Одбор за европске интеграције

  • Петак, 9. септембар 2016.

    Пета седница Одбора за европске интеграције

    Одбор за европске интеграције одржао је Пету седницу 9.септембра, заједно са Одбором за људска и мањинска права, на којој су разматрани положај и права ЛГБТ особа у Републици Србији.

  • Четвртак, 8. септембар 2016.

    Четврта седница Одбора за европске интеграције

    На седници од 8. септембра 2016. године, чланови Одбора за европске интеграције упознали су се са Преговарачким тимом за вођење преговора о приступању Републике Србије Европској унији.

  • Среда, 6. јул 2016.

    Трећа седница Одбора за европске интеграције

    На седници од 6. јула 2016. године, чланови Одбора за европске интеграције прихватили су, већином гласова, иницијативу за организацију Интерпарламентарне конференције у Београду, 16. септембра 2016. године, коју би заједно организовали Народна скупштина Републике Србије и Европски парламент.

  • Петак, 1. јул 2016.

    Друга седница Одбора за европске интеграције

    На Другој седници, одржаној 1. јула 2016. године, чланови Одбора за европске интеграције једногласно су прихватили посету групе „Пријатељи Србије“ Европског парламента Народној скупштини Републике Србије, од 7. до 9. јула 2016. године.

  • Петак, 1. јул 2016.

    Прва седница Одбора за европске интеграције

    Одбор за европске интеграције одржао је 1. јула 2016. године Прву седницу, коју је сазвала председница Народне скупштине, на основу члана 25. став 1. Пословника Народне скупштине.

Будите у току