Седнице одбора ван седишта Народне скупштине

Тутин

Четвртак, 22. октобар 2009.

Двадесет трећа седница Одбора за здравље и породицу

Одбор за здравље и породицу на седници одржаној 22. октобра 2009. године, разматрао је проблеме здравствене службе у местима удаљеним од већих медицинских центара.



Одбор за здравље и породицу на седници одржаној 22. октобра 2009. године, разматрао је проблеме здравствене службе у местима удаљеним од већих медицинских центара.

Седница је одржана у Дому здравља у Тутину, након позива руководиоца ове здравствене установе, а организована уз подршку ПроКонцепта невладине организације из Београда.

Седници је председавао др Паја Момчилов, председник Одбора. У расправи су учествовали поред чланова Одбора и директор Дома здравља др Шериф Хамзагић, начелници Одељења педијатрије, интерног и гинекологије ДЗ, представници локалне самоуправе и др Ивана Мишић, помоћник министра здравља. Одбор је пре формалног почетка седнице обишао ову здравствену установу и сагледао њене капацитете и ресурсе. Након расправе Одбор је једногласно донео следеће Закључке:

1. Одбор за здравље и породицу је импресиониран простором, опремом и кадровском структуром Дома здравља а посебно ентузијазмом и постигнутим резултатима здравствених и других радника Дома здравља са стационаром.

2. Одбор у потпуности уважава оправдане жеље и потребе грађана Тутина, да због специфичних географских и економских услова, у циљу што оптималнијег задовољења здравствених потреба грађана, буде отворена општа болница.

3. Извршна власт би решавањем здравствених потреба грађана Тутина, у оквиру важећих закона, отворила пут за истинско побољшање квалитета здравствене заштите у свим срединама са сличним проблемима.

Тутин: Фото галерија

Остале седнице овог одбора

Петак, 11. јун 2021. Осма седница Одбора за здравље и породицу Шабац Има фотографија Има видео снимака
Петак, 7. мај 2021. Седма седница Одбора за здравље и породицу Мерошина Има фотографија Има видео снимака
Понедељак, 30. јануар 2017. Пета седница Одбора за здравље и породицу Прокупље Има фотографија Има видео снимака
Понедељак, 11. април 2011. Четрдесет пета седница Одбора за здравље и породицу Краљево
Четвртак, 11. октобар 2007. Шеста седница Одбора за здравље и породицу Београд

Обратите се одбору Народне скупштине

Попуните формулар и пошаљите поруку

Уколико желите да се обратите неком од одобра Hародне скупштине, попуните формулар приказан испод са неопходним подацима и кликните на дугме Пошаљи.

**Од три понуђена контакта (телефон, адреса и e-mail адреса) обавезно је попунити барем један.

Порука може имати максимално 1000 карактера.

Поља обележена звездицом (*) су неопходна да бисте послали формулар.

Седнице одбора ван седишта Народне скупштине се организују и ова подстрана је израђена уз подршку Програма Уједињених нација за развој (УНДП) и Швајцарске агенције за развој и сарадњу (СДЦ), у оквиру пројекта „Јачање надзорне улоге и јавности у раду Народне скупштине”.
Ставови и садржај на овој подстрани не представљају нужно становиште УНДП и СДЦ.