Одбор за одбрану и унутрашње послове

  • Четвртак, 18. април 2019.

    29. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора, одржаној 18. априла, размотрен је Предлог закона о изменама и допунама Закона о странцима, који је поднела Влада, у начелу.

  • Петак, 29. март 2019.

    28. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора, одржаној 29. марта, размотрен је Предлог закона о изменама и допунама Закона о безбедности саобраћаја на путевима, који је поднела народна посланица Марија Обрадовић, у појединостима.

  • Среда, 27. март 2019.

    27. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора, која је одржана 27. марта, размотрен је Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Литваније о сарадњи у борби против криминала, који је поднела Влада. Као разлоге за потврђивање наведеног споразуме, Маја Јестровић из Министарства унутрашњих послова, навела је интензивирање сарадње са земљом која је чланица Европске уније, чиме се стварају оквири за заједничко деловање у борби против криминала.

  • Четвртак, 14. март 2019.

    26. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора, одржаној 14. марта, разматране су информације о раду Министарства унутрашњих послова за периоде од јула до септембра и од октобра до децембра 2018. године, као и извештај Министарства унутрашњих послова о стању безбедности у Републици Србији за период од јула до децембра 2018. године.

  • Уторак, 5. март 2019.

    25. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора, одржаној 5. марта, размотрени су Предлог закона о потврђивању Устава Међународне организације за цивилну заштиту, који је поднела Влада и иницијатива за одржавање састанка са Одбором за одбрану, јавни ред и националну безбедност Представничког дома Парламента Румуније.

  • Среда, 13. фебруар 2019.

    24. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора, одржаној 13. фебруара, размотрена су два амандмана која су предложена на Предлог закона о измени Закона о оружју и муницији, који је поднела Влада.

  • Понедељак, 11. фебруар 2019.

    23. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора одржаној 11. фебруара, размотрени су, у начелу, Предлог закона о измени Закона о оружју и муницији, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Казахстан о сарадњи у борби против криминала и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Мађарске о изменама и допунама Споразума између Владе Републике Србије и Владе Мађарске о граничној контроли у друмском, железничком и водном саобраћају, које је поднела Влада.

  • Уторак, 27. новембар 2018.

    22. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора, одржаној 27. новембра, разматрани су следећи предлози закона које је поднела Влада:

  • Понедељак, 5. новембар 2018.

    21. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора, одржаној 5. новембра, разматрани су у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама, Предлог закона о изменама и допунама Закона о детективској делатности, Предлог закона о изменама и допунама Закона о полицији, као и Предлог закона о изменама и допунама Закона о безбедности саобраћаја на путевима, које је поднела Влада. На седнци су размотрени и Предлог закона о допуни Закона о заштити од пожара, Предлог закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама, Предлог закона о критичној инфраструктури, Предлог закона о добровољном ватрогаству, Предлог закона о испитивању, жигосању и обележавању оружја, направа и муниције и Предлог закона о изменама и допунама Закона о приватном обезбеђењу, које је поднела Влада.

  • Уторак, 30. октобар 2018.

    20. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора, одржаној 30. октобра, размотрени су Предлог закона о изменама и допунама Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама, Предлог закона о изменама и допунама Закона о детективској делатности, Предлог закона о изменама и допунама Закона о полицији, Предлог закона о изменама и допунама Закона о безбедности саобраћаја на путевима и Предлог закона о допуни Закона о заштити од пожара.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току