Актуелно

 • Петак, 25. септембар 2015.

  42. седница Одбора за европске интеграције

  На седници Одбора за европске интеграције, одржаној 25. септембра, чланови Одбора размотрили су, у начелу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о порезу на додату вредност, који је поднела Влада.

 • Понедељак, 21. септембар 2015.

  Делегација Одбора за европске послове Парламента Летоније у посети Народној скупштини

  Делегација Одбора за европске послове Парламента Летоније боравила је данас у званичној посети Народној скупштини где је, у одвојеним сусретима, разговарала са члановима Одбора за европске интеграције и члановима Одбора за спољне послове Народне скупштине.

 • Петак, 4. септембар 2015.

  Делегација Одбора за европске интеграције у посети Одбору за европске интеграције Скупштине Црне Горе

  Делегација Одбора за европске интеграције Народне скупштине борави у билатералној посети Одбору за европске интеграције Скупштине Црне Горе.

 • Петак, 28. август 2015.

  Чланови Одбора за Европске интеграције разговарали са полазницима Школе европске интеграције са севера Косова и Метохије

  Председник Одбора за европске интеграције Александар Сенић, као и чланови Одбора проф. др Љубиша Стојмировић, Бранко Ружић и др Владимир Орлић састали су се данас, 28. августа у Дому Народне скупштине са полазницима друге генерације Школе европске интеграције, која се одвија на северу Косова и Метохије.

 • Петак, 31. јул 2015.

  41. седницa Oдбора за европске интеграције

  На седници одржаној 31. јула, Одбор за европске интеграције једногласно је усвојио предлог да у делегацији Одбора за билатералну посету Одбору за европске интеграције Скупштине Црне Горе, од 2. до 4. септембра 2015. године, буду председник Одбора Александар Сенић и чланови Одбора Душица Стојковић, Гордана Чомић, Бранко Ружић и др Иван Бауер.

 • Понедељак, 27. јул 2015.

  40. седница Одбора за европске интеграције

  На седници одржаној 27. јула, Одбор за европске интеграције размотрио је и већином гласова усвојио Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавним набавкама и Предлог закона о изменама и допуни Закона о роковима измирења новчаних обавеза у комерцијалним трансакцијама, које је поднела Влада, у начелу.

 • Уторак, 21. јул 2015.

  39. седница Одбора за европске интеграције

  На седници одржаној 21. јула, Одбор за европске интеграције размотрио је Предлог закона о истраживању несрећа у ваздушном, железничком и водном саобраћају и Предлог закона о изменама Закона о облигационим и основама својинско-правних односа у ваздушном саобраћају, које је поднела Влада, у начелу.

 • Понедељак, 13. јул 2015.

  Делегација Одбора за европске интеграције на састанку председавајућих КОСАК

  Делегација Одбора за европске интеграције учествује на састанку председавајућих Конференције одбора за европске интеграције парламената земаља чланица Европске уније, који се одржава у Луксембургу, у оквиру парламентарне димензије луксембуршког председавања Саветом Европске уније.

 • Четвртак, 9. јул 2015.

  Делегација Одбора за европске интеграције у посети Бањалуци

  Делегација Одбора за европске интеграције Народне скупштине, коју предводи председник Одбора Александар Сенић, на позив Бранислава Бореновића, председника Одбора за европске интеграције и регионалну сарадњу Народне скупштине Републике Српске, борави у посети Бањалуци, од 8. до 10. јула 2015. године.

 • Среда, 1. јул 2015.

  Делегација Народне скупштине и „Пријатељи Србије“ у Европском парламенту

  На позив председавајућег неформалне групе „Пријатељи Србије“ у Европском парламенту Емилиана Павела, Делегација Народне скупштине учествовала је на Округлом столу „Србија на путу ка чланству у ЕУ“, 30. јуна 2015. године у Европском парламенту, у Бриселу.

 • Понедељак, 29. јун 2015.

  Делегација Народне скупштине учествује на Округлом столу у Бриселу

  На позив председавајућег неформалне групе „Пријатељи Србије“ у Европском парламенту Емилиана Павела, делегација Народне скупштине учествује на Округлом столу „Србија на путу ка чланству у ЕУ“, који се одржава 30. јуна 2015. године, у Европском парламенту, у Бриселу.

 • Среда, 17. јун 2015.

  38. седница Одбора за европске интеграције

  На седници одржаној 17. јуна, Одбор за европске интеграције одредио је делегацију за састанак председавајућих Конференције одбора за европске послове парламената држава чланица ЕУ (КОСАК), који ће бити одржан у Луксембургу, 12. и 13. јула 2015. године. У делегацији ће бити председник Одбора Александар Сенић и чланица Одбора Весна Марковић.

 • Понедељак, 15. јун 2015.

  Сусрет чланова Одбора за европске интеграције и ПГП Француска-Србија Националне скупштине Републике Француске

  Чланови Одбора за европске интеграције Народне скупштине разговарали су данас са делегацијом Посланичке групе пријатељства Француска-Србија Националне скупштине Републике Француске, коју предводи Мартин Каријон Куврер (Martine Carrllin-Couvreur) председница ПГП-а.

 • Уторак, 2. јун 2015.

  Делегација Одбора за европске интеграције на 53. састанку КОСАК-а

  У оквиру летонског председавања Саветом Европске уније, у Риги је одржан 53. састанак Конференције одбора за европске послове парламената земаља чланица ЕУ (КОСАК), од 31. маја до 2. јуна 2015. године.

 • Четвртак, 28. мај 2015.

  Делегација Одбора за европске интеграције у дводневној посети Хрватском сабору

  Делегација Одбора за европске интеграције борави, 27. и 28. маја, у дводневној билатералној посети Хрватском сабору, на позив председника Одбора за европске послове Сабора Даниела Мондекара.

 • Понедељак, 25. мај 2015.

  Јавно слушање: Информационо друштво у процесу приступања Србије Европској унији

  У организацији Одбора за европске интеграције, у Народној скупштини је одржано јавно слушање на тему: Информационо друштво у процесу приступања Србије Европској унији.

 • Понедељак, 25. мај 2015.

  37. седница Одбора за европске интеграције

  На 37. седници Одбора за европске интеграције одржаној 25. маја, чланови Одбора размотрили су у начелу Предлог закона о изменама и допунама Закона о стандардизацији, који је поднела Влада.

 • Четвртак, 21. мај 2015.

  36. седница Одбора за европске интеграције

  На 36. седници Одбора за европске интеграције од 21.маја, чланови Одбора одлучили су да се измени тема за јавно слушање, које је заказано за понедељак, 25.мај 2015.године.

 • Уторак, 12. мај 2015.

  34. седницa Oдбора за европске интеграције

  На седници одржаној 12. маја, Одбор за европске интеграције размотрио је и усвојио Предлог закона о изменама и допунама Закона о правној заштити индустријског дизајна, који је поднела Влада, у начелу.

 • Петак, 8. мај 2015.

  33. седницa Oдбора за европске интеграције

  На седници одржаној 8. маја, Одбор за европске интеграције размотрио је Извештај о стању у преговорима о приступању Републике Србије Европској унији у периоду јануар-март 2015. године.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
понедељак, 27. јун
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току