Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  • Четвртак, 17. јун 2021.

    34. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 17. јуна, чланови Одбора размотрили су више предлога закона који се налазе у скупштинској процедури и то:

  • Уторак, 15. јун 2021.

    33. седницa Oдбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржао је 15. јуна седницу ван седишта Народне скупштине, у Аранђеловцу.

  • Четвртак, 27. мај 2021.

    32. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници, одржаној 27. маја 2021. године, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист OTP banke Srbija A.D. Novi Sad за измиривање обавеза Јавног предузећа „Србијагас“ Нови Сад по основу Уговора о дугорочном кредиту ради гасификације Борског и Зајечарског округа и изградњу разводног гасовода Параћин-Бољевац-Рготина-Неготин-Прахово, у начелу, Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист OTP banke Srbija A.D. Novi Sad за измиривање обавеза Јавног предузећа „Србијагас“ Нови Сад по основу Уговора о дугорочном кредиту за изградњу разводног гасовода Лесковац-Врање, у начелу и Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист Banca Intesa AD Beograd за измиривање обавеза Јавног предузећа „Србијагас“ Нови Сад по основу Уговора о кредиту ради гасификације Колубарског округа и изградњу разводног гасовода Београд-Ваљево-Лозница, у начелу.

  • Четвртак, 27. мај 2021.

    31. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је, на седници одржаној 27. маја 2021. године, која је била затворена за јавност, размотрио и дао позитивно мишљење на Предлог преговарачке позиције Републике Србије за Међувладину конференцију о приступању Републике Србије Европској унији за Преговарачко поглавље 16 - „Опорезивање“.

  • Понедељак, 24. мај 2021.

    30. седницa Oдбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава одржао је, 24. маја 2021. године, седницу на којој је размотрен у начелу Предлог закона о измени Закона о акцизама.

  • Уторак, 27. април 2021.

    29. седница Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 27. априла 2021. године, Одбор је поднео амандмане на члан 5. и члан 7. Предлога закона о изменама и допунама Закона о порезу на доходак грађана, који је поднела Влада.

  • Понедељак, 19. април 2021.

    28. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 19. априла 2021. године, чланови Одбора размотрили су, у начелу: Предлог закона о изменама Закона о буџету Републике Србије за 2021. годину, са Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Финансијског плана Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2021. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Републичког фонда за здравствено осигурање за 2021. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Финансијског плана Фонда за социјално осигурање војних осигураника за 2021. годину и Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Финансијског плана Националне службе за запошљавање за 2021. годину, који је поднела Влада, Предлог закона о Привременом регистру пунолетних држављана Републике Србије којима се уплаћује новчана помоћ за ублажавање последица пандемије болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2, који је поднела Влада, Предлог закона о изменама Закона о утврђивању гарантне шеме као мера подршке привреди за ублажавање последица пандемије болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2, који је поднела Влада, Предлог закона о утврђивању друге гарантне шеме као мера додатне подршке привреди услед продуженог негативног утицаја пандемије болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2, који је поднела Влада, Предлог закона о изменама и допунама Закона о порезу на доходак грађана, који је поднела Влада, Предлог закона о допуни Закона о доприносима за обавезно социјално осигурање, који је поднела Влада, Предлог закона о електронском фактурисању, који је поднела Влада, Предлог закона о измени Закона о роковима измирења новчаних обавеза у комерцијалним трансакцијама, који је поднела Влада, Предлог закона о измени и допунама Закона о осигурању, који је поднела Влада .

  • Понедељак, 5. април 2021.

    27. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржао је 5. априла седницу ван седишта Народне скупштине, у Градској кући у Сремској Митровици, на којој је представљен Извештај о ревизији консолидованих финансијских извештаја завршног рачуна буџета Града Сремске Митровице за 2018. годину.

  • Четвртак, 1. април 2021.

    26. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава одржаној 1. априла 2021. године, чланови Одбора размотрили су, у појединостима, Предлог закона о изменама Закона о попису становништва, домаћинстава и станова 2021. године, који је поднела Влада.

  • Четвртак, 25. март 2021.

    25. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници одржаној, 25. марта 2021. године, чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава размотрили су Предлог закона о изменама Закона о попису становништва, домаћинстава и станова 2021. године, који је поднела Влада, у начелу.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току