Одбор за културу и информисање

  • Понедељак, 28. новембар 2016.

    Девета седница Одбора за културу и информисање

    Чланови Одбора за културу и информисање су већином гласова, на седници од 28. новембра, утврдили листе кандидата за чланове Савета Регулаторног тела за електронске медије, као и листе организација које заједно чине јединственог овлашћеног предлагача, које су предложили универзитети акредитовани у Републици Србији, заједничким договором, као и удружења чији су циљеви остваривање слободе изражавања и заштита деце, заједничким договором.

  • Понедељак, 14. новембар 2016.

    Осма седница Одбора за културу и информисање

    На седници Одбора, одржаној 14. новембра, разматрана је Информација о раду Министарства културе и информисања за период јул – септембар 2016. године.

  • Среда, 2. новембар 2016.

    Седма седница Одбора за културу и информисање

    На седници, одржаној 2. новембра, Одбор је донео Одлуку о покретању поступка за предлагање кандидата за чланa Савета Регулаторног тела за електронске медије које предлаже овлашћени предлагач универзитети акредитовани у Републици Србији, заједничким договором.

  • Четвртак, 6. октобар 2016.

    Шеста седница Одбора за културу и информисање

    Одбор за културу дао позитивно мишљење на преговарачку платформу за област културе

  • Четвртак, 22. септембар 2016.

    Пета седница Одбора за културу и информисање

    Чланови Одбора за културу и информисање су, на седници oд 22. септембра, обавили разговор са предложеним кандидатима за члана Савета Регулаторног тела за електронске медије које предлажу овлашћени предлагачи, надлежни одбор Скупштине Аутономне покрајине Војводине и удружења издавача електронских медија и удружења новинара у Републици Србији.

  • Петак, 9. септембар 2016.

    Четврта седница Одбора за културу и информисање

    На седници Одбор за културу и информисање, одржаној 9. септембра, утврђена је листа кандидата за чланове Савета Регулаторног тела за електронске медије, као и листе организација које заједно чине јединственог овлашћеног предлагача.

  • Четвртак, 28. јул 2016.

    Друга седница Одбора за културу и информисање

    На седници Одбора за културу и информисање, одржаној 28. јула, чланови Одбора су, пре почетка рада, у дневни ред уврстили нову тачку - разно. На седници је разматрана Информација о поступку за избор кандидата за чланове Програмског савета Јавне медијске установе Радио -телевизија Србије. Чланови Одбора одлучивали су о покретању поступка за предлагање кандидата за чланa Савета Регулаторног тела за електронске медије које предлаже овлашћени предлагач надлежни одбор Скупштине Аутономне покрајине Војводине, као и о покретању поступка за предлагање кандидата за чланa Савета Регулаторног тела за електронске медије које предлаже овлашћени предлагач удружења издавача електронских медија.

  • Среда, 6. јул 2016.

    Прва седница Одбора за културу и информисање

    Одбор за културу и информисање одржао је Прву седницу 6. јула 2016. године, коју је, на основу члана 25. став 1. Пословника Народне скупштине, сазвала председница Народне скупштине.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
петак, 3. мај
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току