Понедељак, 5. новембар 2018.

21. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

На седници Одбора, одржаној 5. новембра, разматрани су у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама, Предлог закона о изменама и допунама Закона о детективској делатности, Предлог закона о изменама и допунама Закона о полицији, као и Предлог закона о изменама и допунама Закона о безбедности саобраћаја на путевима, које је поднела Влада. На седнци су размотрени и Предлог закона о допуни Закона о заштити од пожара, Предлог закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама, Предлог закона о критичној инфраструктури, Предлог закона о добровољном ватрогаству, Предлог закона о испитивању, жигосању и обележавању оружја, направа и муниције и Предлог закона о изменама и допунама Закона о приватном обезбеђењу, које је поднела Влада.


На Предлог закона о изменама и допунама Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама, предложено је 96 амандмана народних посланика, од којих су Влада и Одбор прихватила један амандман.

На Предлог закона о изменама и допунама Закона о детективској делатности, поднето је 13 амандмана, од којих Влада и Одбор нису прихватили ни један од предложених амандмана.

На Предлог закона о изменама и допунама Закона о полицији, поднето је укупно 24 амандмана, од којих Влада и Одбор нису прихватили ни један од предложених амандмана.

На Предлог закона о изменама и допунама Закона о безбедности саобраћаја на путевима, поднето је 11 амандмана, од којих су Влада и Одбор прихватили један амандман.

На Предлог закона о допуни Закона о заштити од пожара, предложено је 40 амандмана, од којих Влада и Одбор нису прихватили ни један од предложених амандмана.

На Предлог закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама, од укупно поднета 524 амандмана, Влада и Одбор су прихватили један.

На Предлог закона о критичној инфраструктури, поднето је 10 амандмана, од којих Влада и Одбор нису прихватили ни један од предложених амандмана.

На Предлог закона о добровољном ватрогаству поднето је осам амандмана, од којих Влада и Одбор нису прихватио ни један. На поменути предлог закона поднет је и један одборски амандман.

На Предлог закона о испитивању, жигосању и обележавању оружја, направа и муниције, народни послaници поднели су пет амандмана, од којих Влада и Одбор нису прихватили ни један од предложених амандмана.

На Предлог закона о изменама и допунама Закона о приватном обезбеђењу, поднето је укупно 16 амандмана народних посланика, од којих Влада и Одбор нису прихватили ни један од предложених амандмана.

Седницом је председавала председница Одбора Марија Обрадовић, а присуствовали су следећи чланови и заменици чланова Одбора: Балша Божовић, Борисав Ковачевић, Мирослав Лазански, Стефана Миладиновић, проф. др Зоран Драгишић, Крсто Јањушевић, Дубравка Филиповски и Александар Марковић.


Одбори везани за ову активност

Видео (1)

Понедељак, 5. новембар 2018. | 21. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове 05.11.2018.Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
петак, 7. август
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја