Радна тела

  • Понедељак, 10. децембар 2007.

    Осма седница Одбора за финансије

    Одбор за финансије одржао је Осму седницу 10. децембра, којој је председавала председник Одбора Јоргованка Табаковић.

  • Петак, 7. децембар 2007.

    Пета седница одбора за приватизацију

    Одбор за приватизацију је 7. децембра, на Петој седници, разматрао предлоге закона о изменама и допунама Закона о приватизацији и о праву на бесплатне акције и новчану накнаду коју грађани остварују у поступку приватизације.

  • Четвртак, 6. децембар 2007.

    Двадесетдевета седница Административног одбора

    На краћој седници. одржаној 6. децембра, Административни одбор је, на основу Извештаја Републичке изборне комисије ради попуне упражњеног посланичког места у Народној скупштини и поднетог уверења народног посланика, оценио да су се стекли услови за потврђивање мандата народном посланику Момчилу Спасићу, изабраном са Изборне листе Г17 ПЛУС- Млађан Динкић и предложио Народној скупштини да констатује потврђивање мандата овом народном посланику.

  • Четвртак, 6. децембар 2007.

    Дванаеста седница Одбора за правосуђе и управу

    На седници одржаној 6. децембра, Одбор за правосуђе и управу, разматрао је у појединостима Предлог закона о основама уређења служби безбедности Републике Србије.

  • Среда, 5. децембар 2007.

    Једанаеста седница Одбора за одбрану и безбедност

    Одбор за одбрану и безбедност је на Једанаестој седници, од 5. децембра, разматрао у појединостима предлоге закона о одбрани, о Војсци Србије и о основама уређења служби безбедности Републике Србије.

  • Среда, 5. децембар 2007.

    Двадесетосма седница Административног одбора

    Административни одбор је, након разматрања разлога за подношење оставке на функцију народног посланика, предложио да Народна скупштина констатује да је народном посланику Ивану Живадиновићу, изабраном са Изборне листе Г17 ПЛУС-Млађан Динкић, престао мандат народног посланика даном подношења оставке, пре истека времена на које је изабран.

  • Среда, 5. децембар 2007.

    Десета седница Одбора за иностране послове

    На седници Одбора за иностране послове, која је одржана 5. децембра, разматран је Предлог закона о спољним пословима у појединостима.

  • Среда, 5. децембар 2007.

    Девета седница Одбора за равноправност полова

    Одбор за равноправност полова одржао је Девету седницу 5. децембра. Седници је председавала председник Одбора, Елена Божић – Талијан.

  • Среда, 5. децембар 2007.

    Тридесет трећа седница Законодавног одбора

    На седници одржаној 5. децембра, Законодавни одбор је разматрао амандмане поднете на предлоге закона о одбрани, о Војсци Србије, о спољним пословима и о оснавама уређења служби безбедности Републике Србије.

  • Уторак, 4. децембар 2007.

    Пета седница Одбора за смањење сиромаштва

    Одбор за смањење сиромаштва одржао је 4. децембра Пету седницу у форми округлог стола на тему: «Стварање подстицајног окружења за сарадњу цивилног сектора и локалне самоуправе у процесу имплементације Стратегије за смањење сиромаштва».

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току