Четвртак, 27. децембар 2012.

32. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

На седници од 27.децембра, чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава размотрили су амандмане поднете на Предлог закона о јавним набавкама, који је поднела група од 138 народних посланика.


На овај Предлог закона народни посланици поднели су укупно 81 амандман. Предлагач и Одбор прихватили су осам амандмана. Одбор је поднео и својих 15 амандмана и то на чланове 7, 33, 57, 61, 75, 77, 78, 79, 141, 174, 175, 177. и 178. Предлога закона, као и на прилоге 1 и 2.
У наставку седнице Одбор је размотрио и амандмане поднете на Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист Deutsche bank AG London по задужењу Јавног предузећа ''Србијагас'' Нови Сад ради реализације Пројекта Јужни ток, Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист Credit Suisse bank London, Војвођанске банке а.д. Нови Сад, UniCredit Bank Srbijaa.d. Beograd и Deutsche bank AG London по задужењу Јавног предузећа ''Србијагас'' Нови Сад, Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист Комерцијалне банке а.д. Београд и АИК банке а.д. Ниш, по задужењу Галенике а.д. Београд и на Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист BancaIntesaa.d.Београд по задужењу Акционарског друштва за ваздушни саобраћај ''JAT Airways'' а.д. Београд.
Народни посланици поднели су шест амандмана на Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист Deutsche bank AG London по задужењу Јавног предузећа ''Србијагас'' Нови Сад ради реализације Пројекта Јужни ток, а Влада и Одбор нису прихватили ниједан амандман.
Од девет поднетих амандамна народних посланика на Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист Credit Suisse bank London, Војвођанске банке а.д. Нови Сад, UniCredit Bank Srbijaa.d. Beograd и Deutsche bank AG London по задужењу Јавног предузећа ''Србијагас'' Нови Сад, Влада и Одбор нису прихватили ниједан амандман.
На Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист Комерцијалне банке а.д. Београд и АИК банке а.д. Ниш, по задужењу Галенике а.д. Београд, поднето је осам амандмана народних посланика, које Влада и Одбор нису прихватили.
Влада и Одбор нису прихватили ниједан од пет поднетих амандмана народних посланика на Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист BancaIntesaa.d.Београд по задужењу Акционарског друштва за ваздушни саобраћај ''JAT Airways'' а.д. Београд.

Седници је председавала Весна Ковач, председница Одбора.


Одбори везани за ову активностПретходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2