i srčanih oboljenja.


Beograd: Foto galerija

Ostale sednice ovog odbora

Ponedeljak, 30. januar 2017. Peta sednica Odbora za zdravlje i porodicu Prokuplje Ima fotografija Ima video snimaka
Ponedeljak, 11. april 2011. Četrdeset peta sednica Odbora za zdravlje i porodicu Kraljevo
Četvrtak, 22. oktobar 2009. Dvadeset treća sednica Odbora za zdravlje i porodicu Tutin

Obratite se odboru Narodne skupštine

Ukoliko želite da se obratite nekom od odobra Narodne skupštine, popunite formular prikazan ispod sa neophodnim podacima i kliknite na dugme Pošalji.

Popunite formular i pošaljite poruku

**Od tri ponuđena kontakta (telefon, adresa i e-mail) obavezno je popuniti bar jedan.

Poruka može imati maksimalno 1000 karaktera.

Polja obeležena zvezdicom (*) su neophodna da biste poslali formular.

Sednice odbora van sedišta Narodne skupštine se organizuju i ova podstrana je izrađena uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC), u okviru projekta „Jačanje nadzorne uloge i javnosti u radu Narodne skupštine”.
Stavovi i sadržaj na ovoj podstrani ne predstavljaju nužno stanovište UNDP i SDC.