Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  • Уторак, 13. новембар 2012.

    13. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници од 13.новембра, чланови Одора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу размотрили су предлоге закона о потврђивању Уговора између Републике Србије и Републике Македоније о правној помоћи у грађанским и кривичним стварима, о потврђивању Уговора између Републике Србије и Републике Македоније о међусобном извршавању судских одлука у кривичним стварима, о потврђивању Уговора између Републике Србије и Републике Македоније о изручењу и о потврђивању Уговора између Републике Србије и Републике Словеније о међусобном извршавању судских одлука у кривичним стварима, које је поднела Влада.

  • Понедељак, 5. новембар 2012.

    11. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу је, на седници одржаној 5. новембра, утврдио исправку Aмандмана III који је Одбор поднео на члан 3. Предлога закона о амнестији.

  • Среда, 31. октобар 2012.

    10. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу је, на седници одржаној 31. октобра, размотрио Редовни годишњи извештај Заштитника грађана за 2011. годину, Годишњи извештај о раду Агенције за борбу против корупције за 2011. годину и Извештај о спровођењу Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја и Закона о заштити података о личности за 2011. годину.

  • Понедељак, 22. октобар 2012.

    Девета седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу је, на седници одржаној 22. октобра, размотрио Предлог закона о амнестији, који је поднела Влада и Предлог закона о допунама Закона о заштити података о личности, који је поднео народни посланик Срђан Миковић, у начелу. Одбор је предложио Народној скупштини да прихвати оба предложена закона.

  • Петак, 21. септембар 2012.

    Осма седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници одржаној 21. септембра, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу разматрао је у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о финансирању локалне самоуправе.

  • Уторак, 18. септембар 2012.

    Седма седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници одржаној 18. септембра, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу разматрао је у начелу Предлог закона о изменама и допунама Закона о финансирању локалне самоуправе. Предлог овог закона уврштен је у дневни ред Деветог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2012. години.

  • Петак, 31. август 2012.

    Шеста седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 31. августа, размотрени су Предлог закона о измени Закона о јавном бележништву и Предлог закона о допунама Закона о ванпарничном поступку, у појединостима.

  • Среда, 29. август 2012.

    Пета седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 29. августа, размотрен је у начелу Предлог закона о измени Закона о јавном бележништву, који је поднела група од 61 народног посланика.

  • Четвртак, 26. јул 2012.

    Четврта седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, на седници одржаној 25. јула, разматрали су у појединостима Предлог закона о допунама Закона о Влади.

  • Среда, 25. јул 2012.

    Трећа седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, на седници од 25. јула, размотрали су у појединостима Предлог закона о допунама Закона о Влади и Предлог закона о министарствима.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току