Уторак, 23. март 2021.

24. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

На седници одржаној 23. марта 2021. године, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрили су више пријава о повреди Кодекса понашања народних посланика.


Чланови Одбора размотрили су пријаву против народног посланика проф. др Марка Атлагића, коју је поднела Жељка Цвејин, и већином гласова донели одлуку да се пријава одбија као неоснована и да се обустави поступак утврђивања одговорности народног посланика.

Размотрена је пријава о повреди Кодекса понашања народног посланика Небојше Бакареца коју је поднела Тамара Бранковић. Одбор је, већином гласова, донео одлуку да се пријава одбија као неоснована и да се обустави поступак утврђивања одговорности народног посланика.

Против народног посланика др Владимира Орлића поднета је пријава од стране Лане Авакумовић, а Одбор је већином гласова донео одлуку да се пријава одбија као неоснована и да се обустави поступак утврђивања одговорности народног посланика.

Одбор је размотрио и пријаву, коју је поднео Павле Авакумовић о поверди Кодекса против др Александра Мартиновића. Одбор је, већином гласова, донео одлуку да се пријава одбија као неоснована и да се обустави поступак утврђивања одговорности народног посланика.

Такође, размотрена је и пријава о повреди Кодекса понашања коју је против Јелене Жарић Ковачевић поднела „Транспарентност Србија“, а чланови Одбора су већином гласова донели одлуку да се пријава одбија као неоснована и да се обустави поступак утврђивања одговорности народног посланика.
Седници је председавао председник Одбора др Александар Мартиновић, а присуствовали су следећи чланови и заменици чланова Одбора: др сци. мед. Дарко Лакетић, Жељко Томић, Лука Кебара, Маријана Крајновић, Бранимир Спасић, Виктор Јевтовић, Угљеша Марковић, Дијана Радовић, Адам Шукало, Верољуб Матић, Бранимир Јовановић, Сандра Божић и Ивана Николић.

Седници су присуствовали и народни посланици: проф. др Марко Атлагић, др Владимир Орлић, Небојша Бакарец и Маријан Ристичевић.


Одбори везани за ову активност


Видео (1)

Уторак, 23. март 2021. | 24. седницa Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања 23.03.2021.Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
уторак, 6. децембар

Цео календар догађаја