Понедељак, 24. фебруар 2020.

64. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику одржао је седницу 24. фебруара на којој су размотрени предлози закона из надлежности Одбора који су на дневном реду Двадесет шестог ванредног заседања Народне скупштине у Једанаестом сазиву.


Предлоге закона образложили су представници Министарства рударства и енергетике и
Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

Чланови Одбора прихватили су Предлог закона о потврђивању Споразума о сарадњи између Владе Републике Србије и Владе Републике Турске о индустрији и технологији, Предлог закона о потврђивању Конвенције о контроли и жигосању предмета од драгоцених метала, са анексима I и II, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Мађарске о сарадњи на изградњи, управљању, одржавању, реконструкцији и санацији гасовода за транспорт природног гаса који пролази преко државне границе, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Гренаде о економској сарадњи, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Црне Горе о узајамном признавању квалификованих услуга од поверења које се пружају у Републици Србији и услуга сертификовања за електронске трансакције које се пружају у Црној Гори, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Краљевине Мароко о трговинској и економској сарадњи, и Предлог закона о потврђивању Споразума о сарадњи у области туризма између Владе Републике Србије и Владе Комонвелта Доминике, које је поднела Влада.

Седници је председавала председница Одбора Снежана Б. Петровић, а присуствовали су чланови и заменици чланова Одбора др Александра Томић, Станислава Јаношевић, Наташа Ст. Јовановић, Милимир Вујадиновић, Зоран Бојанић, Драган Вељковић, Снежана Пауновић, проф. др Владимир Маринковић и Ана Чарапић.

Одбори везани за ову активност


Видео (1)

Понедељак, 24. фебруар 2020. | 64. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику 24.02.2020.Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
уторак, 6. јун

Цео календар догађаја