Радна тела

  • Понедељак, 15. октобар 2007.

    Двадесетчетврта седница Законодавног одбора

    Законодавни одбор је на седници одржаној 15. октобра разматрао и оценио да је правно могућ амандман са исправком који су поднели народни посланици Ласло Варга и Балинт Пастор на члан 5. Предлога закона о печату државних и других органа.

  • Субота, 13. октобар 2007.

    Пета седница Одбора за међунационалне односе

    Одбор за међунационалне односе одржао је Пету седницу 13. октобра, у згради Скупштине општине Кикинда.

  • Петак, 12. октобар 2007.

    Шеста седница Одбора за пољопривреду

    Одбор за пољопривреду, на седници одржаној 12. октобра, којој је председавао председник Одбора Зоран Машић, разматрао је Информацију Министарства трговине и услуга – Дирекције за робне резерве о стању републичких робних резерви и откупу пољопривредних производа у 2007. години и Информацију Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде – Управе за шуме о шумским пожарима на подручју Републике Србије у 2007. години и активностима на отклањању последица.

  • Четвртак, 11. октобар 2007.

    Шеста седница Одбора за здравље и породицу

    Одбор за здравље и породицу одржао је Шесту седницу 11. октобра, у Институту за јавно здравље Србије ''Др Милан Јовановић Батут'', којој је председавала Снежана Стојановић-Плавшић, председник Одбора.

  • Четвртак, 11. октобар 2007.

    Шеста седница Одбора за рад, борачка и социјална питања

    На Шестој седници, одржаној 11. октобра, чланови Одбора за рад, борачка и социјална питања обавили су расправу у појединостима о Предлогу закона о изменама и допунама Закона о државним и другим празницима у Републици Србији.

  • Четвртак, 11. октобар 2007.

    Пета седница Одбора за односе са Србима изван Србије

    Одбор за односе са Србима изван Србије одржао је Пету седницу 11. октобра, којој је председавао председник Одбора Бранимир Ђокић.

  • Среда, 10. октобар 2007.

    Двадесетдруга седница Административног одбора

    Административни одбор је на Двадесет другој седници, на основу Извештаја Републичке изборне комисије ради попуне посланичког места у Народној скупштини и поднетог уверења народног посланика, закључио да су се стекли услови за потврђивање мандата народном посланику др Весни Парезановић, изабраној са Изборне листе Демократска странка-Борис Тадић и предложио да Народна скупштина констатује потврђивање мандата народном посланику Весни Парезановић.

  • Среда, 10. октобар 2007.

    Двадесетпрва седница Административног одбора

    На краћој седници, одржаној 10. октобра, Административни одбор је разматрао разлог престанка мандата народном посланику и предложио да Народна скупштина констатује престанак мандата преминулом Ненаду Богдановићу, изабраном са Изборнем листе Демократска странка- Борис Тадић, пре истека времена на које је изабран.

  • Уторак, 9. октобар 2007.

    Трећа седница Одбора за смањење сиромаштва

    Одбор за смањење сиромаштва одржао је Трећу седницу 9. октобра, на којој је народни посланик Рајко Ђурић представио пројекат смањења сиромаштва у Србији.

  • Уторак, 9. октобар 2007.

    Девета седница Oдбора за културу и информисање

    Одбор за културу и информисање одржао је Девету седницу 9. октобра. Седници је председавао Слободан Гавриловић, а у раду Одбора су учествовали представници Републичке радиодифузне агенције и Министарства културе.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току