Радна тела

 • Среда, 20. новембар 2013.

  23. седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

  На седници Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова, одржаној 20. новембра, чланови Одбора размoтрили су и једногласно донели Одлуку о јавном слушању на тему: „Национална имплементација препорука CEDAW комитета Уједињених нација и CAHVIO Конвенције Савета Европе“.

 • Среда, 20. новембар 2013.

  39. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу је, на седници одржаној 20. новембра, размотрио Предлог закона о изменама и допунама Кривичног законика, који је поднела група од 65 народних посланика Посланичке групе Српска напредна странка, у појединостима.

 • Уторак, 19. новембар 2013. у 17:06 часова

  32. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  Чланови Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику су на седници одржаној 19. новембра, размотрили у појединостима Предлог закона о робним резервама.

 • Уторак, 19. новембар 2013.

  Одржано јавно слушање у организацији Одбора за права детета

  У организацији Одбора за права детета, у Дому Народне скуштине одржано је јавно слушање на тему „Представљање Посебног извештаја Повереника за заштиту равноправности о дискриминацији деце у Србији“.

 • Уторак, 19. новембар 2013.

  35.седница Одбора за заштиту животне средине

  На седници одржаној 19. новембра, чланови Одбора за заштиту животне средине размотрили су амандмане на Предлог закона о изменама Закона о забрани развоја, производње, складиштења и употребе хемијског оружја и о његовом уништавању.

 • Уторак, 19. новембар 2013.

  27. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 19. новембра, Одбор за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације разматрао је, у појединостима, Предлог закона о безбедности и интероперабилности железнице, Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавним путевима и Предлог закона о изменама и допунама Закона о поморској пловидби.

 • Уторак, 19. новембар 2013.

  15. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  Одбор за одбрану и унутрашње послове је, на седници одржаној 19. новембра, размотрио Предлог закона о детективској делатности и Предлог закона о приватном обезбеђењу, у појединостима

 • Понедељак, 18. новембар 2013.

  38. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу је, на седници одржаној 18. новембра, размотрио Предлог закона о седиштима и подручјима судова и јавних тужилаштава, Предлог закона о изменама и допунама Закона о уређењу судова, Предлог закона о изменама и допунама Закона о судијама и Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавном тужилаштву, у појединостима.

 • Понедељак, 18. новембар 2013.

  81. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Одбор је, на седници одржаној 18. новембра, размотрио амандмане на Предлог закона о седиштима и подручјима судова и јавних тужилаштава, Предлог закона о изменама и допунама Закона о уређењу судова, Предлог закона о изменама и допунама Закона о судијама и на Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавном тужилаштву.

 • Четвртак, 14. новембар 2013.

  23. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  Чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду су на седници одржаној 14. новембра разматрали Информацију о извршеним активностима на акредитацији за коришћење средстава из ИПА фондова у септембру 2013. године, са планом активности за наредни месец, Информацију о извршеним активностима на успостављању референтне лабораторије за контролу безбедности хране, хране за животиње и млеко у септембру 2013. године, са планом активности за наредни месец и разговарали о значају реализације пројекта националне велетржнице.

 • Среда, 13. новембар 2013.

  18. седница Одбора за контролу служби безбедности

  Дана 13. новембра 2013. године, Одбор за одбрану и унутрашње послове и Одбор за контролу служби безбедности одржали су заједничку седницу, која је била затворена за јавност на основу Одлуке Одбора за контролу служби безбедности о начину одржавања седнице Одбора на којој се разматрају тајни подаци и предлога групе од седам чланова Одбора за одбрану и унутрашње послове, поднетим у складу са Пословником Народне скупштине.

 • Среда, 13. новембар 2013.

  14. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  Дана 13. новембра 2013. године, Одбор за одбрану и унутрашње послове и Одбор за контролу служби безбедности одржали су заједничку седницу, која је била затворена за јавност на основу Одлуке Одбора за контролу служби безбедности о начину одржавања седнице Одбора на којој се разматрају тајни подаци и предлога групе од седам чланова Одбора за одбрану и унутрашње послове, поднетим у складу са Пословником Народне скупштине.

 • Среда, 13. новембар 2013.

  34. седница Одбора за заштиту животне средине

  На седници одржаној 13. новембра, чланови Одбора за заштиту животне средине информисали су се о решењима садржаним у нацртима закона из области заштите животне средине.

 • Среда, 13. новембар 2013.

  22. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  Чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду су на седници одржаној 13. новембра разматрали су Предлог закона о буџету Републике Србије за 2014. годину, раздео 24-Министарство пољопривредe, шумарствa и водопривредe, који је поднела Влада, у начелу.

 • Уторак, 12. новембар 2013.

  15. седница Одбора за културу и информисање

  На седници одржаној 4. и 12. новембра, Одбор за културу и информисање разматрао је положај Националног савета за културу.

 • Уторак, 12. новембар 2013.

  Одржано јавно слушање на тему „Дигитализација – Рационално коришћење фреквенцијског спектра“

  У организацији Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације, данас је у Дому Народне скуштине одржано јавно слушање на тему „Дигитализација – Рационално коришћење фреквенцијског спектра“.

 • Уторак, 12. новембар 2013.

  19. седница Одбора за здравље и породицу

  Чланови Одбора за здравље и породицу су на седници одржаној 12. новембра размотрили у начелу Предлог закона о остваривању права на здравствену заштиту деце, трудница и породиља, који је поднео народни посланик др Небојша Стефановић.

 • Четвртак, 7. новембар 2013.

  26. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације, одржаној 7. новембра, размотрени су предлози закона који су уврштени у дневни ред Четврте седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2013. години.

 • Четвртак, 7. новембар 2013.

  10. седница Одбора за Косово и Метохију

  Одбор за Косово и Метохију одржао је 7. новембра седницу на којој су чланови Одбора информисани о процесу имплементације Првог споразума о принципима који регулишу нормализацију односа између Београда и ПИС у Приштини уз посредовање Европске уније, са посебним освртом на локалне изборе који су одржани 3. новембрa 2013. године на Косову и Метохији.

 • Четвртак, 7. новембар 2013.

  27. седница Одбора за за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  На седници Одбора за за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва одржаној 7. новембра, чланови Одбора усвојили су Информацију о раду Министарства рада, запошљавања и социјалне политике за период 01. јун – 31. август 2013. године, која је размотрена на претходној седници Одбора.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
недеља, 1. новембар
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току