Председник

  • Четвртак, 3. јун 2004.

    Шанса за устав у септембру ("Блиц")

    Исход председничких избора сигурно ће имати утицаја на стабилност институција у Србији, оцењује Предраг Марковић, председник Скупштине Србије, на почетку разговора за `Блиц`.

  • Уторак, 1. јун 2004.

    За државу реда ("Политика")

    За председника Србије треба да буде изабран кандидат који сарађује са владом и има већинску подршку у скупштини.

  • Среда, 26. мај 2004.

    Председник Марковић у званичној посети Мађарској

    Председник Народне скупштине Републике Србије и вршилац дужности председника Републике Србије Предраг Марковић путује сутра у једнодневну званичну посету Мађарској на позив председнице мађарског парламента Каталин Сили.

  • Петак, 21. мај 2004.

    Сусрети са представницима међународне заједнице

    Председник Народне скупштине Републике Србије и вршилац дужности. председника Републике Србије Предраг Марковић примио је у одвојеним посетама амбасадоре Велике Британије и Финске, Давида Гауна и Ану Маиу Корпи.

  • Петак, 21. мај 2004.

    За изборе су кључни закон и демократија ("Танјуг")

    Председник Скупштине Србије и вршилац дужности председника Републике Предраг Марковић подсетио је у интервјуу Тањугу да са своје функције не може јавно да подржи ниједног кандидата на председничким изборима.

  • Четвртак, 20. мај 2004.

    Разговор са представницима Радио Слободне Европе

    Председник Народне скупштине Републике Србије и вршилац дужности председника Републике Србије Предраг Марковић примио је данас председника Радио Слободне Европе, Томаса Дајна и представнике тог радија у Србији и Црној Гори.

  • Четвртак, 6. мај 2004.

    За председника ће бити изабран онај коме грађани верују, све остало су бизарности ("Данас")

    На резултат председничких избора, као и на све изборе у једној земљи, пре свега, утиче политичка стабилност, па онда јасна подела власти и, наравно, појединачни кандидати и способност странака или коалиција које стоје иза њих да испуне обећања.

  • Среда, 14. април 2004.

    Разговор са представницима националних мањина

    Председник Народне скупштине Републике Србије Предраг Марковић је примио представнике Националних савета за мањине словачке, русинске, бугарске, украјинске, буњевачке, румунске, ромске, бошњачке, мађарске и хрватске у Србији.

  • Четвртак, 1. април 2004.

    Разговор о заштити приватне својине

    Председник Народне скупштине Републике Србије и вршилац дужности председника Републике Србије Предраг Марковић је примио представнике Лиге за заштиту приватне својине и људских права.

  • Уторак, 30. март 2004.

    Подршка демократским и реформским процесима у Србији

    Председник Народне скупштине Републике Србије и вршилац дужности председника Републике Србије примио је данас делегацију политичких директора Немачке и Италије, Михајла Шефера и Ђампера Масала.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Будите у току