Радна тела

 • Уторак, 1. октобар 2013.

  22. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  На седници одржаној 1. октобра, Одбор за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво размотрио је и усвојио Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Азербејџан о сарадњи у области информационих и комуникационих технологија, који је образложио Стефан Лазаревић из Министарства спољне и унутрашње трговине и телекомуникација.

 • Уторак, 1. октобар 2013.

  72. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Одбор је на седници, одржаној 1. октобра, размотрио, у начелу, предлогe закона које је поднела Влада и предлогe одлука, које је поднео председник Народне скупштине др Небојша Стефановић, а који су уврштени у дневни ред Прве седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2013. години.

 • Понедељак, 30. септембар 2013.

  Одржано јавно слушање Област заштите животне средине као међуресорна надлежност, процедуре контроле примене прописа и надзор над процесом изречених прекршајних казни

  Треће јавно слушање Одбора за заштиту животне средине на тему Област заштите животне средине као међуресорна надлежност, процедуре контроле примене прописа и надзор над процесом изречених прекршајних казни одржано је данас у Дому Народне скупштине.

 • Петак, 27. септембар 2013.

  22. седница Одбора за европске интеграције

  На седници Одбора за европске интеграције, одржаној 27. септембра, усвојени су, у начелу, Предлог закона о извозу и увозу робе двоструке намене, Предлог закона о изменама и допунама Закона о електронској трговини и Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити конкуренције.

 • Петак, 27. септембар 2013.

  58. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 27.септембра, Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрио је захтевe Игора Јовичића, заменика члана Републичке изборне комисије и Живојина Ракочевића, члана Савета Републичке Радиодифузне агенције за обављање друге јавне функције и дао позитивно мишљење.

 • Четвртак, 26. септембар 2013.

  17. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  Чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду су на седници одржаној 26. септембра размотрали могућност запошљавања незапослених агронома у Србији и проблем заштите пољопривредног земљишта у Суботици.

 • Четвртак, 26. септембар 2013.

  10. седница Одбора за права детета

  На седници одржаној 26. септембра, чланови Одбора за за права детета разматрали су Предлог закона о потврђивању Конвенције о заштити деце и сарадњи у области међународног усвојења и Предлог закона о потврђивању Конвенције Савета Европе о спрeчавању и борби против насиља над женама и насиља у породици.

 • Четвртак, 26. септембар 2013.

  51. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је, на седници одржаној 26. септембра, размотрио једногласно усвојио Предлог измена и допуна Финансијског плана Фискалног савета за 2013. годину, који је доставио Фискални савет.

 • Уторак, 24. септембар 2013.

  30. седница Одбора за заштиту животне средине

  Одбор за заштиту животне средине одржао је, 24. септембра на Палићу, седницу заједно са Одбором за пољопривреду, шумарство и водопривреду, уз подршку Програма Уједињених нација за развој (УНДП) и Швајцарске агенције за развој и сарадњу (СДЦ).

 • Уторак, 24. септембар 2013.

  16. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  Одбор за пољопривреду, шумарство и водопривреду одржао је, 24. септембра на Палићу, седницу заједно са Одборoм за заштиту животне средине, уз подршку Програма Уједињених нација за развој (УНДП) и Швајцарске агенције за развој и сарадњу (СДЦ). На седници два одбора дискутовало се о загађењу пољопривредног земљишта и загађењу водених токова у Републици Србији.

 • Уторак, 24. септембар 2013.

  23. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 24. септембра, чланови Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације размaтрали су, у начелу, Предлог закона о легализацији објеката, који је поднела Влада.

 • Петак, 20. септембар 2013.

  24. седница Одбора за спољне послове

  На седници одржаној 20. септембра, чланови Одбора за спољне послове обавили су разговор са новоименованим амбасадорима Републике Србије у Републици Мјанмарској Унији Миодрагом Николином и новоименованим амбасадором Републике Србије – сталним представником Републике Србије при Савету Европе у Стразбуру Зораном Поповићем, пре њиховог одласка на дипломатску дужност.

 • Уторак, 17. септембар 2013.

  21. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  На седници одржаној 17. септембра, Одбор за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво размотрио је Предлог програма завршног испита у основном образовању и васпитању за школску 2013/2014 годину.

 • Уторак, 17. септембар 2013.

  15. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  Чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду су на седници одржаној 17. септембра размотрили Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Азербејџан о сарадњи у области ветеринарства, одлуку о одржавању заједничке седнице Одбора за пољoпривреду, шумaрство и водопривреду и Одбора за заштиту животне средине ван седишта Народне скупштине, представке и иницијативе упућене Одбору и одлуку о организовању јавног слушања на тему „Да ли је Србији потребна малина?“.

 • Уторак, 17. септембар 2013.

  22. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 17. септембра, Одбор за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације разматрао је Извештај о раду Републичке агенције за електронске комуникације (РАТЕЛ) за 2012. годину.

 • Понедељак, 16. септембар 2013.

  14. седница Одбора за културу и информисање

  На седници одржаној 16. септембра, Одбор за културу и информисање размотрио је Информацију о раду Националног савета за културу Републике Србије за период јануар – децембар 2012. године.

 • Четвртак, 12. септембар 2013.

  23. седница Одбора за спољне послове

  Чланови Одбора за спољне послове су на седници одржаној 12. септембра обавили разговор са новоименованим амбасадором Републике Србије у Републици Аустрији, Пером Јанковићем, пре одласка на дипломатску дужност.

 • Уторак, 10. септембар 2013.

  13. седница Одбора за културу и информисање

  На седници Одбора за културу и информисање, одржаној 10. септембра, новоизабрани министар културе и информисања Иван Тасовац представио је план и програм својих активности у наредном периоду.

 • Понедељак, 9. септембар 2013.

  14. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  Седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду одржана је 6. и 7. септембра, на Златибору, у хотелу Дунав, уз подршку Програма Уједињених нација за развој (UNDP) и Швајцарске агенције за развој и сарадњу (СДЦ).

 • Петак, 6. септембар 2013.

  57. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 6.септембра, Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрио је обавештење генералног секретара о изреченој мери одржавања реда на Шестој посебној седници Народне скупштине Републике Србије у 2013. години.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Будите у току