Радна тела

  • Понедељак, 19. новембар 2018.

    Одржано јавно слушање о Предлогу закона о радијационој и нуклеарној сигурности и безбедности

    У Дому Народне скупштине, а у организацији Одбора за заштиту животне средине, одржано је јавно слушање о Предлогу закона о радијационој и нуклеарној сигурности и безбедности, који је поднела народна посланица Маја Гојковић.

  • Четвртак, 15. новембар 2018.

    37. седница Пододбора за праћење стања у пољопривреди у маргиналним – најнеразвијенијим подручјима Републике Србије

    На 37. седници, одржаној 15. новембра, чланови Пододбора за праћење стања у пољопривреди у маргиналним-најнеразвијенијим подручјима Републике Србије разговарали су о сетви озимних култура у неразвијеним подручјима.

  • Среда, 14. новембар 2018.

    55. седница Одбора за спољне послове

    На седници одржаној 14. новембра, чланови Одбора за спољне послове усвојили су пет иницијатива за посете, констатовали редовне активности сталних делегација, усвојили извештаје о реализованим посетама и констатовали реализоване парламентарне и остале реализоване контакте.

  • Уторак, 13. новембар 2018.

    18. седница Одбора за заштиту животне средине

    На седници, одржаној 13. новембра, чланови Одбора размотрили су Предлог за организовање јавног слушања о Предлогу закона о радијационој и нуклеарној сигурности и безбедности, који је поднела народни посланик Маја Гојковић.

  • Петак, 9. новембар 2018.

    59. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници одржаној 9. новембра, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања разматрали су предлог скупштинског буџета за 2019. годину.

  • Среда, 7. новембар 2018.

    10. седница Одбора за Косово и Метохију

    Одбор за Косово и Метохију одржао је данас, 7. новембра 2018. године, 10. седницу, која је била затворена за јавност, након које је председник Одбора Милован Дрецун, у складу са одредбама Пословника Народне скупштине, дао следеће саопштење за јавност:

  • Уторак, 6. новембар 2018.

    17. седница Одборa за здравље и породицу

    На седници, одржаној 6. новембра, размотрене су Информације о раду Министарства здравља за период јануар–март 2018. године и за период април–јун 2018. године.

  • Уторак, 6. новембар 2018.

    42. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници одржаној 6. новембра 2018. године, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу разматрao је, у појединостима, Предлог закона о измени Закона о уређењу судова, Предлог закона о изменама Закона о парничном поступку, Предлог закона о заштити података о личности, Предлог закона о изменама и допунама Закона о извршењу ванзаводских санкција и мера, Предлог закона о бесплатној правној помоћи, Предлог закона о лобирању и Предлог закона о допуни Закона о оверавању потписа, рукописа и преписа.

  • Понедељак, 5. новембар 2018.

    89. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници одржаној 5. новембра 2018. године, чланови Одбора за уставна питања и законодавство разматрали су амандман на Предлог закона о добровољном ватрогаству.

  • Понедељак, 5. новембар 2018.

    88. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници одржаној 5. новембра 2018. године, чланови Одбора за уставна питања и законодавство разматрали су више предлога закона, у појединостима, који су на дневном реду Треће седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2018. години.

  • Понедељак, 5. новембар 2018.

    21. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора, одржаној 5. новембра, разматрани су у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама, Предлог закона о изменама и допунама Закона о детективској делатности, Предлог закона о изменама и допунама Закона о полицији, као и Предлог закона о изменама и допунама Закона о безбедности саобраћаја на путевима, које је поднела Влада. На седнци су размотрени и Предлог закона о допуни Закона о заштити од пожара, Предлог закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама, Предлог закона о критичној инфраструктури, Предлог закона о добровољном ватрогаству, Предлог закона о испитивању, жигосању и обележавању оружја, направа и муниције и Предлог закона о изменама и допунама Закона о приватном обезбеђењу, које је поднела Влада.

  • Петак, 2. новембар 2018.

    21. седница Одбора за културу и информисање

    На седници Одбора, одржаној 2. новембра 2018. године, чланови Одбора разматрали су Информацију о раду Министарства културе и информисања за период јул–септембар 2018. године.

  • Четвртак, 1. новембар 2018.

    16. седница Одбора за заштиту животне средине

    Чланови Одбора за заштиту животне средине су, на седници одржаној 1. новембра 2018. године, размотрили Извештај о стању животне средине у Републици Србији за 2017. годину, који је поднела Влада.

  • Уторак, 30. октобар 2018.

    20. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора, одржаној 30. октобра, размотрени су Предлог закона о изменама и допунама Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама, Предлог закона о изменама и допунама Закона о детективској делатности, Предлог закона о изменама и допунама Закона о полицији, Предлог закона о изменама и допунама Закона о безбедности саобраћаја на путевима и Предлог закона о допуни Закона о заштити од пожара.

  • Понедељак, 29. октобар 2018.

    47. седница Одбора за европске интеграције

    Одбор за европске интеграције је, на седници одржаној 29. октобра 2018. године, размотрио у начелу Предлог закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама, Предлог закона о критичној инфраструктури, Предлог закона о испитивању, жигосању и обележавању оружја, направа и муниције, Предлог закона о заштити података о личности и Предлог закона о бесплатној правној помоћи.

  • Понедељак, 29. октобар 2018.

    54. седница Одбора за спољне послове

    На седници одржаној 29. октобра, чланови Одбора усвојили су осам иницијатива за посете, констатовали редовне активности сталних делегација, усвојили извештаје о реализованим посетама и констатовали остале реализоване контакте.

  • Понедељак, 29. октобар 2018.

    87. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници, одржаној 29. октобра 2018. године, чланови Одбора за уставна питања и законодавство размотрили су више предлога закона који су уврштени на дневни ред Треће седнице Другог редовног заседања Народне скупштине.

  • Понедељак, 29. октобар 2018.

    41. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници, одржаној 29. октобра, чланови Одбора размотрили су више предлога закона који се налазе на дневном реду Треће седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2018. години, у начелу.

  • Петак, 26. октобар 2018.

    58. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    Чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања су на седници, одржаној 26. октобра, утврдили Предлог одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама и допуни Одлуке о образовању и раду Стручне службе Заштитника грађана и на Правилник о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у Стручној служби Заштитника грађана, и упутили је Народној скупштини, са захтевом да разматра и усвоји по хитном поступку.

  • Четвртак, 25. октобар 2018.

    Радна група за прикупљање чињеница и доказа у расветљавању злочина над припадницима српског народа и осталих националних заједница на Косову и Метохији презентовала рад представницима међународних организација и амбасада у Београду

    Чланови Радне групе за прикупљање чињеница и доказа у расветљавању злочина над припадницима српског народа и осталих националних заједница на Косову и Метохији презентовали су данас представницима амбасада и међународних организација у Београду резултате досадашњег рада и затражили од оних организација које поседују документацију о злочинима да је ставе на располагање ради наставка рада на њиховом расветљавању.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
недеља, 19. мај
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току