Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  • Понедељак, 9. новембар 2020. у 15:51 часова

    Четврта седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је на седници од 9.новембра, размотрио више извештаја о раду, финансијских планова и других аката различитих финансијских институција.

  • Понедељак, 9. новембар 2020.

    Трећа седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници одржаној 9. новембра 2020. године, размотрили, у начелу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2020. годину, са Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Финансијског плана Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2020. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Републичког фонда за здравствено осигурање за 2020. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Финансијског плана Фонда за социјално осигурање војних осигураника за 2020. годину и Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Националне службе за запошљавање за 2020. годину.

  • Среда, 28. октобар 2020.

    Друга седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници од 28. октобра 2020. године утврдили Предлог одлуке о престанку функције члана Фискалног савета, због подношења оставке Владимира Вучковића на ту функцију.

  • Понедељак, 26. октобар 2020.

    Прва седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава одржао је Прву седницу, 26. октобра 2020. године.

Будите у току