Одбор за културу и информисање

  • Петак, 21. фебруар 2020.

    40. седница Одбора за културу и информисање

    На седници Одбора, одржаној 21. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о Меморијалном центру „Старо сајмиште“, који је поднела Влада, у појединостима.

  • Уторак, 18. фебруар 2020.

    39. седница Одбора за културу и информисање

    Одбор за културу и информисање је, на седници одржаној 18. фебруара, размотрио Предлог закона о Меморијалном центру „Старо сајмиште“, који је поднела Влада, у начелу.

  • Уторак, 11. фебруар 2020.

    38. седница Одбора за културу и информисање

    Чланови Одбора за културу и информисање су, на седници одржаној 11. фебруара 2020. године, обавили разговор са кандидатима за члана Савета Регулаторног тела за електронске медије, које је предложио овлашћени предлагач надлежни одбор Скупштине Аутономне покрајине Војводине и овлашћени предлагач удружења издавача електронских медија и удружења новинара у Републици Србији.

  • Понедељак, 10. фебруар 2020.

    37. седница Одбора за културу и информисање

    На седници, одржаној 10. фебруара, чланови Одбора утврдили су листу кандидата за чланове Савета Регулаторног тела за електронске медије, коју је предложио надлежни одбор Скупштине Аутономне покрајине Војводине.

  • Среда, 22. јануар 2020.

    36. седница Одбора за културу и информисање

    На седници, одржанoj 22. јануара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о култури, који је поднела Влада, у појединостима.

  • Понедељак, 20. јануар 2020.

    35. седница Одбора за културу и информисање

    На седници Одбора за културу и информисање, одржаној 20. јануара 2020. године, размотрени су, у начелу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о култури и Предлог закона о архивској грађи и архивској делатности и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Руске Федерације о предаји Петербуршког листа Мирослављевог јеванђеља Републици Србији и слика Николаја Константиновича Рериха Руској Федерацији, које је поднела Влада.

  • Среда, 25. децембар 2019.

    34. седница Одбора за културу и информисање

    На седници Одбора, одржаној 25. децембра, обављен је разговор са кандидатима за члана Савета Регулаторног тела за електронске медије које је предложио овлашћени предлагач надлежни одбор Народне скупштине, кандидатима за члана Савета Регулаторног тела за електронске медије које је предложио овлашћени предлагач удружења филмских, сценских и драмских уметника и удружења композитора у Републици Србији и кандидатима за члана Савета Регулаторног тела за електронске медије које је предложио овлашћени предлагач национални савети националних мањина.

  • Понедељак, 23. децембар 2019.

    33. седница Одбора за културу и информисање

    Чланови Одбора за културу и информисање су, на седници одржаној 23. децембра, утврдили листу кандидата за чланове Савета Регулаторног тела за електронске медије, као и листу организација које заједно чине јединственог овлашћеног предлагача, које су предложили: надлежни одбор Народне скупштине, удружења филмских, сценских и драмских уметника и удружења композитора у Републици Србији и национални савети националних мањина.

  • Среда, 18. децембар 2019.

    32. седница Одбора за културу и информисање

    Чланови Одбора за културу и информисање одржали су 18. децембра седницу на којој су одредили додатни рок за уређивање поднетих предлога кандидата за чланове Савета Регулаторног тела за електронске медије, којe су предложили овлашћени предлагачи: надлежни одбор Народне скупштине, удружења филмских, сценских и драмских уметника и удружења композитора у Републици Србији и национални савети националних мањина, до понедељка, 23. децембра 2019. године.

  • Уторак, 3. децембар 2019.

    31. седница Одбора за културу и информисање

    На седници Одбора за културу и информисање, одржаној 3. децембра, размотрен је у појединостима Предлог закона о измени Закона о привременом уређивању начина наплате таксе за јавни медијски сервис, који је поднела Влада.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току