Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  • Четвртак, 15. јануар 2015.

    37. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је, на седници одржаној 15. јануара, размотрио Предлог закона о потврђивању Уговора о зајму за кредит за повлашћеног купца за другу фазу Пакет пројекта KOSTOLAC-B POWER PLANT PROJECT, између Владе Републике Србије, коју представља Министарство финансија, као Зајмопримца и кинеске Export-Import банке као Зајмодавца, који је поднела Влада.

  • Петак, 26. децембар 2014.

    36. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници одржаној 26. децембра размотрили и усвојили Предлог закона о потврђивању Оквирног споразума између Републике Србије и Европске комисије о правилима за спровођење финансијске помоћи Европске уније Републици Србији у оквиру инструмента за претприступну помоћ (ИПА II), који је поднела Влада.

  • Четвртак, 25. децембар 2014.

    35. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора одржаној 25 децембра, Одбор је утврдио амандмане на члан 1. и 7. Предлога закона о буџету Републике Србије за 2015. годину, како би се извршило усклађивање усвојених амандмана које су поднели Влада, Одбор за финансије републички буџет и контролу трошења јавних средстава и заједно народни посланици Балинт Пастор, Ласло Варга, Елвира Ковач, Арпад Фремонд, Золтан Пек и Анамарија Вичек, са текстом Предлога закона.

  • Среда, 24. децембар 2014.

    34. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници, одржаној 24. децембра, чланови Одбора разматрали су амандман који је Влада поднела на Предлог закона о буџету Републике Србије за 2015. годину.

  • Среда, 24. децембар 2014.

    33. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници одржаној 24. децембра размотрили у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2014. годину, Предлог закона о буџету Републике Србије за 2015. годину, као и пратеће финансијске предлоге закона, које је поднела Влада.

  • Понедељак, 22. децембар 2014.

    32. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је на седници одржаној 22. децембра размотрио у начелу Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2014. годину са Предлогом одлуке о изменама Финансијског плана Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2014. годину и Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Националне службе за запошљавање за 2014. годину и Предлог закона о буџету Републике Србије за 2015. годину, које је поднела Влада.

  • Среда, 17. децембар 2014.

    31. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници одржаној 17. децембра размотрили у појединостима Предлог закона о осигурању, Предлог закона о платним услугама, Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити корисника финансијских услуга и Предлог закона о изменама и допуни Закона о спречавању прања новца и финансирања тероризма, које је поднела Народна банка Србије.

  • Четвртак, 11. децембар 2014.

    30. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници одржаној 11. децембра размотрили у начелу Предлог закона о осигурању, Предлог закона о платним услугама, Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити корисника финансијских услуга, Предлог закона о изменама и допунама Закона о девизном пословању и Предлог закона о изменама и допуни Закона о спречавању прања новца и финансирања тероризма, које је поднела Народна банка Србије.

  • Четвртак, 4. децембар 2014.

    29. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници одржаној 4. децембра, члановима Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава презентован је модел програмске структуре буџета за 2015. годину.

  • Четвртак, 4. децембар 2014.

    28. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На 28. седници одржаној 4. децембра, пре преласка на рад по дневном реду седнице, чланови Одбора су усвојили предлог да се предложени дневни ред допуни тачком 2. Давање сагласности на Правилник о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у Стручним службама Фискалног савета, који је поднео председник Фискалног савета.

Будите у току