Сазив од 16. априла 2014.

  • Петак, 26. фебруар 2016.

    39. седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

    На седници од 26. фебруара, чланови Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва упознали су се са актуелним стањем у збрињавању тражилаца азила – миграната.

  • Петак, 26. фебруар 2016.

    Народна посланица Дубравка Филиповски учествовала на Регионалној радионици Иницијативе за јачање законодавства на Западном Балкану у Словачкој

    Регионална радионица Иницијативе за јачање законодовства на Западном Балкану, одржана у Словачкој 25. и 26. фебруара, окупила је парламентарце, особље парламентарних служби и представнике цивилног друштва из Албаније, Босне и Херцеговине, Грузије, Косова*, Македоније, Црне Горе, Србије и Украјине како би се упознали са искуствима Чешке, Словачке и Летоније из области законодавне транспарентности и учешћа грађана.

  • Четвртак, 25. фебруар 2016.

    Председница Народне скупштине сазвала Седмо ванредно заседање Народне скупштине за 2016. годину

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је за петак, 26. фебруар Седмо ванредно заседање, на захтев 195 посланика, са три тачке дневног реда.

  • Четвртак, 25. фебруар 2016.

    Одржано јавно слушање о дуалном образовању

    Одбор за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва одржао је данас у Народној скупштини јавно слушање на тему „Дуално образовање у функцији бољег запошљавања – за и против“.

  • Четвртак, 25. фебруар 2016.

    Отворена Међународна конференција Европског покрета у Србији - Више од цивилног друштва, заједничким дијалогом на европском путу

    Међународна конференција Европског покрета у Србији: „Више од цивилног друштва: заједничким дијалогом на европском путу“, отворена је у Дому Народне скупштине пред више од 100 представника цивилног друштва и јавних власти из земаља Западног Балкана и Турске и преко 30 представника европских институција и кључних актера из цивилног друштва Европске уније.

  • Четвртак, 25. фебруар 2016.

    Одржана конференција поводом 13. Београдског фестивала игре

    У Дому Народне скупштине одржана је конференција поводом отварања 13. Београдског фестивала игре, коју је отворила председница Народне скупштине Маја Гојковић.

  • Уторак, 23. фебруар 2016.

    86. седница Одборa за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, на седници одржаној 23. фебруара, размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о пореском поступку и пореској администрацији, који је поднела Влада, у појединостима и Финансијски план Агенције за енергетику Републике Србије за 2016. годину.

  • Уторак, 23. фебруар 2016.

    183. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 23. фебруара, разматрани су амандмани на Предлог закона о јавним предузећима, Предлог закона о метрологији, Предлог закона о стицању права својине на земљишту, објектима и водовима Привредног друштва за производњу и прераду челика Железара Смедерево д.о.о. Смедерево и Предлог закона о изменама и допунама Закона o јавно-приватном партнерству и концесијама. Чланови Одбора разматрали су и предложене амандмае на Предлог закона о изменама и допунама Закона о пореском поступку и пореској администрацији, Предлог закона о јавном здрављу и Предлог закона о заштити становништва од заразних болести.

  • Уторак, 23. фебруар 2016.

    49. седница Одборa за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду, одржаној 23. фебруара, чланови Одбора размотрили су актуелну ситуацију у сточарству и откупне цене у свињарству.

  • Уторак, 23. фебруар 2016.

    43. седница Oдбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 23. фебруара, размотрени су, у појединостима, Предлог закона о јавним предузећима, Предлог закона о метрологији, Предлог закона о стицању права својине на земљишту,објектима и водовима Привредног друштва за производњу и прераду челика Железара Смедерево д.о.о. Смедерево и Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавно-приватном партнерству и концесијама.

  • Уторак, 23. фебруар 2016.

    38. седницa Одбора за здравље и породицу

    На седници Одбора за здравље и породицу, одржаној 23. фебруара, размотрени су Предлог закона о јавном здрављу и Предлог закона о заштити становништва од заразних болести, у појединостима.

  • Уторак, 23. фебруар 2016.

    46. седница Одбора за културу и информисање

    На седници Одбора за културу и информисање, одржаној 23. фебруара, размотрен је Извештај о раду Националног савета за културу за период јул 2014 - јул 2015. године.

  • Уторак, 23. фебруар 2016.

    Председница Народне скупштине у званичној посети Бугарској

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас, другог дана званичне посете Бугарској, са председником те земље Росеном Плевнелијевим, председником Владе Бојком Борисовим и министром иностраних послова Даниелом Митовим, а на састанцима је истакнуто да две земље желе даљи развој добросуседских и пријатељских односа, као и да Бугарска пружа пуну подршку Србији на путу ка ЕУ.

  • Понедељак, 22. фебруар 2016.

    37. седница Одбора за здравље и породицу

    На седници Одбора за здравље и породицу, одржаној 22. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о јавном здрављу и Предлог закона о заштити становништва од заразних болести, које је поднела Влада, у начелу.

  • Понедељак, 22. фебруар 2016.

    Одржан 48. клуб лобиста о значају и инструментима лобирања у ЕУ

    Потпредседник Народне скупштине проф.др Владимир Маринковић отворио је данас у Народној скупштини 48. клуб лобиста на коме се говорило о значају и инструментима лобирања у ЕУ.

  • Понедељак, 22. фебруар 2016.

    Гојковић започела посету Бугарској

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић започела је данас дводневну званичну посету Бугарској сусретом са председницом Народне скупштине Републике Бугарске Цецком Цачевом.

  • Понедељак, 22. фебруар 2016.

    Председник ПГП са Кубом разговарао са амбасадором Републике Кубе у Републици Србији

    Председник Посланичке групе пријатељства са Кубом Народне скупштине проф. др Љубиша Стојмировић састао се данас, у Амбасади Републике Кубе, са амбасадором Кубе у Србији Њ.Е. Аделом Мајром Руиз Гарсијом.

  • Понедељак, 22. фебруар 2016.

    53. седница Одбора за спољне послове

    На седници одржаној 22. фебруара, чланови Одбора за спољне послове размотрили су и једногласно прихватили две иницијативе за посете делегација Народне скупштине у наредном периоду.

  • Понедељак, 22. фебруар 2016.

    85. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава размотрили су, на седници одржаној 22. фебруара, Предлог закона о изменама и допунама Закона о пореском поступку и пореској администрацији, у начелу, Предлог закона о потврђивању Уговора између Републике Србије и Републике Кореје о избегавању двоструког опорезивања у односу на порезе на доходак и Предлог закона о потврђивању Уговора између Републике Србије и Великог Војводства Луксембург о избегавању двоструког опорезивања у односу на порезе на доходак и на имовину.

  • Понедељак, 22. фебруар 2016.

    42. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 22. фебруара, размотрени су, у начелу, Предлог закона о јавним предузећима, Предлог закона о метрологији и Предлог закона о изменама и допунама Закона о контроли предмета од драгоцених метала. На дневном реду седнице били су и разматрање Предлога закона о стицању права својине на земљишту, објектима и водовима Привредног друштва за производњу и прераду челика Железара Смедерево д.о.о. Смедерево и Предлога закона о изменама и допунама Закона о јавно-приватном партнерству и концесијама, у начелу.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Будите у току