Саопштења за јавност

  • Среда, 20. април 2005.

    Чланови Групе пријатељства Француска – Србија Црна Гора посетили Скупштину Србије

    Председнице одбора за иностране послове и за европске интеграције Гордана Чомић и Ксенија Миливојевић и члан Одбора за европске интеграције, Војкан Томић примили су 20. априла чланове Групе пријатељства Француска – Србија и Црна Гора.

  • Среда, 20. април 2005.

    Студија о изводљивости

    Комплетан текст Извештајa о спремности Србије и Црне Горе за преговаре о закључивању Споразума о стабилизацији и придруживању са Европском унијом можете пронаћи овде.

  • Петак, 15. април 2005.

    Представљен Нацрт закона о имовини локалне самоуправе

    Центар за јавну и локалну управу ПАЛГО представио је данас народним посланицима у Народној скупштини Нацрт закона о имовини локалне самоуправе.

  • Четвртак, 14. април 2005.

    Председник Одбора за европске интеграције и Сабора Републике Хрватске у посети Скупштини Србије

    Председнице одбора за европске интеграције и за иностране послове Ксенија Миливојевић и Гордана Чомић и члан Одбора за европске интеграције проф. Др Миодраг Стаменковић састали су се 14. априла у Народној скупштини са председником Одбора за европске интеграције Сабора Републике Хрватске Невеном Мимицом и амбасадором Републике Хрватске у Србији и Црној Гори Тончијем Станчићем.

  • Понедељак, 4. април 2005.

    Представљен предлог Закона о државној управи

    У складу са започетом праксом представљања нових законских решења данас је у Народној скупштини одржан Округли сто за новинаре на коме је представљен Предлог закона о државној управи.

  • Среда, 30. март 2005.

    Делегација мађарског парламента у посети Народној Скупштини

    Чланови Одбора за иностране послове и Одбора за европске интеграције Народне скупштине Републике Србије примили су данас у Скупштини делегацију Парламента Републике Мађарске.

  • Уторак, 29. март 2005.

    Посланици немачког Парламента у посети Народној Скупштини

    Председница Одбора за иностране послове Гордана Чомић и председница Одбора за европске интеграције Ксенија Миливојевић разговарале су данас, у Народној скупштини Републике Србије, са посланицама Парламента Немачке Уте Цапф и Урсулом Мог.

  • Понедељак, 28. март 2005.

    Делегација Државне Думе у посети Народној скупштини

    Делегација Одбора за међународне односе Државне Думе Федералне скупштине Руске Федерације коју предводи председник Одбора Константин Јосифович Косачов посетила је 28. марта Одбор за иностране послове Народне скупштине Републике Србије.

  • Петак, 25. март 2005.

    Ускршња честитка

    Председник Народне скупштине Републике Србије Предраг Марковић честитао је Ускрс свештенству и верницима Католичке, Словачке евангелистичке, Реформаторске и Евангеличке хришћанске цркве у Србији.

  • Петак, 25. март 2005.

    Разговор о стању међунационалних односа и положају националних мањина у АП Војводина

    Чланови Одбора за међунационалне односе и заинтересовани народни посланици састали су се 25. марта са помоћником секретара Покрајинског секретаријата за националне мањине, управу и прописе АП Војводине, Јаношем Оросом, заменицима војвођанског Омбудсмана Стеваном Арамбашићем и Золтаном Гобором и члановима Одбора за међунационалне односе покрајинске скупштине, које је предводио председник Одбора Ласло Ћук.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Будите у току