Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  • Уторак, 23. фебруар 2016.

    43. седница Oдбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 23. фебруара, размотрени су, у појединостима, Предлог закона о јавним предузећима, Предлог закона о метрологији, Предлог закона о стицању права својине на земљишту,објектима и водовима Привредног друштва за производњу и прераду челика Железара Смедерево д.о.о. Смедерево и Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавно-приватном партнерству и концесијама.

  • Понедељак, 22. фебруар 2016.

    42. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 22. фебруара, размотрени су, у начелу, Предлог закона о јавним предузећима, Предлог закона о метрологији и Предлог закона о изменама и допунама Закона о контроли предмета од драгоцених метала. На дневном реду седнице били су и разматрање Предлога закона о стицању права својине на земљишту, објектима и водовима Привредног друштва за производњу и прераду челика Железара Смедерево д.о.о. Смедерево и Предлога закона о изменама и допунама Закона о јавно-приватном партнерству и концесијама, у начелу.

  • Петак, 22. јануар 2016.

    41. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 22. јануара, чланови Одбора разматрали су Предлог закона о оглашавању, у појединостима.

  • Понедељак, 18. јануар 2016.

    40. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 18. јануара 2016. године, чланови Одбора разматрали су и прихватили Предлог закона о оглашавању, у начелу.

  • Среда, 23. децембар 2015.

    39. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику одржаној 23. децембра, чланови Одбора разматрали су, у појединостима Предлог закона о задругама, Предлог закона о привредним коморама, Предлог закона о централној евиденцији привремених ограничења права лица регистрованих у Агенцији за привредне регистре, Предлог закона о изменама и допунама Закона о приватизацији и Предлог закона о изменама и допунама Закона о праву на бесплатне акције и новчану накнаду коју грађани остварују у поступку приватизације.

  • Понедељак, 21. децембар 2015.

    38. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику размотрио је, на седници од 21. децембра, у начелу, предлоге закона о задругама, о привредним коморама, о централној евиденцији привремених ограничења права лица регистрованих у Агенцији за привредне регистре, о изменама и допунама Закона о приватизацији и о изменама и допунама Закона о праву на бесплатне акције и новчану накнаду коју грађани остварују у поступку приватизације.

  • Уторак, 8. децембар 2015.

    37. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику размотрио је, на седници од 8. децембра, Предлог закона о буџету Републике Србије за 2016. годину, Раздео 20 – Министарство привреде, Раздео 26 – Министарство рударства и енергетике и Раздео 30 – Министарство трговине, туризма и телекомуникација.

  • Петак, 4. децембар 2015.

    36. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 4. децембра, чланови Одбора размотрили су, у појединостима, Предлог закона о рударству и геолошким истраживањима.

  • Уторак, 1. децембар 2015.

    35. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 1. децембра, чланови Одбора разматрали су Предлог закона о рударству и геолошким истраживањима у начелу, и Предлог стратегије развоја енергетике Републике Србије до 2025. године са пројекцијама до 2030. године, у начелу и у појединостима.

  • Четвртак, 19. новембар 2015.

    34. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику размотрио је, на седници од 19. новембра, више информација и извештаја које је поднело Министарство привреде.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току