Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  • Петак, 4. март 2016.

    88. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је, на седници одржаној 4. марта 2016. године која је била затворена за јавност, размотрио и дао позитивно мишљење на Преговарачку позицију Републике Србије за Међувладину конференцију о приступању Републике Србије Европској унији за поглавље 5 - Јавне набавке.

  • Уторак, 23. фебруар 2016.

    86. седница Одборa за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, на седници одржаној 23. фебруара, размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о пореском поступку и пореској администрацији, који је поднела Влада, у појединостима и Финансијски план Агенције за енергетику Републике Србије за 2016. годину.

  • Понедељак, 22. фебруар 2016.

    85. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава размотрили су, на седници одржаној 22. фебруара, Предлог закона о изменама и допунама Закона о пореском поступку и пореској администрацији, у начелу, Предлог закона о потврђивању Уговора између Републике Србије и Републике Кореје о избегавању двоструког опорезивања у односу на порезе на доходак и Предлог закона о потврђивању Уговора између Републике Србије и Великог Војводства Луксембург о избегавању двоструког опорезивања у односу на порезе на доходак и на имовину.

  • Понедељак, 1. фебруар 2016.

    84. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава размотрили су, на седници одржаној 1. фебруара, Предлог одлуке о финансијском плану Државне ревизорске институције за 2016. годину, са пројекцијама за 2017. и 2018. годину и Предлог финансијског плана Фискалног савета за 2016. годину, са Предлогом кадровског плана Фискалног савета за 2016. годину.

  • Понедељак, 28. децембар 2015.

    83. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су, на седници од 28.децембра, упознали су се са налазима из Извештаја о ревизијама које је Државна ревизорска институција спровела током 2015. године.

  • Среда, 23. децембар 2015.

    82. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    средстава, одржаној 23. децембра чланови Одбора, пре преласка на дневни ред усвојили су предлог председника Одбора Верољуба Арсића да се обједини расправа о свим тачкама Дневног реда, и да се Одбор најпре изјашњава о амандманима које је представник предлагача прихватио, а потом о амандманима који од стране истог нису прихваћени.

  • Понедељак, 21. децембар 2015.

    81. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 21. децембра чланови Одбора, пре преласка на дневни ред, једногласно су усвојили предлог председника Одбора Верољуба Арсића да се, у складу са чланом 76. Пословника Народне скупштине, обједини заједнички начелни и јединствени претрес о свим тачкама Дневног реда седнице.

  • Четвртак, 17. децембар 2015.

    80. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 17. децембра разматран је и једногласно усвојен Предлог да се по хитном поступку, у складу са чланом 168. став 3. Пословника Народне скупштине, на дневни ред Девете седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2015. години стави Предлог одлуке о престанку функције председника Републичке комисије за заштиту права у поступцима јавних набавки.

  • Субота, 12. децембар 2015.

    79. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 12. децембра чланови Одбора размотрили су амандман који је, у Дану за гласање, Одбор поднео на Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџетском систему.

  • Субота, 12. децембар 2015.

    78. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 12. децембра чланови Одбора размотрили су амандман који је, у Дану за гласање, Одбор поднео на Предлог закона о буџету Републике Србије за 2016. годину.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току