Радна тела

  • Понедељак, 27. јун 2011.

    Седамдесет осма седница Одбора за финансије

    На седници од 27.јуна 2011.године чланови Одбора за финансије прихватили су у начелу предлоге закона о изменама и допунама Закона о порезу на доходак грађана и о изменама и допунама Закона о републичким административним таксама, које је поднела Влада, а образложила представница Министарства финансија.

  • Понедељак, 27. јун 2011. у 16:34 часова

    Тридесет пета седница Одбора за културу и информисање

    Чланови Одбора за културу и информисање су на седници одржаној 27. јуна разматрали Предлог закона о потврђивању Споразума о сарадњи у области културе, високог образовања, научног истраживања, просвете, стручног усавршавања, комуникација, омладине и спорта између Владе Републике Србије и Владе Краљевине Марока и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Савета министара Босне и Херцеговине у области образовања, културе и спорта, које је предложила Влада.

  • Понедељак, 27. јун 2011. у 16:23 часова

    Деведесет трећа седница Административног одбора

    Административни одбор је, на седници одржаној 27. јуна, једногласно донео Одлуку о образовању Радне групе за разматрање одредаба Закона о Народној скупштини и Пословника Народне скупштине које се односе на имунитет народног посланика, ради њихових измена. Задатак Радне групе је да изврши анализу одредаба Закона о Народној скупштини и Пословника Народне скупштине које се односе на имунитет народних посланика, као и да о потреби евентуалних измена ових прописа извести Административни одбор и председника Народне скупштине.

  • Понедељак, 27. јун 2011. у 13:21 часова

    Сто двадесет седма седница Законодавног одбора

    На седници одржаној 27. јуна, Законодавни одбор размотрио је пет предлога закона о потврђивању међународних споразума и уговора који ће се наћи на дневном реду Четвртог ванредног заседања Народне скупштине.

  • Понедељак, 27. јун 2011. у 13:03 часова

    Четрдесет прва седница Одбора за одбрану и безбедност

    На седници одржаној 27. јуна, Одбор за одбрану и безбедност размотрио је Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Краљевине Шпаније о сарадњи у области борбе против криминала и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Организације северноатлантског пакта о безбедности информација и Кодекса о поступању, које је поднела Влада.

  • Петак, 24. јун 2011.

    Педесет трећа седница Одбора за науку и технолошки развој

    На седници Одбора за науку и технолошки развој, одржаној 24. јуна, разматрана је Информација о припремама за попис становништва, домаћинстава и станова 2011. године. Седници је присуствовао помоћник директора Републичког завода за статистику Зоран Јанчић.

  • Среда, 22. јун 2011.

    Тридесет седма седница Одбора за индустрију

    На седници Одбора за индустрију, одржаној 22. јуна, разматрана је Информација о раду Министарства економије и регионалног развоја, a чланови Одбора упознати су и са начином расподеле средстава за стимулисање развоја привреде. Седници је присуствовала Весна Пауновић, виши саветник у Министарству економије и регионалног развоја и Небојша Атанацковић, председник Уније послодаваца Србије.

  • Среда, 22. јун 2011.

    Тридесет четврта седница Одбора за саобраћај и везе

    Одбор за саобраћај и везе је, на седници одржаној 22. јуна, одредио
    делегацију Одбора која ће учествовати у раду парламентарног семинара Европске уније у Бриселу, од 11. до 13. јула 2011. године, на тему “Транспорт и инфраструктура у регионалном контексту”.

  • Уторак, 21. јун 2011.

    Седамнаеста седница Одбора за локалну самоуправу

    На седници одржаној 21. јуна, чланови Одбора за локалну самоуправу разматрали су у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о финансирању локалне самоуправе, који је поднела група од 24 народна посланика Посланичке групе Уједињени региони Србије.

  • Уторак, 21. јун 2011.

    Осамдесета седница Одбора за правосуђе и управу

    Одбор за правосуђе и управу је, на седници одржаној 21. јуна, размотрио Годишњи извештај о раду Агенције за борбу против корупције за 2010. годину, Редовни годишњи извештај Повереника за заштиту равноправности и Извештај о спровођењу Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја и Закона о заштити података о личности за 2010. годину.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
петак, 3. мај
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току