Радна тела

  • Понедељак, 22. фебруар 2016.

    37. седница Одбора за здравље и породицу

    На седници Одбора за здравље и породицу, одржаној 22. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о јавном здрављу и Предлог закона о заштити становништва од заразних болести, које је поднела Влада, у начелу.

  • Понедељак, 22. фебруар 2016.

    53. седница Одбора за спољне послове

    На седници одржаној 22. фебруара, чланови Одбора за спољне послове размотрили су и једногласно прихватили две иницијативе за посете делегација Народне скупштине у наредном периоду.

  • Понедељак, 22. фебруар 2016.

    85. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава размотрили су, на седници одржаној 22. фебруара, Предлог закона о изменама и допунама Закона о пореском поступку и пореској администрацији, у начелу, Предлог закона о потврђивању Уговора између Републике Србије и Републике Кореје о избегавању двоструког опорезивања у односу на порезе на доходак и Предлог закона о потврђивању Уговора између Републике Србије и Великог Војводства Луксембург о избегавању двоструког опорезивања у односу на порезе на доходак и на имовину.

  • Понедељак, 22. фебруар 2016.

    42. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 22. фебруара, размотрени су, у начелу, Предлог закона о јавним предузећима, Предлог закона о метрологији и Предлог закона о изменама и допунама Закона о контроли предмета од драгоцених метала. На дневном реду седнице били су и разматрање Предлога закона о стицању права својине на земљишту, објектима и водовима Привредног друштва за производњу и прераду челика Железара Смедерево д.о.о. Смедерево и Предлога закона о изменама и допунама Закона о јавно-приватном партнерству и концесијама, у начелу.

  • Понедељак, 22. фебруар 2016.

    53. седница Одбора за европске интеграције

    На седници одржаној 22.фебруара, чланови Одбора за европске интеграције размотрили су, у начелу, предлогe закона о заштити становништва од заразних болести и о изменама и допунама Закона о јавно-приватном партнерству и концесијама.

  • Понедељак, 22. фебруар 2016.

    55. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

    На седници Одбора, одржаној 22. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о потврђивању Споразума о ваздушном саобраћају између Владе Рeпублике Србије и Владе Републике Турске, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Казахстан о међународном друмском саобраћају и Предлога закона о потврђивању Протокола о изменама и допунама члана 1(а), члана 14(1) и члана 14(3)(б) Европског споразума од 30. септембра 1957. године о међународном друмском превозу опасне робе (АДР), које је поднела Влада.

  • Понедељак, 22. фебруар 2016.

    53. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора, одржаној 22. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Руске Федерације о узајамној заштити интелектуалне својине током билатералне војно-техничке сарадње, који је поднела Влада.

  • Понедељак, 22. фебруар 2016.

    182. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Одбор за уставна питања и законодавство је, на седници одржаној 22. фебруара, размотрио 14 предлога закона из дневног реда Шестог ванредног заседања Народне скупштине у 2016. години.

  • Петак, 19. фебруар 2016.

    181. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 19. фебруара, размотрен je амандман на Предлог закона о изменама и допунама Закона о управљању отпадом, који је поднео Одбор за за пољопривреду, шумарство и водопривреду.

  • Петак, 19. фебруар 2016.

    48. седница Одборa за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    Одбор за пољопривреду, шумарство и водопривреду је у Дану за гласање 19. фебруара, сазвао седницу на којој је размотрио амандман на Предлог закона о изменама и допунама Закона о сточарству, због потребе да се изврши терминолошко усклађивање прихваћених амандмана са текстом закона. Одбор је усвојио амандман којим се члану 49. додаје члан 49а.

  • Петак, 19. фебруар 2016.

    180. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 19. фебруара, размотрени су амандмани на Предлог закона о изменама и допунама Закона о управљању отпадом.

  • Петак, 19. фебруар 2016.

    179. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 19. фебруара, размотрени су поднети амандмани на Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити животне средине, Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити природе, Предлог закона о изменама и допунама Закона о управљању отпадом и на Предлог закона о изменама и допунама Закона о сточарству, које је поднела Влада.

  • Петак, 19. фебруар 2016.

    25. седница Одбора за заштиту животне средине

    На седници Одбора за заштиту животне средине, чланови Одбора размотрили су, у појединостима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити животне средине, Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити природе, Предлог закона о изменама и допунама Закона о управљању отпадом.

  • Петак, 19. фебруар 2016.

    47. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На 47. седници одржаној 19. фебруара, чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду размотрили су амандмане поднете на Предлог закона о изменама и допунама Закона о сточарству.

  • Среда, 17. фебруар 2016.

    24. седница Одбора за заштиту животне средине

    На седници Одбора за заштиту животне средине, чланови Одбора размотрили су, у начелу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити животне средине, Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити природе, Предлог закона о изменама и допунама Закона о управљању отпадом и Предлог закона о потврђивању амандмана на Конвенцију о процени утицаја на животну средину у прекограничном контексту, које је поднела Влада.

  • Среда, 17. фебруар 2016.

    52. седница Одбора за европске интеграције

    На седници Одбора за европске интеграције, одржаној 17. фебруара, чланови Одбора разматрали су, у начелу, четири предлога закона са дневног реда Петог ванредног заседања Народне скупштине у 2016. години, које је поднела Влада.

  • Среда, 17. фебруар 2016.

    33. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

    На седници одржаној 17. фебруара, чланови Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво размотрили су Предлог закона о потврђивању измена и допуна Конвенције о физичкој заштити нуклеарног материјала, који је поднела Влада.

  • Среда, 17. фебруар 2016.

    46. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници од 17. фебруара, чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду размотрили су, у начелу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о сточарству.

  • Среда, 17. фебруар 2016.

    178. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Одбор за уставна питања и законодавство је на седници одржаној 17. фебруара размотрио шест предлога закона са дневног реда Петог ванредног заседања Народне скупштине у 2016. години, које је поднела Влада.

  • Петак, 12. фебруар 2016.

    63. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници одржаној 12. фебруара, Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања разматрао је захтев Агенције за енергетику Републике Србије и захтев Регулаторног тела за електронске медије за давање сагласности за заснивање радног односа са новим лицима и Извештај о коришћењу и располагању средствима за рад Народне скупштине у периоду јануар-децембар 2015. године који је поднео заменик генералног секретара Народне скупштине.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току