Понедељак, 28. децембар 2015.

40. седница Одбора за културу и информисање

На седници Одбора за културу и информисање одржаној 28. децембра, чланови Одбора су обавили разговор са предложеним кандидатима за члана Савета Регулаторног тела за електронске медије испред овлашћених предлагача: надлежни одбор Скупштине Аутономне покрајине Војводине и цркве и верске заједнице, заједничким договором.


Чланови Одбора обавили су разговор са предложеним кандидатима за члана Савета Регулаторног тела за електронске медије, које је предложио надлежни одбор Скупштине Аутономне покрајине Војводине, Синишом Исаковим и Владимиром Баровићем.

У наставку седнице, чланови Одбора су обавили разговор са предложеним кандидатима за члана Савета Регулаторног тела за електронске медије, које су, заједничким договором, предложиле цркве и верске заједнице, Александром Јанковић и Ненадом Драшковићем.

Одбор је закључио да листу кандидата, коју је поднео овлашћени предлагач, надлежни одбор Скупштине АП Војводине, на којој се налазе Синиша Исаков и Владимир Баровић и листу кандидата овлашћеног предлагача цркве и верске заједнице, на којој се налазе Александра Јанковић и Ненад Драшковић, достави Народној скупштини, јер су се стекли услови за спровођење поступка за избор чланова Савета Регулаторног тела за електронске медије, на период од пет година.

У наставку рада, чланови Одбора утврдили су листу свих пријављених кандидата који испуњавају услове јавног конкурса за избор кандидата за чланове Програмског савета Јавне медијске установе Радио-телевизија Србије. Чланови Одбора ће, као следећи корак, обавити разговор са кандидатима који испуњавају услове јавног конкурса за избор кандидата за чланове Програмског савета Јавне медијске установе Радио-телевизија Србије.

Седници је председавала Весна Марјановић, председница Одбора, а присуствовали су чланови Одбора Јелена Мијатовић, Бранка Каравидић, Срђан Драгојевић, Мирјана Андрић, Милорад Цветановић, Мира Петровић, Сања Николић, Милена Турк, Александар Чотрић, Небојша Татомир, Ненад Милосављевић, Душица Стојковић и Милан Стевановић.


Одбори везани за ову активност

Видео (1)

Понедељак, 28. децембар 2015. | 40. седница Одбора за културу и информисање 28.12.2015.Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1