Četvrtak, 26. novembar 2020.

Četvrta sednica Odbora za kulturu i informisanje

Na sednici, održanoj 26. novembra, članovi Odbora obavili su razgovor sa kandidatima za člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije koje je predložio ovlašćeni predlagač nadležni odbor Narodne skupštine, Oliverom Zekić i Milošem Gajevićem.


Nakon razgovora sa kandidatima, Odbor je Narodnoj skupštini uputio Listu kandidata za člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije.

U nastavku sednice, članovi Odbora obavili su razgovor i sa kandidatima za člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije koje je predložio ovlašćeni predlagač crkve i verske zajednice, zajedničkim dogovorom, Aleksandrom Janković i Snežanom Miljković.

Nakon razgovora sa kandidatima, Odbor je Narodnoj skupštini uputio Listu kandidata za člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije, koje je predložio ovlašćeni predlagač crkve i verske zajednice, zajedničkim dogovorom.

Sednici je predsedavala predsednica Odbora Sandra Božić, a prisustvovali su članovi i zamenici članova Odbora Željko Tomić, Samira Ćosović, Jelena Mihailović, Jelica Sretenović, prof. dr Marko Atlagić, Lav-Grigorije Pajkić, Ivan Ribać, Milica Obradović, Alkeksandar Čotrić, mr Jadranka Jovanović, Miloš Terzić, Nebojša Bakarec, Ljubomir Marić, Ivana Popović i Snežana Paunović.


Odbori vezani za ovu aktivnost


Video (1)

Četvrtak, 26. novembar 2020. | Četvrta sednica Odbora za kulturu i informisanje 26.11.2020.