Одбор за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  • Уторак, 24. септембар 2013.

    16. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    Одбор за пољопривреду, шумарство и водопривреду одржао је, 24. септембра на Палићу, седницу заједно са Одборoм за заштиту животне средине, уз подршку Програма Уједињених нација за развој (УНДП) и Швајцарске агенције за развој и сарадњу (СДЦ). На седници два одбора дискутовало се о загађењу пољопривредног земљишта и загађењу водених токова у Републици Србији.

  • Уторак, 17. септембар 2013.

    15. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    Чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду су на седници одржаној 17. септембра размотрили Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Азербејџан о сарадњи у области ветеринарства, одлуку о одржавању заједничке седнице Одбора за пољoпривреду, шумaрство и водопривреду и Одбора за заштиту животне средине ван седишта Народне скупштине, представке и иницијативе упућене Одбору и одлуку о организовању јавног слушања на тему „Да ли је Србији потребна малина?“.

  • Понедељак, 9. септембар 2013.

    14. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    Седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду одржана је 6. и 7. септембра, на Златибору, у хотелу Дунав, уз подршку Програма Уједињених нација за развој (UNDP) и Швајцарске агенције за развој и сарадњу (СДЦ).

  • Уторак, 20. август 2013.

    13. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    Чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду су на седници одржаној 20. августа размотрили Извештај Републичке дирекције за робне резерве о откупљеним количинама меркантилне пшенице и о могућностима и спремности за откуп додатне количине меркантилне пшенице и адекватне количине меркантилног кукуруза са извештајем о откупу; предлог Асоцијације пољопривредника из Новог Сада; Информацију Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде о суши и предузетим мерама на отклањању штете; Информацију о сарадњи са IPARD (предприступни фондови); Информацију о успостављању националне референтне лабораторије за контролу безбедности хране и предлог за одржавање седнице Одбора ван седишта Народне скупштине у Чајетини.

  • Уторак, 25. јун 2013.

    12. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници одржаној 25. јуна, Одбор за пољопривреду, шумарство и водопривреду размотрио је, у складу са чланом 72. Пословника Народне скупштине, Информацију Републичке дирекције за робне резерве за откуп и складиштење житарица у јавним складиштима.

  • Четвртак, 13. јун 2013.

    11. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду, одржаној 13. јуна, размотрена су четири предлога закона који се налазе на дневном реду Петог ванредног заседања Народне скупштине у 2013. години, као и Информација Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде о предузетим мерама за одбрану од поплава.

  • Уторак, 23. април 2013.

    10. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    Чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду су на седници одржаној 23. априла изабрали за председника Одбора Александра Сенића из Посланичке групе Демократска странка.

  • Понедељак, 15. април 2013.

    Девета седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    Чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду су на седници одржаној 15. априла размотрили представке, предлоге и иницијативе упућене Одбору.

  • Среда, 30. јануар 2013.

    Осма седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    Одбор за пољопривреду, шумарство и водопривреду је, на краћој седници од 30. јануара, поднео, ради правно техничког усаглашавања, два амандмана на Предлог закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју.

  • Петак, 25. јануар 2013.

    Седма седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    Одбор за пољопривреду, шумарство и водопривреду је на седници од 25. јануара размотрио у појединостима Предлог закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
субота, 27. април
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току