Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  • Четвртак, 27. новембар 2014.

    27. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници одржаној 27. новембра обавили разговор са јединим кандидатом за избор члана Савета гувернера Народне банке Србије, мр Николом Мартиновићем.

  • Четвртак, 27. новембар 2014.

    26. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је на седници од 27. новембра размотрио и усвојио у начелу Предлог закона о потврђивању Споразума о зајму (Пројекат хитне санације од поплава) између Републике Србије и Међународне банке за обнову и развој, Предлог закона о потврђивању Уговора о гаранцији (Пројекат – Прелазак са аналогног на дигитални сигнал) између Републике Србије и Европске банке за обнову и развој и Предлог закона о ограничавању располагања имовином у циљу спречавања тероризма, које је поднела Влада.

  • Среда, 19. новембар 2014.

    25. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је на седници одржаној 19. новембра, донео Одлуку којом се констатује престанак функције члана Савета гувернера Народне банке Србије мр Николи Мартиновићу, истеком мандата.

  • Среда, 5. новембар 2014.

    24. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 5. новембра, размотрен је у начелу Предлог закона о изменама и допунама Закона о финансирању политичких активности, који је поднела група од 128 народних посланика Посланичке групе Српска напредна странка.

  • Субота, 25. октобар 2014.

    23. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници одржаној 25. октобра 2014. године, чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава разматрали су, у појединостима два предлога закона који су предложени на дневном реду Пете седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2014. години, које је поднела Влада.

  • Четвртак, 23. октобар 2014.

    22. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници одржаној 23. октобра, чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава разматрали су, у начелу три предлога закона који су предложени на дневном реду Пете седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2014. години, а које је поднела Влада.

  • Четвртак, 23. октобар 2014.

    21. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 23. октобра, размотрен је у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о инвестиционим фондовима, који је поднела Влада.

  • Четвртак, 16. октобар 2014.

    20. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава je на седници одржаној 16. октобра изабрао народног посланика Борислава Стефановића за заменика председника Одбора.

  • Петак, 3. октобар 2014.

    19. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава одржаној 3. октобра, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавној својини, који је поднела Влада и Предлога закона о измени Закона о пореском поступку и пореској администрацији, који је поднела Влада, у појединостима.

  • Уторак, 30. септембар 2014.

    18. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 30. септембра, размотрени су у начелу Предлог закона о изменама Закона о јавној својини, Предлог закона о изменама и допунама Царинског закона, Предлог закона о изменама и допунама Закона о инвестиционим фондовима, Предлог закона о измени Закона о пореском поступку и пореској администрацији, као и Предлог закона о потврђивању Споразума о зајму (Други Пројекат развоја здравства Србије) између Републике Србије и Међународне банке за обнову и развој и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Молдавије о сарадњи и узајамној помоћи у царинским питањима, које је поднела Влада.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току