Радна тела

  • Среда, 20. новембар 2013.

    23. седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

    На седници Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова, одржаној 20. новембра, чланови Одбора размoтрили су и једногласно донели Одлуку о јавном слушању на тему: „Национална имплементација препорука CEDAW комитета Уједињених нација и CAHVIO Конвенције Савета Европе“.

  • Среда, 20. новембар 2013.

    39. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу је, на седници одржаној 20. новембра, размотрио Предлог закона о изменама и допунама Кривичног законика, који је поднела група од 65 народних посланика Посланичке групе Српска напредна странка, у појединостима.

  • Уторак, 19. новембар 2013. у 17:06 часова

    32. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    Чланови Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику су на седници одржаној 19. новембра, размотрили у појединостима Предлог закона о робним резервама.

  • Уторак, 19. новембар 2013.

    Одржано јавно слушање у организацији Одбора за права детета

    У организацији Одбора за права детета, у Дому Народне скуштине одржано је јавно слушање на тему „Представљање Посебног извештаја Повереника за заштиту равноправности о дискриминацији деце у Србији“.

  • Уторак, 19. новембар 2013.

    35.седница Одбора за заштиту животне средине

    На седници одржаној 19. новембра, чланови Одбора за заштиту животне средине размотрили су амандмане на Предлог закона о изменама Закона о забрани развоја, производње, складиштења и употребе хемијског оружја и о његовом уништавању.

  • Уторак, 19. новембар 2013.

    27. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

    На седници одржаној 19. новембра, Одбор за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације разматрао је, у појединостима, Предлог закона о безбедности и интероперабилности железнице, Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавним путевима и Предлог закона о изменама и допунама Закона о поморској пловидби.

  • Уторак, 19. новембар 2013.

    15. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    Одбор за одбрану и унутрашње послове је, на седници одржаној 19. новембра, размотрио Предлог закона о детективској делатности и Предлог закона о приватном обезбеђењу, у појединостима

  • Понедељак, 18. новембар 2013.

    38. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу је, на седници одржаној 18. новембра, размотрио Предлог закона о седиштима и подручјима судова и јавних тужилаштава, Предлог закона о изменама и допунама Закона о уређењу судова, Предлог закона о изменама и допунама Закона о судијама и Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавном тужилаштву, у појединостима.

  • Понедељак, 18. новембар 2013.

    81. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Одбор је, на седници одржаној 18. новембра, размотрио амандмане на Предлог закона о седиштима и подручјима судова и јавних тужилаштава, Предлог закона о изменама и допунама Закона о уређењу судова, Предлог закона о изменама и допунама Закона о судијама и на Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавном тужилаштву.

  • Четвртак, 14. новембар 2013.

    23. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    Чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду су на седници одржаној 14. новембра разматрали Информацију о извршеним активностима на акредитацији за коришћење средстава из ИПА фондова у септембру 2013. године, са планом активности за наредни месец, Информацију о извршеним активностима на успостављању референтне лабораторије за контролу безбедности хране, хране за животиње и млеко у септембру 2013. године, са планом активности за наредни месец и разговарали о значају реализације пројекта националне велетржнице.

  • Среда, 13. новембар 2013.

    18. седница Одбора за контролу служби безбедности

    Дана 13. новембра 2013. године, Одбор за одбрану и унутрашње послове и Одбор за контролу служби безбедности одржали су заједничку седницу, која је била затворена за јавност на основу Одлуке Одбора за контролу служби безбедности о начину одржавања седнице Одбора на којој се разматрају тајни подаци и предлога групе од седам чланова Одбора за одбрану и унутрашње послове, поднетим у складу са Пословником Народне скупштине.

  • Среда, 13. новембар 2013.

    14. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    Дана 13. новембра 2013. године, Одбор за одбрану и унутрашње послове и Одбор за контролу служби безбедности одржали су заједничку седницу, која је била затворена за јавност на основу Одлуке Одбора за контролу служби безбедности о начину одржавања седнице Одбора на којој се разматрају тајни подаци и предлога групе од седам чланова Одбора за одбрану и унутрашње послове, поднетим у складу са Пословником Народне скупштине.

  • Среда, 13. новембар 2013.

    34. седница Одбора за заштиту животне средине

    На седници одржаној 13. новембра, чланови Одбора за заштиту животне средине информисали су се о решењима садржаним у нацртима закона из области заштите животне средине.

  • Среда, 13. новембар 2013.

    22. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    Чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду су на седници одржаној 13. новембра разматрали су Предлог закона о буџету Републике Србије за 2014. годину, раздео 24-Министарство пољопривредe, шумарствa и водопривредe, који је поднела Влада, у начелу.

  • Уторак, 12. новембар 2013.

    15. седница Одбора за културу и информисање

    На седници одржаној 4. и 12. новембра, Одбор за културу и информисање разматрао је положај Националног савета за културу.

  • Уторак, 12. новембар 2013.

    Одржано јавно слушање на тему „Дигитализација – Рационално коришћење фреквенцијског спектра“

    У организацији Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације, данас је у Дому Народне скуштине одржано јавно слушање на тему „Дигитализација – Рационално коришћење фреквенцијског спектра“.

  • Уторак, 12. новембар 2013.

    19. седница Одбора за здравље и породицу

    Чланови Одбора за здравље и породицу су на седници одржаној 12. новембра размотрили у начелу Предлог закона о остваривању права на здравствену заштиту деце, трудница и породиља, који је поднео народни посланик др Небојша Стефановић.

  • Четвртак, 7. новембар 2013.

    26. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

    На седници Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације, одржаној 7. новембра, размотрени су предлози закона који су уврштени у дневни ред Четврте седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2013. години.

  • Четвртак, 7. новембар 2013.

    10. седница Одбора за Косово и Метохију

    Одбор за Косово и Метохију одржао је 7. новембра седницу на којој су чланови Одбора информисани о процесу имплементације Првог споразума о принципима који регулишу нормализацију односа између Београда и ПИС у Приштини уз посредовање Европске уније, са посебним освртом на локалне изборе који су одржани 3. новембрa 2013. године на Косову и Метохији.

  • Четвртак, 7. новембар 2013.

    27. седница Одбора за за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

    На седници Одбора за за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва одржаној 7. новембра, чланови Одбора усвојили су Информацију о раду Министарства рада, запошљавања и социјалне политике за период 01. јун – 31. август 2013. године, која је размотрена на претходној седници Одбора.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
среда, 24. април
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току