Utorak, 28. februar 2012.

Četrdeset šesta sednica Odbora za saobraćaj i veze

Članovi Odbora za saobraćaj i veze su na sednici od 28. februara razmotrili Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o zajmu između Vlade Republike Srbije kao zajmoprimca i Vlade Republike Azerbejdžan kao zajmodavca za finansiranje izgradnje deonica Ljig-Boljkovci, Boljkovci-Takovo i Takovo-Preljina autoputa E-763 u Republici Srbiji, koji je članovima Odbora obrazložio direktor „Koridora Srbije“ Mihajlo Mišić.


Nakon kraće rasprave, na kojoj se razgovaralo o visini kredita i o važnosti izgradnje te deonice puta, članovi Odbora jednoglasno su prihvatili ovaj Predlog zakona.
U nastavku sednice, razmotreni su i jednoglasno prihvaćeni Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Vlade Republike Srbije i Vlade Ruske Federacije, kao i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Ruske Federacije o saradnji u oblasti pomorskog saobraćaja, koje su obrazložili pomoćnici ministra za infrastrukturu i energetiku Miodrag Miljković i Pavle Galić.
Sednici je predsedavao Velimir Ilić, predsednik Odbora.


Odbori vezani za ovu aktivnost